DriverBooster

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (96 stemmen)
Actueel: 

7 juli 2018
DriverBooster 5.5.1 is verschenen. In deze uitgave van de driver updater worden weer meer drivers voor Android, printers en andere externe apparatuur ondersteund.

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden. En DriverBooster is zeer eenvoudig in het gebruik.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op uw pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of uw pc vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster biedt uitkomst. Het programma scant uw drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. U hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor uw drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is.

Categorie: 
Update controle, Drivers
Versienummer: 
5.5.1
Laatst gewijzigd: 
7 juli 2018
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Pro-versie biedt meer mogelijkheden
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Haal de vinkjes weg bij mogelijke - onnodige - extra software die wordt aangeboden! Zo wordt onder andere aangeboden om Advanced SystemCare (ook van de producent) te downloaden.

Ook in de interface van DriverBooster wordt reclame gemaakt voor andere programma's van IObit. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Verder wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.
 

Deel deze download: 

Reacties

Prima programma, wel betaalde versie anders is de collectie beschikbare drivers beperkt. Gebruiksgemak boven al het ellenlange zoeken naar drivers.

IObit is ruk momenteel! Zelfs de nieuwste versie van Advanced SystemCare is niet compatible met de Windwos 10 April Update 1803. Het motto blijft: als het werkt...afblijven verder, beter wordt het zelden!

Voor mensen met grafische applicaties is het vaak heel belangrijk de laatste drivers te installeren. Meer functies, stabieler en sneller. Deze mensen weten echter de weg wel te vinden naar nvidea, amd of intel.

Voor de andere hardware is dit vaak minder een probleem.
Mijn raad ... blijf van de drivers af, als alles goed werkt en je niet in de grafische of ICT wereld thuis hoort. ;^)

Via de link op deze site kom je op de oude versie 5.1 uit.
Bij Filehippo wordt wel de nieuwe versie aangeboden

Nu downloadlink via IObit toegevoegd.

Belachelijk en volkomen overbodig programma.
Drivers alleen updaten via Windows, de PC-leverancier of fabrikant van het onderdeel.

Je wil niet weten hoeveel mensen in de problemen komen met de automatische driver updates van Microsoft. Netwerk geen IP-adres meer krijgen. Video geen beeld meer door driver updates, etc.

Jawel, wil ik wel weten.

Niks belachelijk, door met dit programma mijn drivers te updaten kon ik na werkelijk alles te hebben geprobeerd Windows 10 upgraden naar de anniversary editie 1702 hoera eindelijk!!!!

Drivers worden altijd in fases geüpdatet. Sla je stappen over, dan ga je patches van windows missen en dan loopt de boel helemaal vast. Dus kijk uit met dit ding, soms werken herstelpunten ook niet meer, dan ben je de sjaak!

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
port_gal