Reageren

Miro

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (48 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Miro is in eerste instantie een HD videospeler die bijna elk filmbestand kan afspelen. Daarnaast biedt Miro echter veel meer: internet tv, video's downloaden via bittorrent en afspelen en het bekijken van video podcasts en rss video en audio feeds.

Miro kan gebruikt worden als 'gewone' mediaspeler voor filmpjes op uw harde schijf, maar is eigenlijk meer bedoeld om video van internet te downloaden en bekijken. Zo kan u via de interface van Miro 6.000 gratis online tv-shows zien. Verder kan Miro filmpjes downloaden van onder andere YouTube, Daily Motion en Google Video en - indien beschikbaar - in HD kwaliteit afspelen.

\
(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Miro heeft ook een ingebouwde bittorrent-client waarmee u direct via torrent-sites video's kunt downloaden en afspelen. Verder kan Miro gebruikt worden om video en audio podcasts af te spelen. Als u video's op internet wilt zoeken en afspelen, dan gaat dat het makkelijkst via het menu Video Search in de zijbalk. Miro zoekt op YouTube, torrent-sites en meer en geeft u een lijst met zoekresultaten.

DL

Inst

Website producent: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ngeland