DriverBooster

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen je drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op je pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of je computer vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster checkt op je pc je drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. Je hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor je drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoef je natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

Inst

Website producent: 

Reacties

nieuwe versie 10.4

Weer nieuwe versie te downloaden. Nieuwe Driverbooster update 10.0.0.38

Weer nieuwe versie te downloaden. Nieuwe Driverbooster update 10.0.0.35.

nieuwe Driverbooster update 10.0.0.35.

Nieuwe versie 10.0

nieuwe versie 9.5

nieuwe versie 9.3

Mogelijk de beste driver installer is Snappy Driver. Gratis. Geen reclame. Open source. Enige nadeel: Verwarrende interface.

nieuwe versie 9.2

nieuwe versie 9.1.0