Reageren

Zoho Office

Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6 (24 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Zoho is een gratis online office pakket dat vergelijkbaar is met Google Documenten. U met elke internet browser naar Zoho gaan, inloggen en documenten, spreadsheets en presentaties openen, bewerken en opslaan. Zoho beschikt bovendien over meer webdiensten, zoals Mail, Calendar, Planner en Chat. Inloggen met een Google of Facebook Account is ook mogelijk.

Zoho Office Suite bestaat uit tekstverwerker Zoho Writer, Zoho Sheet (spreadsheets), Zoho Show (presentaties) en meer. Writer, Sheet en Show kunnen documenten openen en bewerken van onder andere Microsoft Office. Realtime samenwerking is mogelijk. Ook is er een plugin voor Microsoft Office om offline met Zoho te werken.


Zoho Writer

Handig is dat Zoho een mobiele webdienst heeft, waardoor Writer, Sheet, Show, Calendar en Mail overal bereikbaar zijn. Ook zijn er apps voor iPhone en Android om toegang tot de mobiele site te krijgen.

Zoho biedt 1 GB gratis opslag. Zoho Writer, Sheet en Show zijn gratis. Voor zakelijk gebruik zijn er aanvullende gratis diensten als CRM, Projects en Recruit waar voor extra functies betaald moet worden. U kunt gratis registreren bij Zoho, maar u kunt ook uw Google account, Facebook account of Yahoo! account gebruiken om in te loggen.

Zoho Writer, Sheet en Show is vertaald in het Nederlands en is bereikbaar met elke browser in Windows, Mac OS X en Linux. JavaScript en cookies moeten wel aanstaan in uw browser.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portuga_