Revo Uninstaller

Reacties

Ik heb al jaren de betaalde versie van Revo Uninstaller. Maar het is absoluut niet waar dat Revo alle overgebleven mappen en resten verwijdert. Je zal handmatig nog alles moeten nakijken op je PC en dan kom je vaak nog tot de ontdekking dat er nog hele mappen etc. instaan. Kijk b.v bij C/gebruikers/naam/Appdata. Vooral met grote programma's blijft er nog heel veel instaan na deinstallatie met Revo.

Gebruik Revo Uninstaller al vele jaren. Zonder meer het beste uninstaller programma. Na testen andere uninstallers ruimt Revo echt achtergebleven rommel op. De extra cleaner hulp onderdelen kunnen handig zijn, maar vind ik niet zo belangrijk. De uninstaller is HET onderdeel van Revo.

Nieuwe versie 2.1.1

https://www.revounin...

Emsisoft helemaal efficiënt verwijderd met de Pro-proefversie in de standaardmodus. Bulk Crap Uninstaller schakelde essentiële software uit hierop (Firewall en VPN) !!!
Erg bedankt ook voor de tip, Anoniem (op 27 maart 2018).
Als ik niet zo weinig zou hoeven te verwijderen, de aanschaf van de betaalde versie zeker waard...
Revo rocks, all over Geek and BC !!!

Deze functie heeft Geek al veel langer.

Verwijderen bij Revo is precies hetzelfde als Geforceerd verwijderen in Geek.

Ben blij met je positieve indruk. Wat je laatste zin betreft, voor je het weet ben je een gevorderde. Echt moeilijk is Revo niet. Het is misschien in het begin even goed opletten, maar voor je het weet heb je het 'te pakken';-)

Heb Revo uninstaller free geïnstalleerd. Mooi programma geworden. Had vroeger weleens de pro versie. (ja; ´heel stout´´ via Pirate bay, lang geleden.) Die had een apart geforceerd verwijderen optie. Revo uninstaller free scant sowieso ook diep naar achtergebleven bestanden. De vraag is nog even hoe diep? Net zo diep als de pro versie?

Het is, overigens, HEEL GOED (!) OPLETTEN (!!!) dat je die restbestanden van het register, nadat je een programma hebt verwijderd en checked, alleen de vette teksten verwijderd, waarbij je beslist de NIET VETTE TEKSTEN vooral eerst goed moet uit vinken.

Dat is het ´´instinkertje´´. Gelukkig wist ik het nog van vroeger. Doe je dat niet, verniel je je hele systeem ermee, omdat je dan bestanden weg haalt die juist hadden moeten blijven staan. Een mooi programma, Revo, maar lijkt mij meer voor gevorderden.

Ik heb even gekeken maar heb het niet kunnen ontdekken. Voor dat geforceerd verwijderen moet je dan denk ik toch echt bij Geek zijn. Desalniettemin is Revo een sine qua non, om het maar even daftig te zeggen ;-)

Een vraag; zit er tegenwoordig soms, net als in de professionele serie, een ´´geforceerd verwijderen´´ systeem ingebouwd. Die haalde echt alles uit het register vandaan, weet ik nog. Als dat zo is is het misschien ook wel wat voor mij, deze gratis versie van Revo.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griek_nland