DriverBooster

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (125 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op uw pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of uw pc vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster checkt op uw pc uw drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. U hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor uw drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Nieuwe Versie 7.3.0

https://www.iobit.co...

Driver booster 7.1 is addware!
de orignele versie -ook met vinkjes van extra software uit! - installeert namelijk meer dan alleen het programma!

Installeer hem maar eens en kijk met bv adw cleaner wat er allemaal meekomt...

Op zich geen schadelijke zooi maar wel af en toe ongewenste advertentie pop ups in je windows 10 !

@anoniem ,

Ik gebruik Driverbooster al jaren , geen enkel probleem .
Een tip , als u Malwarebytes / of Adware Cleaner gebruikt moet u Driverbooster bij deze programma`s toevoegen bij uitsluitingen , anders wordt Driverbooster verwijderd

Zojuist Driver booster, alhier, uitgeprobeerd. Ik vind het echt een schitterend programma! Ik kocht mijn Lenovo Ideapad 300 laptop in 2016. De driver booster app ontdekte 20 verouderde drivers, sinds die tijd, na een grondige scan. Ik heb direct de nieuwste drivers laten installeren en mijn laptop lijkt wel zowat dubbel zo snel geworden.

Alles gaat veel soepeler en sneller, merk ik. Zeg maar het gevoel wat je hebt, als je je auto na een grote beurt weer hebt opgehaald. Dan rijdt 'ie ook een stuk soepeler en lekkerder. Kortom. Wat mij betreft; een aanbevelenswaardige app.

Driver Booster van IObit is volkomen veilig, er zitten geen virussen in of trojans ect.
Wel moet je opletten tijdens de installatie LET OP de knop aanpassen, dat je gebundelde software mee installeert haal het vinkje weg.
Gewoon goed kijken wat je installeert, en lees goed wat er staat.

@ Evil Knevel
Het gaat om gebundelde software die meegeleverd wordt met DriverBooster. Lees dit verhaal voor uitleg:
https://www.gratisso...

Hoi als ik de nieuwste Driverbooster 6.3 download en een virusscan doe via virustotal dan gaan alle alarmbellen af minstens 8 scan engines zeggen dat Driverbooster niet veilig is. Is het nu veilig of niet ik weet het niet. Zolang het niet duidelijk is installeer ik het niet.
Ik heb informatie nodig.
Alsjeblief reageer.

Groetjes

evil knevel

Vooralsnog ben ik heel tevreden met dit programma. Was bezig met een heel oude laptop van een kennis en kon geen drivers vinden voor XP en Windows7, noch bij de fabrikant van de laptop, noch bij de leverancier van de audio- en videokaarten. Dit programma vond ze wel. Eindelijk van die vraagtekens af in Apparaatbeheer en audio en video doet het nu.

moet dit niet 6.3 zijn?

Opgelost Merel
https://support.micr...

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorweg_n