Reageren

Flash Player

Actueel: 

12 september 2017
Flash 27.0.0.130 is verschenen. Deze maandelijkse beveiligingsupdate plakt lekken dicht.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (1056 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android
Beschrijving: 

Zonder Flash Player mist u functionaliteit op internet. Redelijk veel websites maken nog gebruik van Flash om filmpjes, animaties en spelletjes te tonen (flv en swf). Flash Player is dus nog een bijna onmisbare plugin voor uw browser - hoewel veel websites uitkijken naar de overstap naar het minder zware en veiligere HTML5.

Flash Player is beschikbaar voor Windows, macOSen Linux en is onder andere verkrijgbaar voor Internet Explorer, Firefox, Opera en Safari. Onder Windows dient u Flash Player apart te installeren voor Internet Explorer en Firefox! De Flash-plugin zit geïntegreerd in Google Chrome, dus voor Googles browser hoeft u Flash niet te downloaden.

Nieuwe Android-smartphones en -tablets (versie 4.0 en hoger) krijgen geen Flash meer. Ook op iOS is Flash niet beschikbaar (lees hier waarom Steve Jobs geen Flash op iPhones en iPads wilde, maar volledig inzette op HTML5).

Categorie: 
Plugin
Versienummer: 
27.0.0.130
Laatst gewijzigd: 
12 september 2017
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Flash Player voor Windows

Let op! Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Meer downloads: 

Download Flash Player voor macOS
Download Flash Player voor Linux
(de NPAPI-plugin voor Linux is wat betreft nummering weer gelijkgetrokken met de Windows-versie)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met meerdere browsers naar de downloadpagina. Dit geldt ook voor macOS. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden. Windows 8 en 10 leveren Flash standaard mee voor IE en Edge en werken de plugin bij via Windows Update.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duits_and