FileHippo App Manager

Reacties

@Léon
We hebben em nu uit het overzicht van software gehaald.

Wat mij betreft kan deze geschrapt worden, want hij werkt helemaal niet meer zoals zou moeten.
Een veel beter alternatief is SUMo.
Geeft alleen informatie, maar wel juiste informatie.

Foutmelding geen verbinding ? Maakt soms verbinding en soms niet. Heb terug oude versie geplaatst omdat deze zéér slecht werkt of niet werkt. Slechte update. Hopelijk spoedig betere versie anders gebruik ik het nooit meer.

Deze FileHippo zegt al vele dagen lang dat er een Firefox update is, maar Firefox zelf zegt dat alles up to date is. (Beta-versies zijn uitgeschakeld.)

een nieuwe versie 1.44
http://filehippo.com...

deze halfslachtige updater zit ook in Glary

Er is een nieuwe versie met een andere naam, bij installeren opletten eventueel vinkjes weg te halen, ik kan geen stand allone versie vinden.

http://www.filehippo...

let wel op met UpdateChecker dat als je geen beta/versies wil hebben, je die moet uitzetten

Ik heb Secunia PSI verwijderd omdat ik hem onbetrouwbaar vindt. Nadat het programma diverse updates, waaronder een beveiligingsupdate, na enkele dagen nog niet had ontdekt gebruik ik hem niet meer. Alleen, is er een beter alternatief dan FileIppo of Secunia PSI.

ik heb het geprobeerd met FileHippo.com Update Checker, maar af en toe krijg je downloadlinks voor de Engelstalige versies terwijl ik de Nederlandstalige versies heb. Vind het verder wel goed werken, alleen dus even opletten bij de talen van de programma's die je geinstalleerd hebt.

Pagina's