FrostWire

Actueel: 

10 december 2016
FrostWire 6.4.2 is verschenen. Wijzigingen zijn nog niet bekendgemaakt.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (1235 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android

FrostWire is een kloon van LimeWire. Met FrostWire kunt u precies hetzelfde als met LimeWire kon. Gratis muziek, foto's, films en software downloaden via bittorrents is nog nooit zo makkelijk geweest.

FrostWire is een veelzijdig programma om bestanden mee te delen en downloaden. De software is gebaseerd op de broncode van LimeWire (die open source is) en daarna uitgebouwd.


(klik voor een grotere weergave)

Met FrostWire kunt u via bittorrent, YouTube, SoundCloud en Archive.org (het Gnutella-netwerk wordt niet meer ondersteund sinds versie 5) zoeken naar de volgende soorten bestanden:
- Audio
- Video
- Afbeeldingen
- Documenten
- Programma's

Wilt u zeker zijn dat u legale downloads binnenhaalt? Ga dan naar FrostClick.com en vindt in het menu rechts allerlei legale gratis downloads op het gebied van muziek, software, film enzovoort.

FrostWire installeert zijn eigen versie van Java mee

Categorie: 
Bestanden delen
Versienummer: 
6.4.2
Laatst gewijzigd: 
10 december 2016
Licentie: 
Open source
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Let op! Haal het vinkje weg als bij de installatie gevraagd wordt of u de Ask toolbar of andere extra software wilt installeren.

Download FrostWire voor Windows

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let goed op bij de installatie! Haal het vinkje weg bij de Ask werkbalk voor Internet Explorer en Firefox als gevraagd wordt of u deze onnodige toolbar wilt installeren. Ook bij andere onnodige extraatjes dient u de vinkjes weg te halen of op niet accepteren te klikken.

Let goed op bij de opstart-wizard (of controleer onder Extra | Opties | Delen) of u de mappen op uw pc die u openstelt voor anderen werkelijk wilt delen!

Uitleg: 

Waarschuwing!
U mag geen materiaal waar copyright op zit, zoals films, muziek, niet-gratis software enzovoort, aanbieden en downloaden via peer to peer-netwerken of torrents door middel van FrostWire. Als u dit wel doet bent u strafbaar. Kijk daarom uit welke mappen op uw pc u met anderen deelt en welke bestanden u downloadt! Lees hier meer.

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

FrostWire is de beste software!

Wie downloadt er nog liedje voor liedje? Terwijl je hele cd's en dvd's kunt downloaden via torrent. Bearshare/Limewire/Frostwire periode is wel voorbij dacht ik zo.

Met Frostwire donwload je torrents.

Waar download jij dan? Torrent werkt toch nietmeer?

krijg van Avast een foutmelding 6.0.6

frostwire gooit de gedownloade muziek steeds in de map g:\music\music maar ik wil het in g:\muzic hebben waar stel ik dat in kan het niet voor elkaar krijgen

ik vind het heel goed

Vervolg PUP - Nog goed dat ik Frostwire 5.1.5 setup op een geheugendrager had staan. Die was vrij van PUP. Na installatie door Chica PC Shield laten onderzoeken en is vrij bevonden van PUP.

In de laatste versie van Frostwire zit er een pup in verweven "A PUP potentially unwanted program is a program that may be unwanted such as spyware despite the possibility that users consented to download it."
Chica PC shield gooit Frostewire (setup) er gelijk af. Ook met het programma te openen/gebruiken komt de melding dat Chica Pc Shield een PUP heeft ondekt.

Nog niet gedownload maar wil dat wel! Waar?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_oorwegen