Reageren

Spyware Terminator

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (166 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Spyware Terminator is een van de weinige gratis anti-spyware programma's die ook realtime bescherming biedt, zodat uw pc continu beveiligd is. Tijdens de installatie dient u wel goed op te letten voor de vele onnodige 'extraatjes' die aangeboden worden.

Spyware Terminator heeft realtime bescherming, automatische updates en automatisch ingeplande scans. Anti-virus bescherming zit alleen in de betaalde versie. De Tools zijn meer reclame voor de premium variant en andere producten.


Spyware Terminator heeft veel mogelijkheden

Verder kunt u natuurlijk handmatig scannen op spyware en malware, maar standaard staat Spyware Terminator zo ingesteld dat dagelijks automatisch uw pc gescand wordt. Deze scan kunt u ook uitzetten of op wekelijks zetten onder de Settings.

Al met al is Spyware Terminator een degelijk anti-spyware programma dat als groot voordeel zijn realtime protectie heeft. Ook is er HIPS-bescherming. Hoe goed de bescherming is, kunnen we niet zeggen aangezien er ons geen actuele tests bekend zijn van Spyware Terminator. Het is natuurlijk wel spijtig dat een anti-spyware programma zelf probeert onnodige extraatjes (adware) aan de man te brengen.

Doordat Spyware Terminator continu in de systeembalk draait wordt uw pc natuurlijk wel zwaarder belast en trager. Het is dan ook aan te raden - zeker als u niet zo'n snelle pc heeft - om niet meer dan een anti-spyware programma voor continue bescherming te gebruiken.

Spyware Terminator lijkt niet meer actief ontwikkeld te worden

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserlan_