Reageren

ThreatFire

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (30 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

ThreatFire is een extra beveiligingslaag voor uw pc. Dit programma kan in aanvulling op anti-virus- en anti-spyware-software schadelijke malware blokkeren doordat het verdachte gedragingen herkent. ThreatFire is ideaal voor mensen die alles onder controle willen hebben.

ThreatFire is van PC Tools, een bedrijf dat ook PC Tools Firewall Plus en Spyware Doctor maakt. ThreatFire is niet een volledig anti-virus programma, maar het kan wel virussen, spyware, wormen, Trojaanse paarden, rootkits en andere malware stoppen. Door realtime gedrag te analyseren kan ThreatFire schadelijke software blokkeren.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

ThreatFire is een zogeheten behavior blocker en daarmee een aanvulling op virusscanners. Het programma draait naast uw anti-virus-software en firewall in de systeembalk van Windows. ThreatFire is - gezien de meldingen die geïnterpreteerd dienen te worden - meer geschikt voor gevorderde pc gebruikers die hun pc beveiliging helemaal willen dicht timmeren.

Waarschuwing: als uw anti-virus software ook gebruik maakt van gedragsblokkering dan kan dit soms conflicten opleveren met ThreatFire

DL

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
enge_and