SoftPerfect File Recovery

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

SoftPerfect File Recovery is freeware programma om per ongeluk verwijderde bestanden terug te vinden. Als u een bestand uit de prullenbak weggooit of zelfs nadat u een schijf geformatteerd heeft dan kan SoftPerfect File Recovery deze bestanden vaak herstellen. Dit bestandsherstel werkt voor harde schijven, floppy disks, USB sticks en andere opslagmedia.

Wist u dat bestanden helemaal niet weg zijn als u ze in de prullenbak gooit en daarna de prullenbak leegt? Windows zegt alleen dat het plekje op de harde schijf waar dit bestand staat 'leeg' is, zodat andere bestanden ook deze ruimte in kunnen gaan nemen. Als de weggegooide bestanden daarna niet of weinig overschreven worden (ofwel: dat andere bestanden hun plek innemen), dan kunnen ze door iedereen met bestandsherstel-software teruggevonden worden.


SoftPerfect File Recovery

SoftPerfect File Recovery is zo'n bestandsherstelprogramma - en het is een klein, snel programma dat u niet apart hoeft te installeren. U kunt gewoon klikken op het .exe bestand dat u gedownload heeft. U kunt zoeken (Search) en daarna de gewenste teruggevonden bestanden herstellen (Restore). U kunt SoftPerfect File Recovery ook vanaf een usb-stick gebruiken. FAT en NTFS schijven worden ondersteund.

Inst

Reacties

Crasht bijna meteen.

ik heb data recovery gedownload er stond bij for free maar als ik de bestanden wil herstellen moet ik het kopen?
ik was fotos kwijt en nu heeft ie 295 bestanden gevonden.
heb ik toch de verkeerde?
welke moet ik downloaden?

Prullenbak openen selecteer de foto's knippen naar gewenste locatie
klik daat op de rechter muis knop en dan plakken ofwel ga naar de gewenste locatie en druk op Ctrl(vasthouden) v

heb per ongeluk meer dan 10.000 familie foto's verwijderd tijdens over zetten op ext.schijf.zijn blijkbaar in pr.bak beland....hoe kan ik deze terug krijgen?

Ik heb een vraag....hoe kan ik alleen de foto's selecteren die ik terug wil zetten naar een map. Het zijn er namelijk heel veel....help

OK

OK

rechtsklikken op het pictogram en kiezen voor: Uitvoeren als administrator.

ik heb per ongeluk Bluetooth bestand verwijdert van een apparaat op de pc.
nu krijg ik dat niet meer terug ook al probeer ik van alles .
wie weet er een oplossing voor .

Als de foto's van de USB stick zijn en ik heb niet de computer, waarmee ze er afgehaald zijn, kan ik het via mijn usb stick nog terug halen?

Pagina's