Reageren

Miro

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Miro is in eerste instantie een HD videospeler die bijna elk filmbestand kan afspelen. Daarnaast biedt Miro echter veel meer: internet tv, video's downloaden via bittorrent en afspelen en het bekijken van video podcasts en rss video en audio feeds.

Miro kan gebruikt worden als 'gewone' mediaspeler voor filmpjes op uw harde schijf, maar is eigenlijk meer bedoeld om video van internet te downloaden en bekijken. Zo kun je via de interface van Miro 6.000 gratis online tv-shows zien. Verder kan Miro filmpjes downloaden van onder andere YouTube, Daily Motion en Google Video en - indien beschikbaar - in HD kwaliteit afspelen.

\
(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Miro heeft ook een ingebouwde bittorrent-client waarmee u direct via torrent-sites video's kunt downloaden en afspelen. Verder kan Miro gebruikt worden om video en audio podcasts af te spelen. Als je video's op internet wilt zoeken en afspelen, dan gaat dat het makkelijkst via het menu Video Search in de zijbalk. Miro zoekt op YouTube, torrent-sites en meer en geeft je een lijst met zoekresultaten.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserlan_