DriverBooster

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (88 stemmen)
Actueel: 

15 januari 2018
DriverBooster 5.2 is verschenen. In deze uitgave worden weer meer drivers ondersteund, zoals de laatste AMD Radeon en NVIDIA Titan. Ook worden kritieke (beveiligings)updates eerder aangeboden via DriverBooster. Ten slotte worden fouten opgelost.

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden. En DriverBooster is zeer eenvoudig in het gebruik.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op uw pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of uw pc vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster biedt uitkomst. Het programma scant uw drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. U hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor uw drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is.

Categorie: 
Update controle, Drivers
Versienummer: 
5.2
Laatst gewijzigd: 
15 januari 2018
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Pro-versie biedt meer mogelijkheden
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Haal de vinkjes weg bij mogelijke - onnodige - extra software die wordt aangeboden! Zo wordt onder andere aangeboden om Advanced SystemCare (ook van de producent) te downloaden.

Ook in de interface van DriverBooster wordt reclame gemaakt voor andere programma's van IObit. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Verder wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.
 

Deel deze download: 

Reacties

Voor mensen met grafische applicaties is het vaak heel belangrijk de laatste drivers te installeren. Meer functies, stabieler en sneller. Deze mensen weten echter de weg wel te vinden naar nvidea, amd of intel.

Voor de andere hardware is dit vaak minder een probleem.
Mijn raad ... blijf van de drivers af, als alles goed werkt en je niet in de grafische of ICT wereld thuis hoort. ;^)

Via de link op deze site kom je op de oude versie 5.1 uit.
Bij Filehippo wordt wel de nieuwe versie aangeboden

Nu downloadlink via IObit toegevoegd.

Belachelijk en volkomen overbodig programma.
Drivers alleen updaten via Windows, de PC-leverancier of fabrikant van het onderdeel.

Je wil niet weten hoeveel mensen in de problemen komen met de automatische driver updates van Microsoft. Netwerk geen IP-adres meer krijgen. Video geen beeld meer door driver updates, etc.

Niks belachelijk, door met dit programma mijn drivers te updaten kon ik na werkelijk alles te hebben geprobeerd Windows 10 upgraden naar de anniversary editie 1702 hoera eindelijk!!!!

Drivers worden altijd in fases geüpdatet. Sla je stappen over, dan ga je patches van windows missen en dan loopt de boel helemaal vast. Dus kijk uit met dit ding, soms werken herstelpunten ook niet meer, dan ben je de sjaak!

Gebruik zo weinig mogelijk overbodige software. Dit is absoluut overbodige software en ook nog eens afkomstig van een dubieuze leverancier. Laat je PC heel en begin er daarom niet aan. Gebruik geen boosters cleaners, optimizers, fighters, tuners e.d. Installeer alleen programma's die je ook echt voor iets nuttigs nodig hebt.

Driver Booster 4.5

Admin,
De hint van toto wat snaildriver betreft verdiend een zeer goede aanbeveling. Het is Snel,zeer goed, gratis en geen reclame zooi.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oost_nrijk