CyberGhost

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

CyberGhost is een applicatie om een beveiligde internetverbinding (via VPN) mee op te zetten en anoniem te surfen. Als u vaak open, onbeveiligde wifi-netwerken of hotspots gebruikt - bijvoorbeeld op vakantie - dan is het eigenlijk een must om zo'n programma te gebruiken. Met CyberGhost kunt u voorkomen dat uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie buitgemaakt kan worden op deze openbare netwerken. Ook kunt u websites uit andere landen bekijken die anders geblokkeerd zijn.

CyberGhost maakt gebruik van proxy-servers en VPN-tunnels om ervoor te zorgen dat u anoniem en veilig kunt internetten. Uw eigen IP-adres is niet zichtbaar en uw internetverbinding is versleuteld en beveiligd, zodat anderen op openbare netwerken niet uw inloggegevens, wachtwoorden en meer kunnen achterhalen. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

CyberGhost doet meer: behalve anoniem en beveiligd surfen met één klik kunt u geo-blokkades voor bepaalde websites omzeilen. Met de betaalde premium-versie kunt u streaming websites uit andere landen bekijken, zoals BBC, Netflix en Hulu. En ook anoniem torrent-bestanden downloaden via bittorrent of p2p is mogelijk via CyberGhost Premium.


Kies een profiel om anoniem en beveiligd te surfen - de gratis versie biedt niet al deze opties

Voor privacy en beveiliging van uw internetverbinding op vakantie of op open en onbeveiligde wifi-netwerken is CyberGhost een prima programmaatje. De gratis versie van CyberGhost vertraagt uw verbinding wel enigszins en heeft een tijdslimiet van enkele uren achter elkaar. Ook moet u soms wachter voordat u kunt beginnen.

Inst

Website producent: 

Reacties

PureVPN biedt een gratis proefperiode van 7 dagen op de Chrome-extensie.
Geniet van anoniem browsen en toegang krijgen tot alle geografisch beperkte inhoud waar u maar wilt. https://www.purevpn....

Ik raad aan beoordelingen over GyberGhost te lezen. Een goed voorbeeld is https://www.vpntesti.... Hieruit volgt dat GyberGhost geen logs opslaat en DNS niet lek.

beste VPN-app voor iPhone voor mij is Ivacy VPN
itunes.apple.com/us/app/ivacy-vpn/id975198804?mt=8

inderdaad easytechguides proton vpn is inderdaad een zeer goeie vpn een echte aanrader

Sorry - https://blog.cybergh...

De extensies voor Firefox en Chrome blijven.

@ Redactie - Per 22 november 2018 verdwijnt ook de free trial van 7 dagen : Starting November 22, we’re ending the FREE version of CyberGhost VPN. De betaalde versie blijft over en wordt uitgebreid.

Hoewel de website het had over een free trial,
vraagt versie 6.5.0 inderdaad meteen om username en password.
NIET meer gratis dus.
Dus verwijderen redactie.

Cyberghost is sinds een tijdje niet meer gratis, ga maar eens naar hun website toe.

Als je versie 6.5.0 installeert dan vraagt het om je account en jouw password.
Hoe zit dat??????

De werking van een VPN kort uitgelegd - (VPNgids.nl)
Conclusie:
"Hoe werkt een VPN-verbinding?"
Een VPN-verbinding beschermt de privacy van een gebruiker, biedt ultieme vrijheid op het internet en beveiligt de internetverbinding. Als men verbinding maakt met een VPN dan:
~Wordt het internetverkeer omgeleid via een externe VPN-server.
~ Krijgt men een nieuw IP-adres toegewezen waarmee dat niet meer tot de gebruiker herleid kan worden.
~ Wordt het dataverkeer versleuteld middels verscheidene encryptieprotocollen.

[https://www.vpngids....

Pagina's