Revo Uninstaller

Reacties

Wat mij betreft de enige die alle rotzooi echt verwijdert. Zo ook de resten van een gevaarlijke, op sluwe wijze ingeslopen Chromium-virus. Niets dan dan lof voor dit programma.

Een vraag; zit er tegenwoordig soms, net als in de professionele serie, een ´´geforceerd verwijderen´´ systeem ingebouwd. Die haalde echt alles uit het register vandaan, weet ik nog. Als dat zo is is het misschien ook wel wat voor mij, deze gratis versie van Revo.

Verwijderen bij Revo is precies hetzelfde als Geforceerd verwijderen in Geek.

Ik heb even gekeken maar heb het niet kunnen ontdekken. Voor dat geforceerd verwijderen moet je dan denk ik toch echt bij Geek zijn. Desalniettemin is Revo een sine qua non, om het maar even daftig te zeggen ;-)

Heb Revo uninstaller free geïnstalleerd. Mooi programma geworden. Had vroeger weleens de pro versie. (ja; ´heel stout´´ via Pirate bay, lang geleden.) Die had een apart geforceerd verwijderen optie. Revo uninstaller free scant sowieso ook diep naar achtergebleven bestanden. De vraag is nog even hoe diep? Net zo diep als de pro versie?

Het is, overigens, HEEL GOED (!) OPLETTEN (!!!) dat je die restbestanden van het register, nadat je een programma hebt verwijderd en checked, alleen de vette teksten verwijderd, waarbij je beslist de NIET VETTE TEKSTEN vooral eerst goed moet uit vinken.

Dat is het ´´instinkertje´´. Gelukkig wist ik het nog van vroeger. Doe je dat niet, verniel je je hele systeem ermee, omdat je dan bestanden weg haalt die juist hadden moeten blijven staan. Een mooi programma, Revo, maar lijkt mij meer voor gevorderden.

Ben blij met je positieve indruk. Wat je laatste zin betreft, voor je het weet ben je een gevorderde. Echt moeilijk is Revo niet. Het is misschien in het begin even goed opletten, maar voor je het weet heb je het 'te pakken';-)

Volgens mij gaat er bij Opstart-beheer bij REVO iets fout.
Ik had in de opstartlijst alles een keer uit gevinkt en weer aangevinkt, dus eigenlijk niets veranderd.
Het SecurityHealth icon wilde sindsdien niet meer verschijnen. In de bekende opstart-lijsten (CCleaner, etcetera) kon ik niets bijzonders vinden t.a.v. de opstartregel.
De Glary Utilities hebben een opstart-editor, daarmee werd mij duidelijk waar de fout zat. Na een wijziging hiermee verscheen de icon weer.
Met andere woorden, REVO-OpstartManager, niet gebruiken, is niet te vertrouwen. Dus alleen voor deinstalleren van programmas.

Revo Uninstaller 2.0.2

Alle de-installatieprogramma's die ik ken (Revo, Geek, Iobit) laten nog resten achter. Daarom zoek ik na een de-installatie nog altijd naar bestanden en mappen met de naam van het verwijderde programma, die ook steevast worden gevonden. Daarna het register laten opschonen door CCleaner en dán pas zijn alle sporen verdwenen.

Is het niet handiger om eerst de CCleaner register opkuis te doen en daarna pas het register in te gaan? Dan is het een en ander reeds weg.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwege_