Connectify

Reacties

Heb connectify geïnstalleerd maar mijn iPhone en iPad worden uiteindelijk niet verbonden.

Wat doe ik verkeerd? Heb versie 2.0

Kan iemand mij helpen

Gebruik het programma CommView for WiFi of Chanalyzer 4 en vind de storende factor en schone kanalen, als die er zijn op 2.4 Ghz anders overstappen op 5 Ghz.
http://www.tamos.com/
http://www.metageek....
Een dualband router (of tri of quad)is wel handig, omdat alle 13 2.4 GHz kanalen reeds bezet zijn door de buren. 5 GHz heeft wel 255 kanalen, waarvan minstens 10 niet-overlappen.

Connectify werkte op ons netbookje met xp en zorgt ervoor dat zowel kennissen met iphones, androids (tablets en telefoons), werklaptop op xp en w7 kinnen connecterren met internet. Later overgezet op w7 met een connectify upgrade en wederom zonder enige problemen alle apparaten contact via de vodafone turkse dongel in tukije voor ca 5€ per eeek ongelimiteerd internet (turkse sim)

Connectify ingesteld op W7 laptop; mijn provider is 4G. Krijg de tweede W7 computer mooi online via connectify-mijn naam. maar ik heb sinds gisteren een Surface gekocht met Windows RT. En dit lukt van geen kante.
Toch maar een router kopen.

Martin

In Win8 heb je dit programma zelfs niet nodig omdat e.e.a. al ingebouwd is. Met 2 batch files kun je een virtuele hotspot creëren (of stoppen) die zelfs al wifi-repeater kan dienen. De belangrijkste batch file is:

netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=MySsid key=MyPassword keyUsage=persistent
netsh wlan start hostednetwork

Meer info hier:
http://seevisionc.bl...

Werkt perfect: LAN -> Virtuele Wifi of Wifi -> Virtuele Wifi (halve snelheid uiteraard)

Maar ik moet toegeven Connectify is het enige programma dat werkt, en waarbij jezelf de 2 netwerkadapters (in- en uitgaand) kunt kiezen.
Jammer dat je .net 4.5 moet installeren. Ik had daarom een oude versie gebruikt om te testen.

Heb ook net MaryFi, Mhotspot, Virtual Router en MyPublicWifi geprobeerd en die werken allemaal niet. Hier kun je maar 1 adapter aangeven en vervolgens slaan ze allemaal dood, of zonder of met een vage foutmelding.

Normaal gesproken is Apple de incompatibele partij, maar met de Ad Hoc netwerken die Connectify opzet kun je wél verbinding maken op de iPhone of iPad, maar niet met een Android apparaat.

Volgens de website is Connectify ook te gebruiken op Windows 8! Dus, zeg 't maar...

Requirements
Windows 8 or Windows 7 (SP 1+) [XP/Vista Users]
Compatible Wi-Fi Card or Adapter [See List]

Ik heb dit ook gedownload, doet het prima. Alleen wou ik verbinden met mijn Blackberry, doet die dus niet. Geeft aan geen IP adres te kunnen ophalen. Is wel balen, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen en gewoon gebruik kan maken van mijn hotspot?

Vraagje van mijn kant. Wij hebben connectify altijd gebruikt bij een draadverbinding zonder problemen.
Echter als ik nu bij mijn vader thuis ben verstoort mijn laptop de WIFI verbinding hier in huis. Soms kom ik niet op internet en is het internet op de andere pc's in huis zeer traag tot niet werkend. De andere keer heb ik nergens last van en doet ie t alleen niet op de PC en geeft de PC een melding over breedbandinternet waar ie verbinding mee wil maken....
Iemand enig idee wat hier het probleem kan zijn? Ik heb Connectify er al af gegooid, maar het probleem blijft :(

Pagina's