Privatefirewall

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Privatefirewall is een uitgebreide firewall die op verschillende niveaus bescherming geeft. Zo worden in- en uitgaand verkeer en applicaties natuurlijk gecontroleerd, maar ook verdacht gedrag van processen, register, systeem en uw e-mail worden gemonitord. Privatefirewall is een uitstekende firewall voor gevorderden die alles op hun pc in de gaten willen houden.

Privatefirewall kent twee onderdelen: Internet Security en Network Security - van het (thuis)netwerk. U kunt de bescherming voor deze twee instellen op hoog, laag en aangepast. Internet Security hoort op hoog te staan, voor het thuisnetwerk kan dit op laag.

Privatefirewall biedt dankzij het analyseren van alle processen en applicaties en het netwerkverkeer op uw computer ook enige bescherming tegen rootkits en andere malware. Veranderingen aan systeem en register kunnen worden opgemerkt door Privatefirewall en geblokkeerd worden.

Privatefirewall is een firewall en Hosts Intrusion Prevention Software (HIPS) die hackers buiten de deur houdt. Door de vele geavanceerde instellingen is Privatefirewall wel meer geschikt voor gevorderden!

Inst

Website producent: 

Privatefirewall
(de website van Privatefirewall lijkt niet meer te werken)

Reacties

Private firewall werkt in Windows 10 versie 21H1

Hoe installeer je Private Firewall in je Windows 10 versie 21H1 en lager. Heel simpel, verwijder Private Firewall eerst via de officiële weg in > configuratie scherm > Programma's > Programma's verwijderen > Privatefirewall 7.0 start opnieuw op. Ga naar >Verkenner> Klik Driver(C:) (waar Windows is geïnstalleerd) > Search(zoeken in lokale schijf)> type Privatefirewall(let op aan elkaar) alle niet gede-installeerde bestanden worden zichtbaar > verwijder alle bestanden > conflict met tee tot drie bestanden blijven achter, Klik met de rechter muisknop op dat bestand > Eigenschappen > Beveiligd > Geavanceerd > Wijzigen > Geavanceerd > Nu zoeken(zoek je @live account), u wordt nu eigenaar van de bestanden die u niet kunt verwijderen, klik op > Toepassen > (sluit met) oké. Klik vervolgens weer met de rechter muisknop op het niet te verwijderen bestand en verwijder hem, het bestand blijft staan maar u zult geen foutmelding krijgen sluit alles doe de zoek optie Privatefirewall opnieuw en u zult geen bestanden meer treffen. ga naar prullenbak zoek Privatefirewall.exe of download via MajorGeeks. Ga naar Windows defender > Virus en beveiliging > Instellingen beheren > Uitsluitingen Toevoegen of Verwijderen > Een uitsluiting Toevoegen > Bestand > en zoek naar de Download Privatefirewall.exe Ga naar de Download en installeer opnieuw...

Het werkt.!!!

Een nogal moeizaam gekregen antwoord over Private Firewall:
https://gathering.tw...

'De vraag is echter of Privatefirewall nog actief ondersteund wordt of inmiddels een stille dood is gestorven'.
Privatefirewall 7 is al jaren geleden een stille dood gestorven want wordt al jaren niet meer onderhouden. Privacyware had alleen verzuimd de firewall te begraven.
Niettemin is het een perfecte firewall die ik jaren na zijn overlijden nog steeds in gebruik heb, er is geen betere.

Aan alle goede dingen komt altijd weer een eind. Nog maar even binnengehaald, voor het geval dat.

Deze firewall is al een lange tijd niet ge-update. En op hun officiele website (http://www.privacywa...) zie ik de firewall ook niet meer staan, ik denk dus dat ze het niet meer verder ontwikkelen.

Ik heb er geen woorden voor dat iemand youtube nodig heeft om een simpel programmaatje te installeren. Verder heb je mijn reactie gewoon gedupliceerd en aangevuld met overbodige interessantdoenerij die niets toevoegt.

Zonder woorden dan maar? ;-)

https://www.youtube....

In mijn reactie staat precies hetzelfde maar met veel minder woorden.
De comptabiliteitsmodus was niet nodig om de firewall weer werkend te krijgen.

Ok, bedankt henkes

Onderaan deze pagina staat info over ondersteuning met W10:
http://www.privacywa...

Dit is de google vertaling daarvan:

Ondersteuning Resources

* Windows 10 Ondersteuning
Voor degenen die met uitdagingen aanbrengen / actief Privatefirewall op Windows 10 (via upgrade of nieuwe regeling), rekening met het volgende:

- Uninstall Privatefirewall. Herstart systeem.
- Breng rechter muisknop op Privatefirewall installer 7.0.30.3 en selecteer Als administrator uitvoeren. Installeren en opnieuw op te starten.

Privatefirewall niet formeel gecertificeerd voor Windows 10, maar in de meeste gevallen zal het werken als verwacht op Windows 10 systemen.

In andere gevallen kan het nodig zijn de Win 8 compatibiliteit opgeven.

Om dit te doen, gaat u naar Start, Alle apps, Privatefirewall 7.0, gelden de rechtermuisknop en kies Eigenschappen, Selecteer het tabblad Compatibiliteit, kijk compatibiliteitsmodus vakje "Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren: Windows 8". Klik op Toepassen. Herstart systeem.

Uitleg compatibiliteitsmodus:
https://www.windows-...

Pagina's