DriverBooster

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (128 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op uw pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of uw pc vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster checkt op uw pc uw drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. U hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor uw drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

dank je wel

lijkt leuk

dank u wel

nieuwe versie 8.0.2

Opletten : Wanneer je klikt op Website producent krijg je de link :
driver -booster-free.softonic.nl

Downloaden : Download via producent

@Klaas ,

Uit ervaring , heb ik geen last van instabiele of trage pc .

Nooit downloaden deze software zorgt voor een instabiele of trage pc. En dat zeg ik uit ervaring.

@redactie ,

Ik gebruik al jaren Driver Booster , nog nooit een probleem gehad .
Driver Booster maakt zelf herstelpunten aan , bij eventuele problemen kun je de driver terug draaien

@Arnold De Rijke
Windows Update biedt trouwens ook driverupdates aan, dus je hebt Driver Booster niet per se nodig. En lees ook onze waarschuwing:

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

Mickey,
Hartelijk dank om te reageren, ik zal dat proberen en hopelijk lukt het zodat ik weet of mijn drivers zijn bijgewerkt.

Nog een aanvulling .

Voor punt 5 moet u klikken op scannen .

Ps : Gebruikt u Malwarebytes / of Adware cleaner moet u Driverbooster bij deze programma`s als uitsluitingen toevoegen , anders wordt Driverbooster verwijderd .

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserl_nd