Reageren

SlimCleaner

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.6 (313 stemmen)
Beschrijving: 

SlimCleaner is een nieuw, goed uitziend programma om uw pc en register mee op te ruimen en te optimaliseren. Het opschonen van applicaties, browsers en Windows zelf is natuurlijk de hoofdtaak. Maar ook opstartende programma's, services, browserinstellingen en geïnstalleerde software worden met behulp van feedback van gebruikers via the cloud (internet) aan een grondige inspectie onderworpen. Een shredder en hijack log completeren de gereedschapskist voor gevorderden die SlimCleaner biedt.

SlimCleaner is een pc schoonmaker die gebruik maakt van feedback van zijn gebruikersgemeenschap via the cloud. Door dit nieuwe concept - voor pc opschoners - krijgen opstartende programma's en geïnstalleerde software waarderingen van gebruikers. Onnodige of onveilige software kan zo makkelijk herkend worden.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

SlimCleaner verwijdert (internet)sporen van alle browsers en van tientallen applicaties. Ook Windows tijdelijke bestanden worden opgeruimd.

Het optimaliseren moet u in feite zelf doen door met behulp van adviezen uit the cloud software en opstartende programma's eventueel te verwijderen.

Het Hijack log en het menu Browsers kunnen handig zijn om ongewenste browser-werkbalken, IE addons en ActiveX elementen te verwijderen. Extraatje is de Cloud AV waarbij onder andere opstartende programma's gescand worden door een viertal online virusscanners.

Sinds versie 2.0 is het gemis van een register cleaner ook rechtgezet. Deze functie is terug te vinden onder Cleaner | Advanced. U moet zelf register-items aanvinken die u wilt opruimen. Voor gevorderden (en misschien weerspiegelt het de mening van de makers dat een register cleaner eigenlijk niet heel erg nodig is).

Verder kunt u programma's up-to-date houden met SlimCleaner, schijven defragmenteren en dubbele bestanden vinden.

SlimCleaner ziet er goed uit en heeft veel mogelijkheden. U moet wel weten wat u doet als u behalve sporen en tijdelijk bestanden ook opstartende programma's, werkbalken of software wilt verwijderen. SlimCleaner is niet in het Nederlands vertaald.

Categorie: 
Pc schoonmaken
Versienummer: 
4.0
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

Download SlimCleaner via MajorGeeks
(klik op Download(at)MajorGeeks onder Download Locations)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let tijdens de installatie goed op dat je kiest voor Custom Installation en de vinkjes weghaalt bij de AVG Security Toolbar en Safe Search als je deze niet in je browser wilt.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankri_k