CyberGhost

Actueel: 

24 maart 2017
CyberGhost 6.1.0 lost foutjes op. Versie 6 biedt handige profielen voor anoniem en beveiligd surfen en het omzeilen van geblokkeerde buitenlandse websites.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.3 (31 stemmen)
Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Beschrijving: 

CyberGhost is een applicatie om een beveiligde internetverbinding (via VPN) mee op te zetten en anoniem te surfen. Als u vaak open, onbeveiligde wifi-netwerken of hotspots gebruikt - bijvoorbeeld op vakantie - dan is het eigenlijk een must om zo'n programma te gebruiken. Met CyberGhost kunt u voorkomen dat uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie buitgemaakt kan worden op deze openbare netwerken. Ook kunt u websites uit andere landen bekijken die anders geblokkeerd zijn.

CyberGhost maakt gebruik van proxy-servers en VPN-tunnels om ervoor te zorgen dat u anoniem en veilig kunt internetten. Uw eigen IP-adres is niet zichtbaar en uw internetverbinding is versleuteld en beveiligd, zodat anderen op openbare netwerken niet uw inloggegevens, wachtwoorden en meer kunnen achterhalen. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

CyberGhost doet meer: behalve anoniem en beveiligd surfen met één klik kunt u geo-blokkades voor bepaalde websites omzeilen. Met de betaalde premium-versie kunt u streaming websites uit andere landen bekijken, zoals BBC, Netflix en Hulu. En ook anoniem torrent-bestanden downloaden via bittorrent of p2p is mogelijk via CyberGhost Premium.


Kies een profiel om anoniem en beveiligd te surfen - de gratis versie biedt niet al deze opties

Voor privacy en beveiliging van uw internetverbinding op vakantie of op open en onbeveiligde wifi-netwerken is CyberGhost een prima programmaatje. De gratis versie van CyberGhost vertraagt uw verbinding wel enigszins en heeft een tijdslimiet van enkele uren achter elkaar. Ook moet u soms wachter voordat u kunt beginnen.

Categorie: 
Extra beveiliging, Anoniem surfen
Versienummer: 
6.1.0
Laatst gewijzigd: 
24 maart 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie is sneller, heeft geen tijdbeperking en heeft meer opties, zoals anoniem torrents downloaden en streaming websites deblokkeren
Taal: 
Engels
Website: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

De betaalde variant biedt meer opties, zoals anoniem torrents downloaden en streaming websites deblokkeren. U kunt echter - na de proefperiode met de premium variant - de gratis versie blijven gebruiken met enige beperkingen, zoals vertraagde snelheid, soms wachter voor u kunt beginnen en eventueel advertenties.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Je kunt er geen buitenlandse tv diensten zoals bbc iplayer mee bekijken als je de betaalde versie niet gebruikt. De enige reden waarom mensen vpn gebruiken omdat veel buitenlandse omroepen geoblocking gebruiken. Dat geoblocking wouden ze toch verbieden? Heb ik iets over gelezen. http://9to5mac.com/2...

CyberGhost heb ik ook een tijd gebruikt en vond dit ook echt een goede service. De snelheid was goed en het programma was ook duidelijk. Het enige probleem voor mij was dat je maar met apparaat tegelijk kunt verbinden bij het abonnement dat ik had. En het abonnement waar meer apparaten tegelijk op kunnen vond ik te duur.
Na wat onderzoek kwam ik de pagina http://vpndiensten.n... tegen. Eerst had ik wat twijfels over dit lijstje maar toch maar bij de nummer 2, PIA, een abonnement afgesloten. Dit werkt tot nog toe perfect en is betaalbaar.

Ik weet dat ze bij defensie tegenwoordig ook expliciete instructies geven aan soldaten om VPN-diensten te gebruiken (ook privé). Van een insider hoorde ik dat ze bij de luchtmacht oefeningen hadden gedaan waarbij ze probeerden zoveel mogelijk informatie van het internet te plukken van bepaalde collega-militairen, om duidelijk te maken hoe kwetsbaar het internet kan zijn. Voor militairen kan dat natuurlijk van levensbelang zijn, als er gebreken zijn in de online veiligheid. Van één militair hadden ze niet zozeer veel informatie gevonden van die jongen zelf, maar wél van zijn vriendin. Via Facebook zagen ze wie zijn vriendin was, en na wat online speurwerk bleken haar persoonlijke gegevens ooit betrokken te zijn geweest bij een dropbox hack. Haar wachtwoord stond dus gewoon online, en tijdens deze oefening konden ze gewoon in haar dropbox. Van daaruit kregen ze toegang tot allerlei documenten; adres, emailgegevens, scans van identiteitsdocumenten. Dus long-story-short, het leger heeft internetveiligheid momenteel hoog in het vaandel staan; je weet nooit wie er mee kijkt. De paar jongens van defensie die ik ken gebruiken een gratis vpn dienst uit dit lijstje: https://www.vpngids.... (tunnelbear of cyberghost meestal). Maar zelf neem ik liever een betaalde zonder datalimieten en waar je me kan downloaden. Ook al is downloaden illegaal, dat kan ik hier gewoon neerzetten omdat ik achter een VPN zit en dus anoniem ben! You see what I did there ;)VPN rocks.

ik heb sinds twee dagen versie 6 van cyberghost , na een melding van cyberghost 5.5 dat de drivers outdated waren heb ik cyberghost opnieuw gedownload en kreeg versie 6

Je kunt op het internet genoeg betaalde vpn's vinden.

Je kunt op het internet genoeg betaalde vpn's vinden.

Correctie: via de DNS test http://ipleak.net blijkt Ultrasurf ook zo lek als een mandje.Het ging éénmaal goed door aanpassingen in de netwerkinstellingen. Dat is het probleem bij Windows10 Home gebruikers. Voor oplossingen, zie: https://www.bestvpn....

De enige veilige weg is een goede betaalbare VPN uit te zoeken.

Je kan in de gratis versie niet kiezen tussen landen. Kies je wel in het rechterscherm dan krijg je een mededeling dat jouw keuze niet beschikbaar bent en komt er een pop-up om je te motiveren een abonnement aan te gaan. In dat geval kan je beter eerst alle beoordelingen van VPN aanbieders bekijken. Maar goed, de gratis versie dus. Ben je al uitproberend verbonden zie je dat je DNS leaks hebt met dit programma's. En dat heeft niet te maken met mijn instellingen. Bij Ultrasurf heb ik die lekken niet. Maar die heeft ook weer de nodige beperkingen.
Voor 3.33 dollar per maand kan je elders heel goede VPN aanbieders vinden.

Bedoel je deze : https://www.privatei... ( volgens hun support - rechtsonder live - bestaat er kans op een vertraging van max. 10 procent. Die heb ik bij mijn huidige betaalde versie - 1.13 euro per maand, geweldige aanbieding! - van Cyberghost beslist niet. Mijn versie kent echter geen P2P ondersteuning. Die biedt PIA wel. Zodoende. )

Weer over Cyberghost. Nu wel gelukt om op Amerikaanse server te komen. En de DNSleak test gaf aan dat alles safe was. Toen mijn serie opgezocht die een week na uitzending gratis gestreamd wordt en ..... een mededeling dat ik geen toegang krijg omdat ik wel uit Amerika inlog, maar dat dit nummer bekend staat als VPN.

Ik weet niet hoe dat in de betaalde versie gaat, maar wanneer je heel specifieke wensen hebt test die dan eerst uit in de diverse VPN aanbieders, test ze ook op op leaks en wanneer je overstapt naar een betaalde versie probeer het eerst een maand uit of wat je nodig hebt ook wel wordt toegestaan.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engelan_