Reageren

PC Decrapifier

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.3 (241 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Als u een nieuwe pc of laptop koopt zit deze meestal volgestouwd met allerlei voorgeïnstalleerde software van de fabrikant of derde partijen. Vaak zijn dit onnodige programma's die u niet wilt. Weg ermee dus! PC Decrapifier helpt om op een makkelijke manier deze software van een nieuwe computer te verwijderen.

Nieuwe merk-pc's van bijvoorbeeld Dell, Acer, Asus, HP, Lenovo en andere fabrikanten bieden nooit een schone Windows-installatie aan. Er zitten al allerlei applicaties voorgeïnstalleerd. Veel van deze programma's zijn proefversies voor betaalde software, commerciële werkbalken en andere - meestal onnodige - applicaties waarvoor de fabrikant betaald krijgt om ze erop te zetten.

Deze rommel maakt de pc - ondanks dat hij nieuw is - alweer trager en de harde schijf voller. PC Decrapifier biedt uitkomst. Dit schoonmaakprogrammaatjes is speciaal bedoeld voor nieuwe pc's. PC Decrapifier stelt een lijst samen van potentieel onnodige software op uw nieuw aangekochte OEM-computer waaruit u programma's kunt selecteren die u wilt verwijderen. Doe dit met zorg, want er kunnen ook nuttige programma's tussenstaan! Let er bijvoorbeeld op dat u niet betaalde versies die geen trials zijn verwijdert!

Zo deïnstalleert PC Decrapifier veel commerciële rotzooi die met uw pc wordt meegeleverd. Uw pc wordt weer sneller en minder vol. Voordat u PC Decrapifier zijn werk laat doen kunt u een herstelpunt maken.  Ook op oude pc's kan PC Decrapifier natuurlijk draaien en soms het een en ander vinden. Voor gevorderden!

DL

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_nemarken