Patch My PC Home Updater

Reacties

Niet de mogelijkheid om programma`s toe te voegen.
Wat dat betreft is SUMo beter.

Waardeloos programma. 10tallen geinstalleerde programma's worden niet gevonden. Evenzo voor vele potable progs, welke niet gevonden worden. SUMO is veel en veel beter.

Eindelijk de bug opgelost die er al sinds 4.5.0.0 in zat: als je disable logfile had aangevinkt, kreeg je toch een logfile. Is nu oké.

@Meinona
Is nu bijgewerkt

Is het noemen van de plug in "Flash" niet enigszins achterhaald? Dat geldt ook voor Quicktime wellicht!

Waardeloos. In de vorige versie zat al een bug: er wordt een log file aangemaakt ook als je die optie niet hebt aanstaan. Heb ik gemeld op het speciale forum van patchmypc, maar de bug zit er nog steeds in.

Waardeloos! Ondanks dat ik alle software altijd in de 'standaard' directories installeer, vond deze nieuwe versie op mijn pc NIET: Audacity, MP3Tag, WinAmp, WinRar, IObit Advanced SystemCare 16 en K-Lite Codec Pack Standard.

IK had 'maak logfile aan' uitgeschakeld, maar hij maakt toch een logfile.

@Léon
SuMo geeft alleen maar aan of er updates zijn. Updaten moet je verder zelf doen. PatchMyPC downloadt de updates ook voor je. Net iets handiger.

Onbegrijpelijk dat het meest fantastische gratis update controle programma dat er is, namelijk SUMo, nog steeds ontbreekt op deze website.

Ik gebruik SUMo echt iedere dag, alvorens een herstelpunt te maken.

Pagina's