Patch My PC Home Updater

Reacties

De UpdateHub vind ik alvast helemaal niets. Waardeloos zelfs.

Ik probeerde de Filepuma Update Detector en die bevalt aanzienlijk beter, maar blijkt nu opeens Glarysoft Update Detector te zijn gaan heten. Is echter (gelukkig) niet hetzelfde als Glarysoft Software Update.

Bedankt voor suggesties. Ik ben op dit moment UpdateHub aan het uitproberen, ik heb bij dit programma echter geen overzicht van welke software gedetecteerd word en welke niet. Trial and error zeggen ze in de Engels sprekende landen. De software die hij wel vindt wordt wel probleemloos geüpdatet. @Redactie, misschien UpdateHub van jullie kant eens beoordelen/doornemen?

Hallo Patje,

Buitengewoon triest dat SUMo stopt. “We are here to stay” was ooit de slogan.

Enigszins een alternatief is UCheck.

@Patje
WinGetUI misschien?
https://www.gratisso...

Omdat het bedrijf achter SUMo (KC Softwares) per 31 oktober aanstaande stopt met al zijn activiteiten ben ik dus genoodzaakt een vervanger te vinden voor SUMo. Ik dacht dat Patch My PC een goede vervanger zou zijn maar dat is helaas niet het geval. Het gros van de geïnstalleerde software op mijn PC wordt niet herkend en kan dus niet via dit programma geüpdatet worden. En aangezien mij dat de essentie van een dergelijk programma lijkt valt deze dus meteen af.

Niet de mogelijkheid om programma`s toe te voegen.
Wat dat betreft is SUMo beter.

Waardeloos programma. 10tallen geinstalleerde programma's worden niet gevonden. Evenzo voor vele potable progs, welke niet gevonden worden. SUMO is veel en veel beter.

Eindelijk de bug opgelost die er al sinds 4.5.0.0 in zat: als je disable logfile had aangevinkt, kreeg je toch een logfile. Is nu oké.

@Meinona
Is nu bijgewerkt

Is het noemen van de plug in "Flash" niet enigszins achterhaald? Dat geldt ook voor Quicktime wellicht!

Pagina's