Reageren

Sunbelt Personal Firewall

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (61 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Sunbelt Personal Firewall is gestopt per mei 2011 en is niet meer te downloaden!
Download hier andere gratis firewalls

Sunbelt Personal Firewall (voorheen Kerio) is een uitstekende firewall met zeer veel opties om uw pc te beveiligen. De software, die eind 2005 door Sunbelt is overgenomen van Kerio, beschermt uw pc tegen indringers en hackers van buitenaf, maar houdt ook een oogje in het zeil welke programma's op uw pc contact zoeken met internet. Deze laatste functie zit niet in de standaard Windows XP firewall.

Verder beschikt Sunbelt over intrusion prevention en ook de unieke eigenschap om te controleren welke andere programma's worden opgestart door een applicatie. U kunt hierdoor zeer secuur in de gaten houden wat er allemaal gebeurt op uw pc (u krijgt dan echter wel veel technische meldingen!). 

Sunbelt Personal Firewall is de meest geavanceerde, maar daardoor ook meest complexe firewall. Enige pc-kennis is aanbevolen, anders kunt u bij de ingebouwde firewall van Windows XP blijven of ZoneAlarm eens proberen.

U kunt bij de installatie van Sunbelt kiezen voor de Simple mode of Advanced mode. Voor beginners is de eerste optie aan te bevelen, voor gevorderden die alles in de hand willen houden de tweede (ook gedragscontrole van applicaties wordt dan ingeschakeld). U krijgt dan wel heel veel meldingen. U krijgt eerst 30 dagen de beschikking over de volledige versie van Sunbelt Personal Firewall. Daarna blijft de gratis, iets beperktere versie werkzaam.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
grieke_land