Revo UninstallerOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

Revo Uninstaller 2.0.2

Alle de-installatieprogramma's die ik ken (Revo, Geek, Iobit) laten nog resten achter. Daarom zoek ik na een de-installatie nog altijd naar bestanden en mappen met de naam van het verwijderde programma, die ook steevast worden gevonden. Daarna het register laten opschonen door CCleaner en dán pas zijn alle sporen verdwenen.

Is het niet handiger om eerst de CCleaner register opkuis te doen en daarna pas het register in te gaan? Dan is het een en ander reeds weg.

Inderdaad MerAy, Ik baal daar best van. Ze beloven van alles maar ik moet altijd het register induiken. Ik wacht nog steeds op het echt goede programma dat werkelijk alle sporen verwijdert.

Persoonlijk heb ik goeie ervaringen met FRST (Farbar Recovery Scan Tool).
Hoewel het (gratis) programma bedoeld is om systemen te herstellen, kan je er ook heel goed mal en adware (resten) mee verwijderen.
Er is ook een handleiding (http://www.geekstogo...) en forum ondersteuning bij.
Na Windows XP hebben programma's zoals (CCleaner Revo, Geek, IObit, etc) nauwelijks nog echt toegevoegde waarde.

Revo (freeware) is nogal beperkt, wil je echt dieper verwijderen dan moet je de Pro versie aanschaffen; IObit Uninstaller is er alleen als freeware maar ruimt veel meer op dan Revo free

Ik vind dit programma maar mwah... IObit Uninstaller is een stuk fijner en compleet gratis.

Met geen enkel progs die hier staan kan ik nog steeds niet smart pcfixer verwijderen. Iemand een idee?

@ blomol , dat lukt meestal niet via Revo want smartpcfix valt onder malware, laat Emsisoft of MBAM eens draaien, zeer waarschijnlijk ben je er dan vanaf

Dank je wel Merel,deze morgen Emsisoft laten draaien en gaan werken, helaas bij thuiskomst stond smartPC fixer er nog op, nu heb ik MBAM erop los gelaten,eerst zeker gekeken dat fixer uitgeschakeld was, maar na het einde waren er wel een paar malware meer smartpcfix heeft hij niet gevonden en staat hij nog altijd op mijn pc. Dus zal ik verder moeten zoeken om deze koppigaard naar de verdoemis te helpen.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fr_nkrijk