Revo Uninstaller

Reacties

nieuwe versie 2.2.0

Je zou ook Geek Uninstaller kunnen gebruiken voor de restsporen.

Keek ook nog even of bulk crap deUninstaller wat was? Ik zag deze melding op deze site staan, wat het gebruik van dat programma voor mij zinloos maakt.

NB: Met het verwijderen van virusscanners heeft Bulk Crap Uninstaller moeite. Gebruik daarvoor de uninstallers van de anti-virus software zelf!!! Daar ga je al...

Ik meen dat dat ook geldt voor Iobit uninstaller free. Bovendien dacht ik mij nog te herinneren, ik ken dat programma, nadat het weliswaar (met veel pup rotzooi als je niet oppast) zichzelf heeft geïnstalleerd, maar dan kom je op het cruciale punt van restsoftware van een virusscanner verwijderen uit en doet het niets, of je wordt toch naar de professionele versie van zo´n stukje software verwezen.

Schiet je nog niks op. Nee; ik heb besloten om het, inactief, dan maar in vredesnaam te laten staan. Ben er niet blij mee, maar eigen uninstal programma´s van dergelijke virusscanners werken, dat staat voor mij wel vast, zeker niet, of niet allen, goed. Anders had die uninstaller van Bitdefender alles opgeruimd.

Ik had beter vooraf die eigen uninstaller van Bitdefender kunnen overrulen en Revo uninstaller integraal Bitdefender direct moeten laten verwijderen. Dan had ik wel de mogelijkheid van restmateriaal opruimen kunnen gebruiken, want dan werkt e.e.a. wel.

De professionele versie van Revo biedt, dat is de pech, deze optie OOK achteraf. En daar ga ik niet voor betalen, voor die ene keer. Dus toe maar.... Toch bedankt voor het meedenken, Mickey! Ik ben de opties nagegaan, maar helaas pindakaas...

U zou nog kunnen proberen met Iobit Uninstaller Free ,

https://www.iobit.co...

Even als laatste, wat mij betreft. Het verwijderen na oproep van alle achtergebleven mappen op, voornamelijk, de program files zoals je voorstelde, is niet gelukt.

Ik probeerde met rechts klikken of PriVazer ´´zonder een spoor verwijderen´´ werkte, maar dit programma krijgt ze voor geen meter weg. Ik denk dus echt dat ik bij Revo uninstaller pro uitkom. Dat kost voor die ene keer echter geld, dus begin ik niet aan. Ik laat die mappen, inactief gelukkig, maar staan. Het is niet anders.

Misschien komt er weer eens een tijdelijke aanbieding van Revo, wel meer hier gebeurd, dat je een Revo uninstaller pro tijdelijk gratis mag gebruiken. Geek krijgt die mappen ook niet weg, dus het is heel lastig slopen...

Dat is de pest met dat soort zware protectie programma´s. Ze zijn niet alleen extreem goed in het beschermen naar de gebruiker toe, maar ook naar zichzelf toe. En een volkomen´´zelfreinigend vermogen´´ bestaat blijkbaar bij die programma´s helaas niet.

Goed punt, Mickey. Ik zal eens zien wat ik kan bereiken. Maar het zal op die manier, naar verwachting, lastig worden om e.e.a. te verwijderen. Alleen een ´´sloophamer´´ als de professionele Revo uninstaller is volgens mij in staat om effectief te zijn.

@anoniem ,

Open de Verkenner , ga naar Boot of de Lokale schijf (C) typ rechtsbovenin Bitdefender internet security, klik enter .
Gaat nu de onderliggende mappen zoeken , als er iets tevoorschijn komt , kijk dan of u ze kunt verwijderen.

Inderdaad, Mickey; die eigen remove tool van Bitdefender had ik gebruikt voor het opruimen van Bitdefender internet security. Helaas heeft dit programma, althans bij mij, e.e.a. maar voor ongeveer de helft verwijderd. De rest staat nog gefragmenteerd en inactief op mijn systeem bij elkaar. Gelukkig heb ik ik die restbestanden kunnen neutraliseren door ze uit te vinken, waardoor ze niet meer mee starten met Windows.

@Anoniem ,

Een antivirus verwijderd u altijd met de Remove tool .
Heeft u deze gebruikt ?

https://www.bitdefen...

Dit is wat mij betreft hét programma waartegen elk ander programma het moet afleggen. En wat niet minder belangrijk is is dat er bij verwijdering en andere zaken geen enkel (sluipend) gevaar op de loer ligt, iets wat ik van andere programma's niet direct kan zeggen. Kortom, ben een meer dan tevreden gebruiker.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
gri_kenland