Freemake Audio Converter

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (58 stemmen)
Actueel: 

1 april 2016
Freemake Audio Converter 1.1.8 is verschenen. Lees hier over de wijzigingen in Freemake Audio Converter.

Beschrijving: 

Freemake Audio Converter kan MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG en nog tientallen muziekformaten omzetten naar een andere bestandsindeling. Ook kan Freemake Audio Converter uit video-bestanden de audio extraheren.

Met Freemake Audio Converter kunt u bijvoorbeeld muziek converteren naar formaten die geschikt zijn voor de volgende spelers: iPod, Zune, Coby, SanDisc Sansa, iRiver, Walkman, Archos, GoGear en meer. Ook iPhone en iPad worden ondersteund.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Verder kan Freemake Audio Converter audio-bestanden samenvoegen, muziek uit video's extraheren en mp3 en aac naar iTunes zenden. Een cd ripper en cd brander zullen binnenkort aan het programma worden toegevoegd.

Freemake Audio Converter is een zeer gebruikersvriendelijk en goeduitziend programma. Let tijdens de installatie op voor de onnodige toolbar. Het .NET framework is ook benodigd.

Categorie: 
Audio en video conversie
Versienummer: 
1.1.8
Laatst gewijzigd: 
1 april 2016
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download Freemake Audio Converter via de producent
(de download begint automatisch)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Tijdens de installatie van Freemake Audio Converter wordt aangeboden om de onnodige Facemoods toolbar - of andere gebundelde software - te installeren. Dit kunt u beter niet doen. Kies voor de tweede optie die u hieronder in de afbeelding ziet en haal alle vinkjes weg om deze werkbalk niet te installeren.

Deel deze download: 

Reacties

Nice post But I have been utilizing the https://www.mp3conve... works extraordinary

N.B. : conversie van YouTube naar mp3 is nog wel gratis bij Freemake. Zeggen ze. Maar dat wet ik dus niet.

Kan wel zijn, maar het gaat mij niet om conversie van YouTube naar mp3. Ik wil mp3 naar een hogere kwaliteit converteren. En daar doen ze dus niet meer aan bij niet-Free make.

Dit was de reactie van Freemake op mijn klacht dat de "free user license" nooit ingetrokken zou worden:

"hello,

you can choose between one-year and an unlimited license.
Whoops! You are not even using Freemake coolest tool! Tons of free music with NEW Freemake freeware!

Download free here http://bit.ly/Q8EOXE

freemake.com/help_us
Let's make friends on:
facebook.com/freemake
youtube.com/freemaketube
twitter.com/freemakecom"

Ik stel voor dat u Freemake uit de selectie haalt, aangezien het geen gratis software meer is (tenzij u een nummertje korter dan 3 minuten wilt converteren).

De openingszin moet natuurlijk zijn:
"Dit was de reactie van Freemake op mijn klacht dat de "free user license" nooit ingetrokken zou worden en nu toch is vervangen door een betaalde licentie:"

Ik gebruik het programma al jaren, het zeurt wel vaak om "de nieuwste update installeren" en vandaag dacht ik: "Nou vooruit dan maar!" SPIJT...... De nieuwste versie (1.1.8 meen ik)geeft bij de converteren aan: uw bestand is langer dan 3 minuten, dus u moeten upgraden naar het Gold Pack. Er zit niets anders op dan dit programma te verwijderen en op zoek te gaan naar iets nieuws.

Je kan natuurlijk ook een oude versie downloaden en kijken of het dan weer zonder die beperking gaat

Dat zou mooi zijn Jan, maar helaas kan dat niet. Tenzij je ergens nog een oude back-up hebt. Maar Freemake geeft maar één versie, de betaalde versie. Of eigenlijk, de gratis versie met zulke beperkingen dat het een onbruikbaar programma is.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noor_egen