MyDefragPowerGui

Reacties

mijn computer start te traag op ;
valt ongevraagd steeds uit ;
en werkt te traag ;
en wordt niet rechtstreeks gescand,

mijn computer valt ongevraagd steeds uit

mijn pc werkt momenteel veel te traag ,,,,, start veel te traag op en valt ook te veel uit nu ,,,, wordt nog thans heel veel gescand met AVIRA EN C.CLEANER.COM . Kan ik door dit programma defragmenteren een betere werking van pc bekomen ,,maar alleen gratis zoals er staat ,,GRATIS .. Met vriendelijke groeten Anita Nuyt

computer is geweldig traag

Dag Suus het is meer dan alleen een schil. Hij voegt ook een aantal extra mogelijkheden toe.
En zonder de schil zouden de meeste normale gebruikers MyDefrag te ingewikkeld vinden. Windows is tenslotte ook een schil als je het op die manier bekijkt.
De naam zegt zelf ook al dat het een schil is Gui staat voor Grafic user interface. En power verwijst naar de extra's. Ik ken de beide heren niet persoonlijk maar ben JKDefragGui (de voorloper) ooit eens tegengekomen en gebruik het (en z'n opvolger)naar volle tevredenheid sinds dien.

Na wat opzoekwerk blijkt dit een van de beste , om niet te zeggen HET BESTE defragmentatieprogramma die je kan gebruiken.
Mydefrag is dat dan , want MydefragpowerGUI is "maar" de schil , wat niet wegneemt dat het een grote "opwaardering" is voor Mydefrag.
Eerlijkheidshalve denk ik toch dat de GUI voor een leek iets te ingewikkeld zal zijn... maar met dit soort programma's kun je geen kwaad berokkenen op je pc , dus dat mag geen probleem zijn.

Ik gebruikte Auslogics , maar heb hem nu vervangen door MydefragpowerGUI , want deze blijkt (ook na een kleine test van mijnentwege) véél beter te zijn.

Bedankt voor de tip , Kuoi

MyDefragPowerGui is gewoon een aardige schil voor hen die MyDefrag gebruiken. En voor de duidelijkheid... MyDefrag is van Jeroen Kessels en de GUI van Emiel Wieldraaier.