Reageren

CDex

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.8 (173 stemmen)
Actueel: 

12 oktober 2018
CDex 2.10 is uitgebracht. Deze versie van de cd ripper lost fouten op.

Beschrijving: 

CDex is een audio cd ripper die zo'n tien jaar terug zeer populair was. Na een pauze van ruim vijf jaar is de cd ripper nu weer terug. CDex ondersteunt alle bekende audio-formaten.

Met CDex kunt u audio cd's rippen, ofwel de muziek van een cd op uw computer zetten. De cd tracks kunt u converteren naar mp3, aac, wma, flac, ogg, wav, en veel meer formaten. Tags en normalisatie van nummers worden natuurlijk ondersteund. En titelinformatie wordt opgehaald via freeCDDB en MusicBrainz.

De laatste uitgave van CDex stamde uit 2009, totdat het project in 2014 weer is opgepakt en onder een open source licentie verder ontwikkeld wordt.

CDex is een snelle cd ripper met een aantal ingebouwde extraatjes, zoals een mediaspeler om de bestanden af te spelen. Het uiterlijk is nog altijd even old school als vroeger. CDex is vertaald in het Nederlands.

Categorie: 
Cd ripper
Versienummer: 
2.10
Licentie: 
Open source
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download CDex via de producent
(kies download)

Let goed op bij de installatie! Lees de instructies hieronder.

Meer downloads: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let goed op! Bij de installatie van CDex moet u twee keer voor Custom installation kiezen en de vinkjes weghalen om te voorkomen dat u ongewenste extraatjes op uw pc geïnstalleerd krijgt!


Custom installation en vinkje weghalen


Custom installation en vinkje weghalen

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
por_ugal