Reageren

McAfee SiteAdvisor

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.1 (56 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

McAfee SiteAdvisor is een beveiligingswerkbalk voor Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome die aangeeft of websites betrouwbaar, dat wil zeggen: niet schadelijk, zijn of niet. Ook zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo! worden gecontroleerd. Extra beveiliging voor uw pc.

De grootste gevaren zitten op internet. Extra beveiliging van uw browser kan dus nuttig zijn. McAfee SiteAdvisor is een van de programmaatjes die beveiligingswerkbalken voor een aantal browsers aanbiedt.

SiteAdvisor controleert websites en zoekresultaten in Internet Explorer, Firefox, Safari en Google Chrome op schadelijke inhoud en geeft een beoordeling met een groen rondje met een vinkje (veilig) of een rood rondje met een kruis (niet veilig).

McAfee SiteAdvisor is voor Windows en Mac OS X te krijgen volgens de producent. Wij kregen de Firefox en Safari extensie op Mac OS X niet aan de praat, dus het lijkt erop dat McAfee SiteAdvisor alleen onder Windows functioneert en dan nog slechts voor Internet Explorer en Google Chrome, want ook hier werkte de Firefox extensie van SiteAdvisor niet.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d