Slimware DriverUpdate

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6 (77 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Slimware DriverUpdate is een programma dat ervoor zorgt dat alle stuurprogramma's (drivers) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date zijn. Na een scan kunt u verouderde drivers updaten met DriverUpdate.

Slimware DriverUpdate maakt gebruik van de cloud voor de analyse van stuurprogramma's die nodig zijn voor elke afzonderlijke pc. Behalve het bijwerken naar de nieuwste versie van de drivers repareert Slimware DriverUpdate ook defecte, missende en conflicterende stuurprogramma's op je computer (waardoor bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneerden of uw pc vertraagden).

Slimware DriverUpdate is eenvoudig in het gebruik om, zonder zelf te hoeven zoeken op internet, uw drivers te updaten.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

DL

Deel deze download: 

Reacties

AVG driver-updater is een rebrand van SlimDrivers (Slimware), zelf blijf ik ver uit de buurt van Slimware (wordt geleverd met adware en levert vaak verouderde drivers), typerend voor AVG ???
http://www.wildersse...

Dit programma lijkt mij niet aanbevelenswaardig. Toevallig vanmorgen twee scans gedaan (AdwCleaner en Emsisoft Emergency Kit). Beide vonden verdachte restanten van dit programma dat ik maar een of twee uur uitgeprobeerd heb. De destructie die dit programma had veroorzaakt kon alleen worden opgeheven door middel van systeemherstel.

Ik heb geen problemen met windows 7 64 bits en Windows 8.1 64 bits op een desktop PC, maar bij laptops van 64 bits wil de boel nog wel opstarten, maar je krijgt foutmeldingen. Als je een 32 bits versie via een laptop van Windows 7 of 8.1 met slimdrivers te lijf gaat, of met dat programma van iobit , driver booster, dan heb je meteen een crash. Niks werk er dan meer. Ik kan me dus voorstellen dat mensen huiverig zijn om drivers op te waarderen. Ik ook, maar bij 64 bits systemen op een desktop pc zit het volgens mij wel goed! Ik gebruik doubledriver, een zip bestand voor de USBstick dat ik uitpak, voor een goede backup. Die gebruik ik al sinds Windows XP SP2 probleemloos.

Heb na Slim Driver momenteel Driver Booster.
Bevalt mij (en inmiddels ook anderen) buitengewoon goed.

Driver Booster free zit ook in Advanced Systencare 7.4

Het zit er niet "in," maar in het programma is een downloadoptie beschikbaar. Ook downloadbaar zijn programma's als IObit Malware Fighter en IObit Uninstaller.

Ook dit heeft uiteraard NIETS met slimdrivers te maken.
http://www.gratissof...
Puur toeval, kan gebeuren. Toch........

Ik snap niet dat GSS aandacht geeft aan dit soort wazige update programma's.
Zo sloop je een zeer en uiterst betrouwbare software site waar je in een verleden nooit iets wazigs aantrof. Behalve betrouwbare software.
Waarschijnlijk een tip van iemand met een slecht draaiende pc reparatie afdeling die wel weer wat nieuwe klanten erbij kan hebben.
Ach, telefoon reclame is inmiddels ook al gebruikelijk hier.

Jaren geleden dit programma gebruikt. Er viel inderdaad veel te updaten op mijn toen al behoorlijk bejaarde pc. Prima ervaring. Dit programma heeft mij van twee problemen verlost, nl. als ik het configuratiescherm op de normale manier wilde benaderen, sloeg mijn pc vast en IE8 was heel schokkerig tijdens het scrollen.

Jammer dat anderen nu negatieve ervaringen hebben.

Ik geloof dat we er vanuit kunnen gaan, dat de negatieve ervaringen net zo oprecht zijn, als de positieve ervaringen. Vraag rijst vervolgens; waaruit zouden die verschillen verklaard kunnen worden?

Hebben de mensen die negatieve ervaringen met Slimdrivers hebben soms iets gemist? Wat is er dan toch fout gedaan? Enige twijfel slaat wel bij mij toe?

ALS er al iets fout is gedaan? Bij mijn weten heb ik, als een der mensen met negatieve ervaring met Slimdrivers, met beste weten, niets fout gedaan?

En dan; wat hebben de mensen met positieve ervaringen dan goed gedaan, c.q. anders gedaan, waardoor het programma volgens hun ervaringen wel goed werkt?

Al hebben sommigen hier en daar wat bedenkingen? Dat wel. Het programma is simpel van opzet, dus daaraan ligt het niet. Het ziet er vrij eenvoudig uit.

Ik vind zeer raadselachtig? Dan zou je haast tot de conclusie komen, weet het natuurlijk niet, maar dat de mensen met positieve ervaringen wellicht de BETAALDE versie van Slimdrivers hebben gebruikt?

Immers; freeware is altijd en blijvend ondergeschikt aan betaalde tegenhangers van eenzelfde software-huis. Essentiële onderdelen ontbreken, t.o.v. de betaalde versies van thans besproken Slimdrivers.

Dan zou het duidelijk kunnen zijn? Anders blijf ik het een vreemde zaak vinden?! De verdeling tussen positief en negatief, alhier beschreven, is in ieder geval zeer opmerkelijk! Wie 't weet, mag 't zeggen!

Ik ben huiverig met zulke programma`s en dat zal ik terecht blijven.

Ik controleer het liever zelf dan weet ik zeker dat het goed gaat....

Geen troep enz..

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d