GeekUninstaller

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (148 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
1.4.7.142
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
De betaalde versie biedt onder andere realtime monitoring van installaties en batch removal
Categorie: 
Deïnstallatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

GeekUninstaller is een programma om weerbarstige software mee te deïnstalleren. Als software niet langs de normale weg gedeïnstalleerd kan worden dan biedt GeekUninstaller de mogelijkheid tot Geforceerd Verwijderen, waarna achtergebleven bestanden, mappen en register items weggegooid worden.

GeekUninstaller is eenvoudig, maar doeltreffend. Geforceerde verwijdering kan wel enige tijd in beslag nemen. Ook restanten van niet geheel verwijderde software kunnen worden opgeruimd met GeekUninstaller. Een interessante concurrent voor Revo Uninstaller.

Download

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Dan zou ik de broertjes Loman (makers van Hitman Pro) maar op de hoogte stellen van een vals positieve melding... ;-)

Gebruik Hitman Pro: Malware Blocked.

Op VirusTotal geeft maar 1 van de 60 virusscanners een pua (potentieel ongewenste applicatie) melding dus hoogstwaarschijnlijk een vals positieve melding.
https://www.virustot...

Krijg een virusmelding bij GeekUninstaller 1.4.5.134

Ik gebruik Revo Uninstaller en tot nu toe heeft die alles files en registeritems weggekregen.

Inderdaad, hier net zo. Laat dat nou net bij een uninstaller de hoofdfunktie zijn: dat alle troep weg is. Ik zoek weer verder.

Kreeg Epic (Free) op geen enkele manier weg, totdat ik Geek uitpakte en overging tot een geforceerde verwijdering. En weg was Epic. Stond daar wel eventjes van te kijken want echt alles was weg, ook de register items. Dit heb ik werkelijk niet eerder meegemaakt.

Alweer een update, enthousiaste ontwikkelaars bij geek :-)

Het is de beste un-installer maar helaas nog steeds niet perfect. Ik moet altijd daarna nog handmatig bestanden verwijderen.

Als ik deze uitpak, komt gewoon de oude versie (1.4.3.102) en de 7-zip versie werkt niet, dus ook geen 64-bits. Als we zo het nieuwe jaar moeten beginnen... ☺

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
eng_land