Reageren

CyberGhost

Actueel: 

24 maart 2017
CyberGhost 6.1.0 lost foutjes op. Versie 6 biedt handige profielen voor anoniem en beveiligd surfen en het omzeilen van geblokkeerde buitenlandse websites.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (42 stemmen)
Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Beschrijving: 

CyberGhost is een applicatie om een beveiligde internetverbinding (via VPN) mee op te zetten en anoniem te surfen. Als u vaak open, onbeveiligde wifi-netwerken of hotspots gebruikt - bijvoorbeeld op vakantie - dan is het eigenlijk een must om zo'n programma te gebruiken. Met CyberGhost kunt u voorkomen dat uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie buitgemaakt kan worden op deze openbare netwerken. Ook kunt u websites uit andere landen bekijken die anders geblokkeerd zijn.

CyberGhost maakt gebruik van proxy-servers en VPN-tunnels om ervoor te zorgen dat u anoniem en veilig kunt internetten. Uw eigen IP-adres is niet zichtbaar en uw internetverbinding is versleuteld en beveiligd, zodat anderen op openbare netwerken niet uw inloggegevens, wachtwoorden en meer kunnen achterhalen. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

CyberGhost doet meer: behalve anoniem en beveiligd surfen met één klik kunt u geo-blokkades voor bepaalde websites omzeilen. Met de betaalde premium-versie kunt u streaming websites uit andere landen bekijken, zoals BBC, Netflix en Hulu. En ook anoniem torrent-bestanden downloaden via bittorrent of p2p is mogelijk via CyberGhost Premium.


Kies een profiel om anoniem en beveiligd te surfen - de gratis versie biedt niet al deze opties

Voor privacy en beveiliging van uw internetverbinding op vakantie of op open en onbeveiligde wifi-netwerken is CyberGhost een prima programmaatje. De gratis versie van CyberGhost vertraagt uw verbinding wel enigszins en heeft een tijdslimiet van enkele uren achter elkaar. Ook moet u soms wachter voordat u kunt beginnen.

Categorie: 
Extra beveiliging, Anoniem surfen
Versienummer: 
6.1.0
Laatst gewijzigd: 
24 maart 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie is sneller, heeft geen tijdbeperking en heeft meer opties, zoals anoniem torrents downloaden en streaming websites deblokkeren
Taal: 
Engels
Website: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

De betaalde variant biedt meer opties, zoals anoniem torrents downloaden en streaming websites deblokkeren. U kunt echter - na de proefperiode met de premium variant - de gratis versie blijven gebruiken met enige beperkingen, zoals vertraagde snelheid, soms wachter voor u kunt beginnen en eventueel advertenties.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankri_k