Revo Uninstaller

Reacties

nieuwe versie 2.4.2

Nieuwe versie 2.4.1

ach, hebben die twee een ander versienummer? - dank je wel, wist ik dus niet

Free versie 2.3.9
https://www.revounin...

Pro versie 5
https://www.revounin...

euh... Reva zit toch al aan versie 5 ? ?

nieuwe versie 2.3.8

nieuwe versie 2.2.8.

Voor mij is Revo de beste gratis, in dit geval, uninstaller dat er thans bestaat. Erg goed. Geek is ook leuk, maar verwijdert niet alle registersporen. Vind ik te licht. Helaas is het wel zo dat bij de gratis versie van Revo uninstaller, het diepere verwijderen van registersporen van gede-installeerde programma´s alleen tijdens een deinstallatie zelf verwijderd worden, tot op een redelijk diep niveau. Echter achteraf verwijderen is dan niet meer mogelijk met Revo uninstaller free.

Je kunt niet, zoals met een betaalde Revo uninstaller versie, extra achteraf met een zoekopdracht gaan zoeken naar eventuele diepste oude registersporen van een app dat je hebt verwijdert, maar wellicht nog altijd enig (actief) restmateriaal kan zijn achtergebleven wat mogelijk niet geheel is weggehaald met de gratis versie van Revo. Dat is een beperking, waarbij je Revo Pro nodig hebt! Wat wel kan met de gratis versie van Revo uninstaller, is eventueel actief zijnde resten van zo´n verwijderd programma UITSCHAKELEN. Dus je kunt ze nog altijd wel opsporen.

Voorbeeld; ik had dat vorig jaar met een verwijdering van Bitdefender internet security toen ik Kaspersky wilde installeren. Er bleken nog twee onderdelen van Bitdefender actief te zijn zag ik met Revo uninstaller free, welke ik heb en niet te zijn verwijderd! Deze rommel kon ik alsnog wel uitzetten maar het inactieve restmateriaal, hoewel het nu geen kwaad meer kan, zit er nog wel! Had ik graag voorgoed willen weghalen. Kan wel met Revo Pro. Dus Revo free heeft restricties.

eigenlijk best wel vreemd dat Windows zelf niet komt met een goede Uninstaller. Met Linux is het niet anders. De restsporen zijn eerder vervelend om te zien dan dat het systeem er last van heeft

nieuwe versie 2.2.0

Pagina's