Reageren

AVG Secure Search

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (49 stemmen)
Beschrijving: 

AVG Secure Search wordt meegeleverd met AVG Anti-Virus Free, maar kan ook los gedownload worden. Secure Search levert bescherming tijdens het zoeken en surfen op internet door middel van een werkbalk en zoekmachine voor Internet Explorer, Google Chrome en Firefox.

Via internet komt de meeste malware op pc's terecht. Een beetje extra beveiliging is dus een goed idee. AVG Secure Search is een van de vele beveiligingswerkbalken voor Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo! worden gecheckt en krijgen een beoordeling: veilig (groen) of onveilig (rood). Uw standaard zoekmachine wordt hiertoe vervangen door AVG Secure Search, maar u kunt natuurlijk altijd weer een andere zoekmachine inschakelen in uw browser.

Ook websites die u bezoekt worden realtime gescand op malware en andere bedreigingen. Verder is Do Not Track ingebouwd, zodat u kunt aangeven dat u niet gevolgd wilt worden door advertentienetwerken.

Categorie: 
Browser beveiliging
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download AVG Secure Search
(klik op Gratis Download)

Installatie: 
Let op bij de installatie

U kunt er eventueel voor kiezen om alleen de Secure Search zoekmachine te installeren en niet de werkbalk met extra beveiliging (realtime bescherming, do not track). Haal dan het vinkje voor de toolbar weg tijdens de installatie.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
neder_and