LimeWire Basic

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

- LimeWire is verboden sinds 2010 -

LimeWire was een van de betere file sharing-programma's. Vroeger waren er Napster en Kazaa, daarna was er LimeWire. In 2010 is LimeWire verboden via een gerechtelijk bevel.

Inst

Reacties

ik wil muziek delen maar hoe moet ik dat doen heb mijn muziek in share gezet maar het werkt niet hij geeft aan wort niet gedeelt

het juiste programma voor de ONjuiste gebruiker.

Lime Wire 5.3.6 basic free.
Ik heb Lime Wire Plus gehad en wilde hem updaten toen kwam automatisch Lime Wire 5.3.6 op mijn computer IN HET NEDERLANDS (dit kon je tijdens de installatie zelf zo instellen)
Lime Wire 5.3.6 is moderner en werkt beter dan Lime Wire Plus vind ik!

hallo hoe moet je games downloaden????
hij wil programmas niet openen

Re: Hoe kan ik muziek dat ik

download de muziek via limewire naar een musicmap op de computer
verbind de computer doormiddel van een usb kabel met je telefoon en
kopier de muziek in de musicmap op de computer naar je telefoon.

Hoe kan ik muziek dat ik download via limewire in mijn bestanden zetten, zodat ik het ook op mijn tel kan zetten?
Alvast bedankt

Bij deze versie kom ik niet verder dan opstarten,ik kan niets in toetsen of zelfs wegklikken,ik moet de computer met ctrl-alt-del uitschakelen en opnieuw opstarten.
Iemand hier ook last van?
Kan dit door windows vista komen?

Even een reactie op het bericht wat ik las van 29 mei. Hoop dat je er inmiddels achter bent gekomen dat je niet verplicht ''moet delen'' als je gebruikt maakt van limewire of een ander p2p programma (zoals frostwire). Dit is in te stellen via het menu onder ''opties''. Bij ''down/uploads'' kun je dit aan of afvinken, zodat je geen bestanden deelt met anderen!Ofwel je bent vanaf dan een freeloader?!

Even handig voor 29 mei; je kunt alle functies eigenhandig instellen -> je bent niet verplicht om bestanden te delen!!! Zie kopje ''opties'' ''downloads/uploads'' om dit aan te passen.

Ja je kunt het gratis downloaden.

Ik heb even een vraag. Wanneer "share" je een bestand met andere mensen? Als ik op "my library" klik, zie je onder Audio, Videos, Images en Documents al MIJN bestanden die op mijn computer staan. Dat vind ik verontrustend. Zien andere mijn bestanden? En wat doe mijn bestanden daar?

Pagina's