Reageren

a-squared Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.6 (164 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

a-squared Free wordt niet verder ontwikkeld en is opgevolgd door het gratis Emsisoft Anti-Malware Free

a-squared Free is software die uw pc scant op de aanwezigheid van spyware en adware. Bovendien is het programma gespecialiseerd in trojans en wormen. Een kruising tussen anti-spyware en anti-virus dus eigenlijk.

Daarmee is gelijk de kracht en de zwakte van a-squared genoemd. Het programma is niet dé anti-spyware-oplossing en het is ook geen top-virusscanner. Maar als aanvulling op uw bestaande anti-virus- en anti-spyware-software kan a-squared Free heel nuttig zijn. a-squared Free vindt namelijk vaak nog wel wat extra malware op uw pc - en verwijdert die vervolgens natuurlijk. In versie 4 wordt bovendien gebruik gemaakt van de Ikarus anti-virus engine, zodat de opsporing van virussen verbeterd is.

a-squared Free biedt gratis updates (u moet handmatig updaten) en nestelt zich in de Windows shell, zodat u een bestand of map snel kunt scannen met a-squared door middel van de rechter muisknop. Met versie 3 is het geheugengebruik sterk verminderd.


a-squared Free

Al met al is a-squared Free een prima aanvulling op uw andere beveiligingssoftware of als u het zekere voor het onzekere wilt nemen. Handig om als second opinion af en toe uw pc te scannen met a-squared Free.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engel_nd