CyberGhost

Geschikt voor: 
Voor macOS
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (50 stemmen)
Actueel: 

14 februari 2018
CyberGhost 6.5.0 voor Windows is verschenen. Veranderingen in deze uitgave zijn nog niet bekendgemaakt. CyberGhost voor Windows is NIET GRATIS meer. U krijgt alleen nog een trial voor 7 dagen. De apps voor Mac, Android en iOS zijn nog wel gratis.

Beschrijving: 

CyberGhost is een applicatie om een beveiligde internetverbinding (via VPN) mee op te zetten en anoniem te surfen. Als u vaak open, onbeveiligde wifi-netwerken of hotspots gebruikt - bijvoorbeeld op vakantie - dan is het eigenlijk een must om zo'n programma te gebruiken. Met CyberGhost kunt u voorkomen dat uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie buitgemaakt kan worden op deze openbare netwerken. Ook kunt u websites uit andere landen bekijken die anders geblokkeerd zijn.

CyberGhost voor Windows is NIET GRATIS meer. De apps voor Mac, Android en iOS nog wel.

CyberGhost maakt gebruik van proxy-servers en VPN-tunnels om ervoor te zorgen dat u anoniem en veilig kunt internetten. Uw eigen IP-adres is niet zichtbaar en uw internetverbinding is versleuteld en beveiligd, zodat anderen op openbare netwerken niet uw inloggegevens, wachtwoorden en meer kunnen achterhalen. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

CyberGhost doet meer: behalve anoniem en beveiligd surfen met één klik kunt u geo-blokkades voor bepaalde websites omzeilen. Met de betaalde premium-versie kunt u streaming websites uit andere landen bekijken, zoals BBC, Netflix en Hulu. En ook anoniem torrent-bestanden downloaden via bittorrent of p2p is mogelijk via CyberGhost Premium.


Kies een profiel om anoniem en beveiligd te surfen - de gratis versie biedt niet al deze opties

Voor privacy en beveiliging van uw internetverbinding op vakantie of op open en onbeveiligde wifi-netwerken is CyberGhost een prima programmaatje. De gratis versie van CyberGhost vertraagt uw verbinding wel enigszins en heeft een tijdslimiet van enkele uren achter elkaar. Ook moet u soms wachter voordat u kunt beginnen.

Categorie: 
Extra beveiliging, Anoniem surfen
Versienummer: 
6.5.0
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie is sneller, heeft geen tijdbeperking en heeft meer opties, zoals anoniem torrents downloaden en streaming websites deblokkeren
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

CyberGhost voor Windows is NIET GRATIS meer (u krijgt alleen nog een trial voor 7 dagen). De apps voor Mac, Android en iOS nog wel.

Download CyberGhost voor Mac

Download CyberGhost voor Android

Download CyberGhost voor iOS

Installatie: 
Let op bij de installatie

De betaalde variant biedt meer opties, zoals anoniem torrents downloaden en streaming websites deblokkeren. U kunt echter - na de proefperiode met de premium variant (de free trial voor 7 dagen) - de gratis versie blijven gebruiken met enige beperkingen, zoals vertraagde snelheid, soms wachter voor u kunt beginnen en eventueel advertenties.

Deel deze download: 

Reacties

Als je versie 6.5.0 installeert dan vraagt het om je account en jouw password.
Hoe zit dat??????

Hoewel de website het had over een free trial,
vraagt versie 6.5.0 inderdaad meteen om username en password.
NIET meer gratis dus.
Dus verwijderen redactie.

Cyberghost is sinds een tijdje niet meer gratis, ga maar eens naar hun website toe.

euh?
VPN is toch om Beveiligd en Anoniem online te surfen e.d.?

Waarom dan een downloadlink (Android) naar Googel-Plee?!!
Hahaha

~ een essentieel stuk van de beveiliging is de (gegevens) authenticiteit van de data. ~

https://www.groene.n...

De werking van een VPN kort uitgelegd - (VPNgids.nl)
Conclusie:
"Hoe werkt een VPN-verbinding?"
Een VPN-verbinding beschermt de privacy van een gebruiker, biedt ultieme vrijheid op het internet en beveiligt de internetverbinding. Als men verbinding maakt met een VPN dan:
~Wordt het internetverkeer omgeleid via een externe VPN-server.
~ Krijgt men een nieuw IP-adres toegewezen waarmee dat niet meer tot de gebruiker herleid kan worden.
~ Wordt het dataverkeer versleuteld middels verscheidene encryptieprotocollen.

[https://www.vpngids....

ProtonVPN (van de zelfde makers van ProtonMail) biedt ook een goede gratis VPN zonder datalimieten, snel, en komt ook nog eens uit Switzerland (dus goede privacy wetten). Hier is een link naar hun website: https://protonvpn.com

Windscribe biedt een gratis VPN met 10GB per maand. https://windscribe.com

'..soms wachten voor u kunt beginnen en eventueel advertenties.'
Niet eventueel. Al na een dag in de wachtrij en gezeur over de premium versie.
Niet aan te bevelen.
De freewareversie is niet echt free, de premium versie wordt je voortdurend opgedrongen.

Je kunt er geen buitenlandse tv diensten zoals bbc iplayer mee bekijken als je de betaalde versie niet gebruikt. De enige reden waarom mensen vpn gebruiken omdat veel buitenlandse omroepen geoblocking gebruiken. Dat geoblocking wouden ze toch verbieden? Heb ik iets over gelezen. http://9to5mac.com/2...

CyberGhost heb ik ook een tijd gebruikt en vond dit ook echt een goede service. De snelheid was goed en het programma was ook duidelijk. Het enige probleem voor mij was dat je maar met apparaat tegelijk kunt verbinden bij het abonnement dat ik had. En het abonnement waar meer apparaten tegelijk op kunnen vond ik te duur.
Na wat onderzoek kwam ik de pagina http://vpndiensten.n... tegen. Eerst had ik wat twijfels over dit lijstje maar toch maar bij de nummer 2, PIA, een abonnement afgesloten. Dit werkt tot nog toe perfect en is betaalbaar.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ederland