SlimComputer

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 4.5 (119 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

SlimComputer is een handig programmaatje van de makers van SlimCleaner om een nieuw gekochte pc of laptop schoon te maken. Op nieuwe computers zit vaak onnodige software van de fabrikant voorgeïnstalleerd. Met SlimComputer kunt u alle troep, die uw nieuwe pc vertraagt, er af halen.

Op nieuwe pc's van grote fabrikanten als Dell, HP, Acer, Asus enzovoort zit vaak allerlei software die u niet nodig heeft. Gesponsorde software, trials voor betaalde programma's, hinderlijke werkbalken in uw internet browser en meer. Deze rommel maakt uw nieuwe computer alleen maar trager en neemt ruimte in.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

SlimComputer ruimt de boel op. En het handige is dat het programma met behulp van The Cloud (internet) de waarderingen van medegebruikers weergeeft over gevonden software, werkbalken en meer op uw pc. Zo kunt u dus zien of een programma onnodig is of toch nuttig. Enige kennis is wel nodig bij de keuze van de te verwijderen software en werkbalken. Meer voor gevorderden!

Er is ook een portable versie van SlimComputer te krijgen voor op USB stick. SlimComputer is van de makers van SlimCleaner.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Asjeblief ik ben maar een kind en ik ben 9 jaar maar ik Doe alles om Mijn pc te maken ik heb al 179 GB Hersteld kunnen jullie mij helpen????? :D

Ik gebruik het programma IObit om al die voorgeïnstalleerde troep te verwijderen, zeker een aanrader! Oo k gebruik ik het programma advanced system care 5 voor fouten en overbodige files te verwijderen. zeker eens proberen. Toen ik dit programma voor de eerste keer liet draaien vond ik 1.9Gig aan overbodige files. ;)

wat je niet aanstaat bij inkoop van nieuwe pc kan je toch gewoon via configuratiescherm verwijderen, eenvoudig en simpel of is dit vorig eeuws ondertussen, moet men nu ook al daarvoor een zogenaamd gratis gedoe installeren dat je register al van bij begin aantast, net zoals alle programmas gratis of niet dit doen.
en geinfekteerde en overbelaste register leiden zelfs vanaf de eerste dag tot rommeles, maar das hier wel bijzaak

Ik heb een nieuwe desktop gekocht en wil eigenlijk gewoon alles eraf haeln, maar er zitten tegenwoordig geen cd's meer bij voor besturingssysteem.
Hoe lossen jullie dat op?

Vaak werkt dat zelfs niet en zal er weer vervuiling optreden
Ook in de dataschijf dat dan meestal in de comp zit bevindt zich rotzooi.
Eigenlijk moet deze dataschijf verwijderd worden maar dat zorgt tegenwoordig ook voor consequenties. Als je bijvoorbeeld je eigen besturingssysteem hebt en je wi de schijven tot een formateren kan het zijn dat je niks meer op de schijf kan zetten en is je compje verloren. Het enige dat dan mogelijk is dat je alles weer terug laat installeren door degene die je dit merk heeft opgezadeld. Packard Bell is bijvoorbeeld zo'firma. Ik wordt daar gewoon misselijk van, een eigen computer en je kunt alles alleen maar bewerken zoals de leverancier het afleverd. Bah.

Hallo Ik heb een toshiba gekocht en had dat zelfde probleem ...na wat navragen kon ik dan de originele dvd windows 7 kopen aan de prijs van 30€ plus verzendingen kosten .Ik vond dit niet eerlijk maar wat kan er er aan doen .Ben nu weer wat slimmer geworden.Hartelijk dank aan Toshiba voor het moeten bij betalen van mijn eigen dvd Windows .Ik zal bij de volgend aankoop aan jullie zeker denken.

Slim is om zelf een computer te maken of deze laten maken, zonder dat een Toshiba of Packard bell of weet niet wat voor merk zich kan integreren in jou computer.
Merkloos dus, dat is het beste en vaak nog goedkoper ook. Alleen moet je langer wachten.

Ja het is inderdaad erg dat spiksplinternieuwe PC direct vervuild zijn met rommel. Maar helaas is er een economisch motief. Al deze rommelleveranciers betalen enkele euros aan de fabrikant om hun probeerversies op de PC te mogen zetten. Daardoor kunnen merk-pc's voor zulke lage prijzen worden geleverd als momenteel het geval is.

Erg dat we deze software nodig zijn om onze nieuwe pc schoon te maken, het zou verboden moeten worden dergelijke rommel op een nieuwe pc te plaatsen.

Helemaal mee-eens!
Het is toch belachelijk dat ik als consument mijn nieuw gekochte PC eerst helemaal moet ontdaan van allerlei rotzooi waar ik helemaal niet om gevraagd hebt.

Wat betreft over de uninstaller software want dat is dat programma slim computer.
Ook die verwijderen echt niet alle achtergebleven ''verborgen'' troep die achterblijft na een deïnstallatie
Ik heb de pro-versie van Revo Uninstaller moet je maar eens kijken na een deïnstallatie van Revo wat je nog allemaal terug vindt in je register en in b.v C/gebruikers/naam/Appdata.

Andere uninstallers precies hetzelfde, de claim dat echt alles is verwijdert na een deïnstallatie is absoluut niet waar.
Het beste is om je net nieuw gekochte PC zelf te voorzien van een schone Windows installatie. Nog beter is om je PC zelf te bouwen en Windows erop te zetten.
Daarom zal ik mijn PC ook nooit kant en klaar in een winkel kopen om eerdergenoemde reden.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dui_sland