FileHippo App Manager

Reacties

Foutmelding geen verbinding ? Maakt soms verbinding en soms niet. Heb terug oude versie geplaatst omdat deze zéér slecht werkt of niet werkt. Slechte update. Hopelijk spoedig betere versie anders gebruik ik het nooit meer.

Deze FileHippo zegt al vele dagen lang dat er een Firefox update is, maar Firefox zelf zegt dat alles up to date is. (Beta-versies zijn uitgeschakeld.)

een nieuwe versie 1.44
http://filehippo.com...

deze halfslachtige updater zit ook in Glary

Er is een nieuwe versie met een andere naam, bij installeren opletten eventueel vinkjes weg te halen, ik kan geen stand allone versie vinden.

http://www.filehippo...

let wel op met UpdateChecker dat als je geen beta/versies wil hebben, je die moet uitzetten

Ik heb Secunia PSI verwijderd omdat ik hem onbetrouwbaar vindt. Nadat het programma diverse updates, waaronder een beveiligingsupdate, na enkele dagen nog niet had ontdekt gebruik ik hem niet meer. Alleen, is er een beter alternatief dan FileIppo of Secunia PSI.

ik heb het geprobeerd met FileHippo.com Update Checker, maar af en toe krijg je downloadlinks voor de Engelstalige versies terwijl ik de Nederlandstalige versies heb. Vind het verder wel goed werken, alleen dus even opletten bij de talen van de programma's die je geinstalleerd hebt.

Spiff, vriendelijk dank voor je uitleg. Bij mijn pc stond: "u ontvangt updates voor Windows en andere producten via Microsoft Update". Dat was dus goed.
Ik heb eerst de Engelse versie van Windows Live Mail verwijderd en daarna via Microsoft Update de Nederlandse verie gedownload. Ik was verbaasd dat al mijn mappen en emailtjes er weer gewoon in stonden. Gelukkig, was al bang dat ik ze via backup terug moest plaatsen.

Windows onderdelen of andere Microsoft software kun je beter niet updaten via FileHippo Update Checker, maar via de uitgebreide versie van Windows Update: Microsoft Update.

Wanneer je Windows Update opent en je ziet staan "U ontvangt updates voor Windows en andere producten via Microsoft Update", dan is Microsoft Update geactiveerd.
Zie je echter staan "U ontvangt updates alleen voor Windows", dan is Microsoft Update nog niet geactiveerd en dat kun je dan doen via de mogelijkheid die geboden wordt via "Meer informatie".
Zie de informatie (met afbeeldingen) hier, in de paragraaf "Windows Update":
http://www.schoonepc...

Met Microsoft Update ingeschakeld worden de Windows Live Essentials updates aangeboden na het (opnieuw) naar updates zoeken met Windows/Microsoft Update.

Echter, de kans bestaat dat momenteel alleen pas de Engelstalige update beschikbaar is, en dat de Nederlandstalige update pas binnenkort verschijnt.
Dan moet je dus nog even afwachten tot het moment dat die update wordt aangeboden via Microsoft Update.
Op 20 maart werd aangegeven dat de updates 'de komende weken' zouden worden aangeboden, dus het zou nog heel even kunnen duren.
http://www.security....
http://windowsteambl...

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
gri_kenland