Reageren

Adobe Acrobat Reader DC

Geschikt voor: 
Voor Windows en macOS
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (626 stemmen)
Actueel: 

2 oktober 2018
Adobe Acrobat Reader DC 2019.008.20071 is verschenen. In deze uitgave worden maar liefst 86 beveiligingslekken dichtgeplakt. Adobe Reader 11 (XI) wordt niet meer ondersteund!

Beschrijving: 

Adobe Acrobat Reader DC (vroeger gewoon Adobe Reader) is de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader kunt u werkelijk elk PDF'je openen aangezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is. Acrobat Reader heeft veel mogelijkheden, maar is veel groter dan alternatieve programma's om PDF'jes mee te bekijken.

Na vele beveiligingsproblemen de afgelopen jaren lijkt Adobe Acrobat Reader DC - met een ingebouwde sandbox - een flinke stap vooruit te zijn wat betreft de bescherming tegen schadelijke pdf-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) kunt u pdf'jes bekijken, ondertekenen en er notities bij maken. Verder krijgt u 5 GB online opslagruimte in de Document Cloud van Adobe.

Om pdf'jes te maken of te bewerken als Word-document dient u de betaalde versie aan te schaffen. Er zijn versies van Adobe Acrobat Reader voor Windows, macOS, Android en iOS. De oude Adobe Reader 11 wordt sinds 2018 niet meer ondersteund.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
2019.008.20071
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies (pdf maken, bewerken als Word-document)
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download Nederlandse Adobe Acrobat Reader DC voor Windows
(kies uw besturingssysteem, taal en versie en klik vervolgens op Nu downloaden)

U kunt ook altijd updaten naar de laatste versie vanuit Adobe (Acrobat) Reader zelf onder het menu-item Help. Dit is meestal aan te raden.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Haal op de website van Adobe op de downloadpagina het vinkje weg voor de extra aangeboden software ('Optionele aanbieding') als u deze niet wilt.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
e_geland