Sysinternals Suite

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Sysinternals Suite is een verzameling van tientallen handige tools op het gebied van systeembeheer.  Alles om problemen op te lossen en computers te analyseren. Ideaal voor systeembeheerders en power users. Process Explorer, Process Monitor, Autoruns (opstart items), RootkitRevealer en PageDefrag zijn enkele van de populairste tools in dit pakket.

Sysinternals Suite is ontwikkeld door Mark Russinovich en later overgenomen door Microsoft. Sysinternals Suite bevat onder andere de volgende werktuigen (die ook los te downloaden zijn) voor het beheer van uw pc:
AccessChk, AccessEnum, AdExplorer, AdRestore, Autologon, Autoruns, BgInfo, CacheSet, ClockRes, Contig, Coreinfo, Ctrl2Cap, DebugView, Desktops, Disk2vhd, DiskExt, DiskMon, DiskView, Disk Usage (DU), EFSDump, Handle, Hex2dec, Junction, LDMDump, ListDLLs, LiveKd, LoadOrder, LogonSessions, MoveFile, NTFSInfo, PageDefrag, PendMoves, PipeList, PortMon, ProcDump, Process Explorer, Process Monitor, ProcFeatures, PsExec, PsFile, PsGetSid, PsInfo, PsKill, PsList, PsLoggedOn, PsLogList, PsPasswd, PsService, PsShutdown, PsSuspend, RAMMap, RegDelNull, RegJump, RootkitRevealer, SDelete, ShareEnum, ShellRunas, SigCheck, Streams, Strings, Sync, TCPView, VMMap, VolumeID, WhoIs, WinObj en ZoomIt.

Het gebruik van Sysinternals Suite is simpel: u pakt het zip-bestand uit en klikt simpelweg op het .exe-bestand dat u wilt starten.

Alles voor het beheer van uw systeem, internet browsers en veel meer. Een aanrader voor power users.

Inst

Reacties

Dit pakket, of eigenlijk set van programma's zou op elke computer moeten staan. Geen optimizer of andere troep meer nodig, je hebt hiermee praktisch alles in Windows onder de tip van je vingers.

Toegegeven, het helpt als je wel enigzins kennis van zaken hebt. Deze software word gemaakt en beheerd door Mark Russinovich. Microsoft zag deze set van programmas en bood hem onmiddelijk een baan aan als een van de hoofd-architecten van Windows zelf.

Dat gebeurt niet vaak, maar deze software is van dusdanig hoog kwaliteits nivo. Vandaar dat ik helemaal niet begrijp waarom het zo laag op deze lijst staat. Het hoort eerder thuis in de top 20. Werkelijk alle computers die ik beheer/repareer zijn of worden voorzien van deze software (dus voor mijzelf hoort het in de top 1 thuis, maar goed).