Reageren

Comodo Cleaning Essentials

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (24 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Comodo Cleaning Essentials is een efficiënte tool om hardnekkige malware (virussen, rootkits enzovoort) te verwijderen van een besmette pc. Comodo Cleaning Essentials is een on demand scanner die vanaf een usb-stick kan draaien.

Comodo Cleaning Essentials (CCE) is - anders dan de naam doet vermoeden - géén pc schoonmaker die internet- en gebruikerssporen opruimt. Het is een malwareverwijderaar die geïnfecteerde pc's heel effectief kan ontdoen van actieve virussen, rootkits en andere malware.

Comodo Cleaning Essentials gaat scannen

Handig is dat je CCE niet hoeft te installeren - en ook gewoon vanaf een usb-stick kunt gebruiken. Het programma biedt geen continue bescherming, maar is een on demand (op aanvraag) scanner, waarmee je besmettingen kunt verwijderen van computers waarop je niet eens meer een virusscanner kunt installeren door alle malware. Uit tests van PC Magazine blijkt dat CCE een zeer efficiënte malwareverwijderaar is, die met name hardnekkig rootkits de pas kan afsnijden.

Comodo Cleaning Essentials gaat eerst updaten voordat je hem aan het werk zet. Daarna volgt een scan - die lang kan duren - en daarna een herstart van de pc om actieve malware of rootkits te kunnen beëindigen.

Behalve malware-scanner beschikt CCE ook nog over een Autorun Analyzer (om actieve processen te bekijken) en KillSwitch om processen te beëindigen. Een handige tool voor gevorderden om pc's mee te ontsmetten.

Volledige gratis anti-virus bescherming kunt u hier downloaden

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fran_rijk