Reageren

Betternet

Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6 (21 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Betternet is een gratis VPN service die uw internetverbinding beveiligt (op open wifi-netwerken), anoniem maakt (u krijgt een ander IP-adres) en geo-blokkades kan omzeilen (waardoor u bijvoorbeeld bepaalde video's en streams in het buitenland kunt bekijken). Betternet heeft geen datalimieten, is redelijk snel en toont advertenties die niet heel storend zijn.

Betternet biedt - net als andere VPN's - extra beveiliging en privacy en is vooral nuttig als u gaat internetten op openbare wifi-netwerken of hotspots. Uw internetverbinding wordt versleuteld met een VPN (Virtual Private Network) connectie waardoor op open wifi-netwerken anderen niet uw wachtwoorden of inloggegevens buit kunnen maken. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.


Klik Connect en de VPN-verbinding wordt gemaakt

Betternet  is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Als een van de weinige gratis VPN's heeft Betternet geen datalimiet: u kunt onbeperkt surfen. Wel toont de gratis versie advertenties (app-aanbiedingen en video's) en is de betaalde Premium-variant sneller (maar de snelheid van de gratis versie is behoorlijk goed). Let er ook even op dat u na installatie het scherm voor een 7 day trial wegklikt (zie installatie instructies hieronder) en dat u niet op Go Premium hoeft te klikken.

Betternet is een prima gratis VPN die geen logs bijhoudt van uw surfgedrag. Registratie is ook niet nodig. Uw privacy lijkt dus gewaarborgd. Wel kunnen anonieme gegevens over dataverbruik en aantal connecties worden verzameld. Nadeel van de gratis versie van Betternet is dat u zelf geen virtuele locaties kunt kiezen: de servers staan voor de gratis versie allemaal in de Verenigde Staten.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemar_en