IObit Toolbox

Reacties

Na jarenlang alleen gebruik gemaakt te hebben van een Linux lasptop, wilde ik ook wel weer eens een windows pc. Omdat ik mij bewust ben van de hoeveelheid beveiliggingslekken binnen windows en ook weet dat het registry regelmatig overhoop ligt, heb ik de gratis IObit toolbox geprobeerd, NIET DOEN is mijn devies. Na een update herkende mijn windows7 systeem IObit software als een rootkit/malware. Gevolg, alle internetverbindingen werden door het systeem tegen gehouden, om verdere schade te voorkomen. Gelukkig heeft Windows deze feature sids kort. Daarbij moet ik wel zeggen dat het simpelweg verwijderen van de IObit software niet werkt, omdat deze nzich net als de Nortonantivirus jaren geleden, inpakt in de windows kernel. de enige methode om van dit probleem af te komen is alles wissen en opnieuw installeren.

Ik sluit mij volledig aan bij de reactie van Shivavd. Echt rommel die IO bit programma's. Naar aanleiding van IO bit's SmartDefrag, heb ik mij laten verleiden tot het aanschaffen van een Advance System Care Pro, nooit doen een ticket to hell. Bij gebruik word je pc gespamt met pop-ups die je verleiden tot de aanschaf van nog meer fijne IO bit programmatuur.
Hun online support en money back garantie zijn al even waardeloos als bovenvermelde software.
Heren en dames software recensenten u prijst genoemde programma's al dan niet in de freeware versie de hemel in. Ik vraag mij dan toch af wat ik als ervaren computergebruiker (sinds 1989) fout doe of verkeerd zie aangaande bovengenoemd programma en of producent?

Alle software van IO is rommel. Als je geen problemen hebt zal dit soort software ze wel maken. Ze hebben ook een software programma dat het gehele systeem aanpakt. Ik heb er in ieder geval slechte ervaringen mee !!!
Geen aanrader !!!

@John: ze lijken inderdaad veel op elkaar. Verschil is volgens mij dat de schil om de programma's heen anders is opgezet. En Toolbox kan ook als portable programma ingezet worden.

hallo Folkert,

volgens mij maakt de toolbox gewoon deel uit van
Advanced System Care.
als je hierin klikt op utility,s en vervolgens op versnellen
kom je vervolgens in de toolbox.
je kunt ASC gewoon downloaden in de nederlandse versie
en dus ook de toolbox in het nederlands.
ik gebruik zelf ASC versie 3.7.2. Pro.
in de freeware versie zijn volgens mij niet alle opties van de toolbox (versnellen) te gebruiken.
groetjes,

John.