Secunia Personal Software Inspector (PSI)

Actueel: 

3 januari 2016
Producent Secunia is in het najaar van 2015 overgenomen door Flexera Software. Secunia PSI valt dus nu onder Flexera.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (440 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

Behalve door middel van Windows Update en de updates van uw virusscanner is het verstandig om alle software op uw pc bij de tijd te houden. Secunia Personal Software Inspector (PSI) helpt daarbij.

Secunia PSI bekijkt welke programma's allemaal op uw pc staan en geeft vervolgens aan of u de laatste up-to-date versie heeft van deze software. Als uw software verouderd is downloadt Secunia PSI automatisch de laatste versie of wijst u op de update. In het laatste geval die u nog handmatig te updaten, maar Secunia PSI wijst u wel naar de downloadlink. Zo mist u nooit meer een beveiligingsupdate van een programma en is uw pc-gebruik weer wat veiliger.
 


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Secunia PSI blijft in de systeembalk draaien om uw software op updates te controleren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen het programma niet te laten opstarten met uw pc en af en toe handmatig naar nieuwe versies van alle software te zoeken. Let op dat Secunia PSI alleen controleert op beveiligingsupdates! Secunia vermeldt daarom niet altijd de laatste versie, maar wel de laatste veilige versie.

Categorie: 
Update controle
Versienummer: 
3.0.0.11005
Laatst gewijzigd: 
3 februari 2016
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

SUmo lite is véél beter. Vindt veel meer software

Zie nut van dit programma niet meer. Heb het welliswaar in het verleden ook eens gebruikt, maar weer verwijdert (verwarrend).
Bij (bijna) elk programma krijg je wel bij openen immers een melding dat er een update beschikbaar is en anders even zoeken bij "Help", "Instellingen" o.i.d. .

Blijft een twijfelachtig programma: ziet bij mij Firefox 34 ("Ernstig: einde levensduur!"), terwijl er toch echt Firefox 44 op zit. Ook geen restanten van Firefox 34 te vinden.

Ik gebruik het zelf al jarenlang zonder problemen en installeer het bij anderen om hen naast de updates van microsoft ook de andere programma's up to date te houden. Ook de updates van windows worden gecontroleerd.

Als ik het programma download krijg ik de melding dat de handtekening van PSISetup.exe is beschadigd of ongeldig en om te download te verwijderen.

Rechtsklik op de download en dan op toch installeren klikken.

Waardeloos programma dat enorm veel geheugen vreet.
Op de prints komen strepen, zodat je er niet aan hebt.

zeer slecht, is niet te downloaden, had hem er altijd al opstaan maar geeft al jaren geen sjoege meer, de benaderbaarheid is zeer slecht, wat een slechte site!!!
\

ook te overwegen is SUMo zie http://tweakers.net/...

Gebruik op W7 psi 2 tot tevredenheid. psi 3 geeft problemen met opstarten.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwe_en