DriverBooster

Actueel: 

12 januari 2017
DriverBooster 4.2 is verschenen. Vanaf deze uitgave krijg je vaker database updates van nieuwe drivers. Verder is de scan engine geoptimaliseerd en zijn fouten opgelost en verbeteringen doorgevoerd.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.6 (75 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden. En DriverBooster is zeer eenvoudig in het gebruik.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op uw pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of uw pc vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster biedt uitkomst. Het programma scant uw drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. U hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor uw drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is.

Categorie: 
Update controle, Drivers
Versienummer: 
4.2.0
Laatst gewijzigd: 
12 januari 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Pro-versie biedt meer mogelijkheden
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Haal de vinkjes weg bij mogelijke - onnodige - extra software die wordt aangeboden! Zo wordt onder andere aangeboden om Advanced SystemCare (ook van de producent) te downloaden.

Ook in de interface van DriverBooster wordt reclame gemaakt voor andere programma's van IObit. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Verder wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.
 

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

DriverBooster 4.2

Volledige softwarepakket IOBit in 2016 aangeschaft voor 1 jaar. Dit programma werkte wel aardig, had alleen een zeer agressieve reclame voor zichzelf. Ben na 'uninstall' lange tijd bezig geweest om de restanten te verwijderen uit het register omdat het telkens terug kwam. Wordt nu bestookt met zeer suggestieve mails voor continuering abonnement. Mijn abonnement is intussen ongewenst verlengd, gesuggereerd wordt dat er een automatische incasso is afgegeven en dat het geld binnenkort wordt afgeschreven van mijn rekening ect. Mijn conclusie: programma lijkt aardig, alleen jammer dat er echte 'geldhaaien' achter zitten. Overweeg een klacht in te dienen. Zie ook deze link voor vergelijkbare ervaringen.
http://www.klacht.nl...

Gebruik vergelijkbare programma's (in het begin ik er nog wel eens ingetrapt) sinds jaren niet meer.
Gewoon je applicaties (via deze site) updaten, dan wel automatisch, geen centje pijn.

Ook gedownload en gebruikt vandaag, omdat wat drivers verouderd waren en ik dacht dat ze aan vervanging toe waren! Nu doet mijn laptop niets meer. Krijg na de herstart alleen nog meer schermafbeelding verder kom ik niet! Heb spijt dat ik dat programma gebruikt hebt! Daarom deze waarschuwing .. :(

Staat er rechtsonder in die schermafbeelding geen aan/uit knop?
Als dat zo is,kan je op restart klikken en tegelijk de shiftknop indrukken,
daarmee kom je dan in veilige modus.

Op zich geen problemen met driver booster. Ben echter overgestapt naar gratis snaildriver, omdat deze software sneller werkt. Iobit was ook nogal opdringerig, een beetje lawaai-papagaai.

Waardeloos geeft inderdaad veel problemen bij veel gebruikers, een afrader dus !!!

Inderdaad ik sluit mij bij deze reactie aan. Geeft veel problemen. Tekens ik het uitprobeer moet ik mijn Windows terug installeren. Een raad voor iedereen, blijf er af.

Heb al een paar jaar diverse progamma`s van IObit in gebruik zo ook Driverbooster en heh nog nooit geen problemen gehad,en ik heb Windows 8.1 pro op mijn computer en werkt naar behoren geen klachten..

Wees heel voorzichtig met dit soort software, kan leiden tot nog grotere problemen.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
port_gal