Flash Player

Actueel: 

14 november 2017
Flash 27.0.0.187 is verschenen. Deze maandelijkse beveiligingsupdate plakt vijf kritieke lekken dicht in november.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (1059 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android
Beschrijving: 

Met de Flash Player plugin voor uw browser kunt u filmpjes, animaties en spelletjes zien op bepaalde websites. Flash Player wordt nog vrij veel gebruikt - hoewel veel websites uitkijken naar de overstap naar het minder zware en veiligere HTML5. Producent Adobe heeft bekendgemaakt dat Flash de komende jaren uitgefaseerd wordt en in de meeste browsers wordt Flash-inhoud alleen nog weergegeven als u klikt om te activeren.

Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met meerdere browsers naar de downloadpagina. Dit geldt ook voor macOS. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden. Windows 8 en 10 leveren Flash standaard mee voor IE en Edge en werken de plugin bij via Windows Update.

Nieuwe Android-smartphones en -tablets (versie 4.0 en hoger) krijgen geen Flash meer. Ook op iOS is Flash niet beschikbaar (lees hier waarom Steve Jobs geen Flash op iPhones en iPads wilde, maar volledig inzette op HTML5).

Categorie: 
Plugin
Versienummer: 
27.0.0.187
Laatst gewijzigd: 
14 november 2017
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Flash Player voor Windows

Let op! Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Meer downloads: 

Download Flash Player voor macOS
Download Flash Player voor Linux
(de NPAPI-plugin voor Linux is wat betreft nummering weer gelijkgetrokken met de Windows-versie)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met meerdere browsers naar de downloadpagina. Dit geldt ook voor macOS. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden. Windows 8 en 10 leveren Flash standaard mee voor IE en Edge en werken de plugin bij via Windows Update.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

flash 27.0.0.170

lol

@Redactie: En toch gaat er nog iets ergens wat fout met het installeren. En dat is sinds met de nieuwe versie 26.0.0.xxx. Gelukkig voor me raadpleeg ik altijd majorgeeks.com

Vandaag is versie 26.0.0.131 verschenen. Zie https://get.adobe.co....

Flash 25.0.0.148

Flash 23.0.0.162

Even een update m.b.t. mijn bericht van 31-07

Omdat Ik al eerder een probleem had met het afspelen van youtube filmpjes had ik de website in een IE_11 intranet omgeving gezet, en dat werkte altijd goed.

Ik heb nu in de IE_11 config alle verwijzingen naar youtube verwijdert, en alles werkt weer naar behoren.
Enig punt van aandacht: Ik krijg afwisselend binnen youtube website dan een html5 en dan weer een flashplayer? voor filmpjes te bekijken?.

Beste Redactie,

Is er iets bekent van problemen tussen de laatste versie van Flash (22.0.0.210) met windows 7-64, IE_11.

Ik heb vooral problemen met "Youtube" filmpjes af te spelen?.
Het scherm van de speler blijft zwart en ook de controle bar is er niet?.
Bovenin staat in het rood dat ik Flashplayer nodig heb, maar die heb ik al er op staan, ook al eens een herinstall gedaan, maar het helpt niet?.
De ActiveX staat aan in IE?.

Gebruik ik bijv. "Firefox" dan is er wel beeld, maar dan heb ik "html5" player.
Palemoon browser met flash plugin 22.0.0.209 werkt wel goed? ?.

Waar legt het probleem (Adobe) of Bij IE_11?.

m.v.g.

Thomas

Als ik nu op dit moment mijn versie check via http://www.adobe.com... dan staat er bij 'Version Information': Flash Player is out of date (21,0,0,197), wanneer ik daar op 'Update Now' klik wordt ik doorgeleidt naar de download pagina https://get.adobe.co... en dáár staat dan nog steeds de oude versie Versie 21.0.0.197. Hoe moeilijk kan het toch zijn om daar even de juiste downloadfile op te zetten!? lol

Die versie 21.0.0.213 is nu wel te downloaden via https://get.adobe.co... ik heb het net geïnstalleerd.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitsla_d