Freemake Audio Converter

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Freemake Audio Converter kan MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG en nog tientallen muziekformaten omzetten naar een andere bestandsindeling. Ook kan Freemake Audio Converter uit video-bestanden de audio extraheren.

Met Freemake Audio Converter kunt u bijvoorbeeld muziek converteren naar formaten die geschikt zijn voor de volgende spelers: iPod, Zune, Coby, SanDisc Sansa, iRiver, Walkman, Archos, GoGear en meer. Ook iPhone en iPad worden ondersteund.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Verder kan Freemake Audio Converter audio-bestanden samenvoegen, muziek uit video's extraheren en mp3 en aac naar iTunes zenden. Een cd ripper en cd brander zullen binnenkort aan het programma worden toegevoegd.

Freemake Audio Converter is een zeer gebruikersvriendelijk en goeduitziend programma. Let tijdens de installatie op voor de onnodige toolbar. Het .NET framework is ook benodigd.

Inst

Website producent: 

Reacties

Ik kan mijn oude Freemake niet openen na een update van Windows

@Hansje Excuses voor de late reactie, maar is nu uit onze selectie gehaald. En waarschuwingstekst is toegevoegd met aanbeveling voor fre:ac

De openingszin moet natuurlijk zijn:
"Dit was de reactie van Freemake op mijn klacht dat de "free user license" nooit ingetrokken zou worden en nu toch is vervangen door een betaalde licentie:"

Dit was de reactie van Freemake op mijn klacht dat de "free user license" nooit ingetrokken zou worden:

"hello,

you can choose between one-year and an unlimited license.
Whoops! You are not even using Freemake coolest tool! Tons of free music with NEW Freemake freeware!

Download free here http://bit.ly/Q8EOXE

freemake.com/help_us
Let's make friends on:
facebook.com/freemake
youtube.com/freemaketube
twitter.com/freemakecom"

Ik stel voor dat u Freemake uit de selectie haalt, aangezien het geen gratis software meer is (tenzij u een nummertje korter dan 3 minuten wilt converteren).

Dat zou mooi zijn Jan, maar helaas kan dat niet. Tenzij je ergens nog een oude back-up hebt. Maar Freemake geeft maar één versie, de betaalde versie. Of eigenlijk, de gratis versie met zulke beperkingen dat het een onbruikbaar programma is.

Je kan natuurlijk ook een oude versie downloaden en kijken of het dan weer zonder die beperking gaat

Ik gebruik het programma al jaren, het zeurt wel vaak om "de nieuwste update installeren" en vandaag dacht ik: "Nou vooruit dan maar!" SPIJT...... De nieuwste versie (1.1.8 meen ik)geeft bij de converteren aan: uw bestand is langer dan 3 minuten, dus u moeten upgraden naar het Gold Pack. Er zit niets anders op dan dit programma te verwijderen en op zoek te gaan naar iets nieuws.

Bedankt voor de tip! Eindelijk een programma dat naar behoren werkt.

Goed programma voor omzetten van Flac naar Mp3. Alleen klopt de id3-tag af en toe niet. Albumtitels neemt FM maar een bepaald aantal karakters over, afbeeldingen worden niet overgezet, bij cd-singels met vijf nummers nummert FM ze alle vijf: 5, en af en toe neemt FM niets van de tag over.
Dus ik ga even een ander programma bekijken.

bij het installeren krijg ik melding van Avast virus en en waarschuwing om het programma niet te installeren. dus je krijgt er gratis wat bij dat je niet wil hebben heel mooi.

Pagina's