NPO Start

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Televisie
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

NPO Start (vroeger Uitzending Gemist) is de bekende service van de Publieke Omroep die je in staat stelt om herhalingen van je favoriete tv-programma's te bekijken. Series, films, documentaires, journaal, sport en veel meer kun je tot dertig dagen na de uitzending terugkijken met de app voor iPhone, iPad en Android, of op de website. Ook kun je live Nederland 1, 2 en 3, Zappelin en andere themakanalen kijken.

Naast een archief van gemiste uitzendingen kun je via NPO live tv kijken naar de zenders NPO 1, 2 en 3, Zapp en Zappelin en de diverse themakanalen van de publieke omroep, zoals NPO Doc, NPO Zapp Xtra, NPO Cultura, NPO 101, NPO Humor TV, NPO Nieuws en NPO Politiek. Ook radio luisteren (NPO Radio 1, 2, 4, 5 en 6 en 3FM) is mogelijk. Ten slotte kun je een uitgebreide TV Gids raadplegen.

Sinds juli 2017 kun je, als je een gratis account aanmaakt, Favorieten en een kijklijst toevoegen, profielen aanmaken (bijvoorbeeld voor je kinderen), persoonlijke aanbevelingen krijgen en verder kijken waar je gebleven was op een ander apparaat.

Als je een betaalde account neemt kun je meer series zien, zijn programma's langer beschikbaar en heb je geen reclame.

inst

Reacties

als je het NOS nieuws wilt xien op je tablet is het toch zoeken hoor

@TS
Maar gebruik je de app via de Sony TV zelf (die zou niet meer ondersteund worden) of gebruik je de NPO-app die op je KPN of Ziggo mediabox staat?

Heb sony bravia tv en totaal geen probleem met het nieuwe npoplus, inderdaad zijn de favorieten instellingen nog niet mogelijk. Ook het koppelen via telefoon naar tv ging ouderwerts.

Eerst kon ik op deze site van NPO start programma's downloaden met Gemistdownloader om later op Tv of laptop op vakantie in Frankrijk te bekijken.
Ineens kan dat niet meer.

Heb een doodgewone samsungSmart tv gekocht met internet enz enz beb me aangemeld voor npostart plus betaalde versie en werd hartelijk verwelkomt krijg allemaal dingen te zien die je kunt kijken
MAAR.... ho maar echt kijken gaat niet !!! NIETS SPEELTAF OF GAAT AFSPELEN.
echt op laptop nie op telefoon niet op mijn nieuwe tv niet.Elke x als je inlogt raak je verstrikt in de cookies maar weer eens aangeven dat Je geen reclame en je je kijkgedrag niet gecontroleerd wilt hebben.
Ben je daar doorheen dN denk je nou alla nu lekker starten met deel 1 van bv Morten serie. VERGEET HET MAAR GAAT NIET AFSPELEN DUS IK BEN ER KLAAR MEE!!AL NA 2 DAGEN PROBEREN DUS.... gelukkig is de 1e mnd vratis ik ben weg voor ik moet gaan betalen voor iets wat niet afspeelt. GROTE MOOIE BELOFTES MAAR NIETS WERKT HELAAS SLECHTE ZAAK!!

Je hebt gelijk. Maar het feit dat we een chromecast nodig hebben is ook belachelijk!
Persoonlijk gebruik ik voor films, tv, games echt liever een kabel.
Chromecast is meer stabiel als je geen gebruik maakt van internet us gewoon lokaal vanaf je phone streamen.
Veel mensen lachen als je het hebt over een HDMI kabel. Ik ziu zeggen probeer het eens uit!
Ik heb een 7.9 inch tablet en sluit die aan op de HDMI. Beeld is PERFECT!!! Nooit buffer of wat dan ook. Chromecast is een business model. Puur om aan te verdienen.

Ik betaal belasting en de publieke omroep krijgt daar een flink deel van. Wat ik verwacht is dat ik minimaal me op de hoogte kan stellen van nieuws en dus gewoon het journaal en andere nieuwsrubrieken moet kunnen zien. Dat kan dus bijna niet. Ik kan achteraf kijken en moet wachten totdat ze het erop zetten. Vervolgens kan ik weer betalen voor de plus app. Ik betaal dus 2 keer en dan kan je vaak in het buitenland niks ontvangen. Schandalig en onacceptabel dat je twee keer moet betalen. Wat mij betreft worden ze flink gekort op het belastinggeld dat ze krijgen.

Ik heb met deze app. geen enkel probleem. Als ik jou was, zou ik de instellingen eens nakijken ipv te schelden en ongefundeerde beschuldigen te ventileren.

helemaal met je eens

ben het helemaal met je eens

Pagina's