SlimComputer

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

SlimComputer is een handig programmaatje van de makers van SlimCleaner om een nieuw gekochte pc of laptop schoon te maken. Op nieuwe computers zit vaak onnodige software van de fabrikant voorgeïnstalleerd. Met SlimComputer kunt u alle troep, die uw nieuwe pc vertraagt, er af halen.

Op nieuwe pc's van grote fabrikanten als Dell, HP, Acer, Asus enzovoort zit vaak allerlei software die u niet nodig heeft. Gesponsorde software, trials voor betaalde programma's, hinderlijke werkbalken in uw internet browser en meer. Deze rommel maakt uw nieuwe computer alleen maar trager en neemt ruimte in.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

SlimComputer ruimt de boel op. En het handige is dat het programma met behulp van The Cloud (internet) de waarderingen van medegebruikers weergeeft over gevonden software, werkbalken en meer op uw pc. Zo kunt u dus zien of een programma onnodig is of toch nuttig. Enige kennis is wel nodig bij de keuze van de te verwijderen software en werkbalken. Meer voor gevorderden!

Er is ook een portable versie van SlimComputer te krijgen voor op USB stick. SlimComputer is van de makers van SlimCleaner.

Inst

Reacties

Asjeblief ik ben maar een kind en ik ben 9 jaar maar ik Doe alles om Mijn pc te maken ik heb al 179 GB Hersteld kunnen jullie mij helpen????? :D

Ik gebruik het programma IObit om al die voorgeïnstalleerde troep te verwijderen, zeker een aanrader! Oo k gebruik ik het programma advanced system care 5 voor fouten en overbodige files te verwijderen. zeker eens proberen. Toen ik dit programma voor de eerste keer liet draaien vond ik 1.9Gig aan overbodige files. ;)

wat je niet aanstaat bij inkoop van nieuwe pc kan je toch gewoon via configuratiescherm verwijderen, eenvoudig en simpel of is dit vorig eeuws ondertussen, moet men nu ook al daarvoor een zogenaamd gratis gedoe installeren dat je register al van bij begin aantast, net zoals alle programmas gratis of niet dit doen.
en geinfekteerde en overbelaste register leiden zelfs vanaf de eerste dag tot rommeles, maar das hier wel bijzaak

Slim is om zelf een computer te maken of deze laten maken, zonder dat een Toshiba of Packard bell of weet niet wat voor merk zich kan integreren in jou computer.
Merkloos dus, dat is het beste en vaak nog goedkoper ook. Alleen moet je langer wachten.

Hallo Ik heb een toshiba gekocht en had dat zelfde probleem ...na wat navragen kon ik dan de originele dvd windows 7 kopen aan de prijs van 30€ plus verzendingen kosten .Ik vond dit niet eerlijk maar wat kan er er aan doen .Ben nu weer wat slimmer geworden.Hartelijk dank aan Toshiba voor het moeten bij betalen van mijn eigen dvd Windows .Ik zal bij de volgend aankoop aan jullie zeker denken.

Vaak werkt dat zelfs niet en zal er weer vervuiling optreden
Ook in de dataschijf dat dan meestal in de comp zit bevindt zich rotzooi.
Eigenlijk moet deze dataschijf verwijderd worden maar dat zorgt tegenwoordig ook voor consequenties. Als je bijvoorbeeld je eigen besturingssysteem hebt en je wi de schijven tot een formateren kan het zijn dat je niks meer op de schijf kan zetten en is je compje verloren. Het enige dat dan mogelijk is dat je alles weer terug laat installeren door degene die je dit merk heeft opgezadeld. Packard Bell is bijvoorbeeld zo'firma. Ik wordt daar gewoon misselijk van, een eigen computer en je kunt alles alleen maar bewerken zoals de leverancier het afleverd. Bah.

Freeware met beperkingen is farce
Dit is geen freeware, dit moet je na een probeer periode betalen.
Bovendien werkt vaak niet alles

Ik heb een nieuwe desktop gekocht en wil eigenlijk gewoon alles eraf haeln, maar er zitten tegenwoordig geen cd's meer bij voor besturingssysteem.
Hoe lossen jullie dat op?

Juist, zo denk ik er ook over.

Groetjes Frits.

Ja het is inderdaad erg dat spiksplinternieuwe PC direct vervuild zijn met rommel. Maar helaas is er een economisch motief. Al deze rommelleveranciers betalen enkele euros aan de fabrikant om hun probeerversies op de PC te mogen zetten. Daardoor kunnen merk-pc's voor zulke lage prijzen worden geleverd als momenteel het geval is.

Pagina's