DriverBooster

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (101 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op uw pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of uw pc vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster checkt op uw pc uw drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. U hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor uw drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Helaas .. juist door driver booster te gebruiken , tovert deze mijn touchpad steeds weg op steeds dezelfde laptop.... om wanhopig van te worden en herstellen is alleen mogelijk via systeemherstel
Heb alles via de pc geprobeerd in oude staat te brengen maar lukt gewoonweg niet !
Je moet PRO aanschaffen wil je via Driver Booster het terug willen draaien..

Jossy, vreemd want DriverBooster free maakt altijd eerst een herstelpunt aan, dus jou "terug draaien" kon gewoon via dat herstelpunt terug naar de vorige situatie

Dat zou fijn zijn Merel , maar 'waar' vind ik die herstelpunten dan ?? Graag wat stappen .. Hartelijk dank !

ik kan alleen maar deinstalleren maar niet terug.. deinstalleren ben ik bang dat alles van de pc verdwijnt en ook is de touchpad niet zichtbaar om te herstellen , waarschijnlijk zat deze verborgen in een herstel met andere naam .. het is hier ellende ..dit mag toch niet gebeuren om je zo te verplichten pro te kopen ??

Prima programma, wel betaalde versie anders is de collectie beschikbare drivers beperkt. Gebruiksgemak boven al het ellenlange zoeken naar drivers.

IObit is ruk momenteel! Zelfs de nieuwste versie van Advanced SystemCare is niet compatible met de Windwos 10 April Update 1803. Het motto blijft: als het werkt...afblijven verder, beter wordt het zelden!

Voor mensen met grafische applicaties is het vaak heel belangrijk de laatste drivers te installeren. Meer functies, stabieler en sneller. Deze mensen weten echter de weg wel te vinden naar nvidea, amd of intel.

Voor de andere hardware is dit vaak minder een probleem.
Mijn raad ... blijf van de drivers af, als alles goed werkt en je niet in de grafische of ICT wereld thuis hoort. ;^)

Via de link op deze site kom je op de oude versie 5.1 uit.
Bij Filehippo wordt wel de nieuwe versie aangeboden

Nu downloadlink via IObit toegevoegd.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_