Auslogics Disk DefragOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

x c bvn cvm

Er zit een storende fout in de nieuwe 7.0.0 versie.
Als ik via "Settings" menu iets wil veranderen in de config of setup zoals bijv. de clustermap dan krijg ik bij het terug gaan naar het hoofdscherm een fout meldeing met code:0x80041315 en iets over task scheduler service?.
Wijzigingen worden dan ook niet opgeslagen.

Ik heb deze melding aan "Auslogics" doorgegeven.

m.v.g.

Thomas

In Auslogics Disk Defrag portable versie 7.0.0.0 'knippert' de Pause-knop tijdens defragmenteren bij het veranderen van de Processing Status? Tevens valt onder aan het scherm bij Processing: de naam van de file die 'geprocessed' wordt de meeste tijd weg?

Beste Redactie,

Kunnen jullie het versie nummer van deze software op de homepage (http://www.gratissof...) aanpassen?, er staat nu een verkeerde versie (1.6.1)? ?, is typo van er bovenstaand software item.
Volgens "Auslogics" is de laatste versie 7.0.0

m.v.g.

Thomas

Dank, is aangepast.

AUSLOGICS SOFTWARE SPIONEERT. Met de installatie van software van Auslogics, wordt ook het programma gasender.exe van google analitics geinstalleerd. Ook als de installatie wordt geannuleerd staat dit programma op je PC. Het schiet meteen door je firewall heen als die geen uitgaand verkeer blokkeert. Begint direct met analiseren van je computer . (Veel processor activiteit!)
Meer info te vinden op: http://www.freefixer...

Niet alleen web companion wordt geinstalleerd als je niet oppast maar ook je startpagina wordt veranderd naar bing.

Wat is er mis met het defrag-programma van windows 10?

Wat is er mis met het defrag-programma van windows 10?

Weet iemand hoe ik het icoontje van Boostspeed8 van Auslogics kan verwijderen? Alles al geprobeerd maar het blijft terugkomen. Alvast bedankt.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankrij_