Reageren

Norton Power Eraser

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Norton Power Eraser is een gratis hulpmiddel van de zeer goed bekend staande anti-virus-producent Symantec om uw computer te verlossen van virussen en andere malware. Norton Power Eraser kan de agressiefste bedreigingen, zoals crimeware en ransomware, verwijderen van uw pc. Norton Power Eraser is alleen bedoeld voor desinfectie van besmette pc's en biedt geen continue bescherming. Als u geen problemen met uw pc heeft hoeft u Norton Power Eraser niet te proberen. Alleen voor gevorderden!

Norton Power Eraser hoeft u niet te installeren: u kunt het tooltje downloaden en vervolgens uitvoeren. Na een scan kunt u gevonden malware verwijderen. Mogelijk dient u eerst uw pc in veilige modus op te starten (F8 klikken) voordat u Norton Power Eraser gaat gebruiken. Lees hier een gedetailleerde Nederlandse instructie voor het gebruik van Norton Power Eraser.

Symantec waarschuwt nog voor het volgende:
'Aangezien Norton Power Eraser agressieve methoden gebruikt om bedreigingen te vinden, bestaat het risico dat ook bepaalde legitieme programma's voor verwijdering worden geselecteerd. Als je per ongeluk een legitiem programma verwijdert, kun je Norton Power Eraser starten om uitgevoerde reparatiesessies te bekijken en deze ongedaan maken.'

Volledige gratis anti-virus bescherming kunt u hier downloaden

Inst

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oostenri_k