Reageren

Qihoo 360 Total Security Essential

Actueel: 

3 augustus 2017
Qihoo 360 Total Security Essential 8.8.0.1043 is verschenen. Deze uitgave van de virusscanner lost foutjes op.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (120 stemmen)
Voor Windows en macOS
Voor Android
Beschrijving: 

Qihoo 360 Total Security Essential is Chinese anti-virus software die vaak goed uit de bus komt bij tests van virusscanners. Qihoo 360 heeft dan ook de beschikking over vier anti-virus engines: die van het hooggewaarde Bitdefender, Avira en twee eigen engines.

Qihoo 360 Total Security Essential beschermt realtime uw pc met 4 anti-virus engines: Bitdefender, Avira en twee eigen engines van Qihoo. U moet de engines van Avira en Bitdefender nog wel aanzetten in het hoofdvenster, waarna ze gedownload worden. Ook usb-sticks worden gecontroleerd en Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari krijgen bescherming tegen phishing en driveby-downloads. Ten slotte beveiligt Qihoo tegen keyloggers en webcam hijacking.

Ook kunt u de sandbox gebruiken om programma's in een beveiligde omgeving te starten.

Qihoo 360 Total Security Essential geeft goede bescherming van uw pc. Een nog uitgebreider gratis pakket dat Qihoo aanbiedt is Qihoo 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential). Total Security is, zoals de naam al zegt, een totaalpakket dat ook uw pc kan optimaliseren (versnellen), nog meer schoonmaakt en diverse andere tools tot zijn beschikking heeft. Dat kan handig zijn, maar als u liever alleen een anti-virus programma heeft dan is Total Security Essential misschien een betere keus dan Total Security.

Qihoo is te krijgen voor Windows, Mac en Android.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
8.8.0.1043
Laatst gewijzigd: 
3 augustus 2017
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Meer downloads: 

Een uitgebreider pakket met meer schoonmaak- en optimalisatiemogelijkheden en diverse tools is 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential):

Download Qihoo 360 Total Security voor Windows
(klik op Download Now)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Ongevraagd wordt een browser-extensie geinstalleerd van Qihoo. Deze beschermt tegen malware en phishing en is gelukkig niet als toolbar zichtbaar. Als u hier toch niet van gediend bent kunt u de add-on uitschakelen in uw browser.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ederland