Yahoo! Weer

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Weer
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Yahoo! Weer is een zeer mooie en bovendien ontzettend uitgebreide weer app voor Android, iPhone en iPad. De weer-app van Yahoo! is de winnaar van de Apple Design Award 2013 en dat is zeker niet voor niets. De interface is met zeer veel oog voor detail ontwikkeld en de app is een lust voor het oog. Zonder opdringerig te zijn laat de app middels allerlei figuren en animaties het weerbericht nauwkeurig zien. De app geeft het weer van vandaag inclusief de verwachting van uur tot uur, de vooruitzichten voor de komende twee weken,de windkracht en luchtdruk, de hoeveelheid neerslag en de tijd van zonsopkomst en -ondergang. Op de achtergrond is een foto te zien die het weerbeeld van vandaag laat zien en indien beschikbaar gaat het zelfs om een foto van de locatie waarvan je het weer opvraagt.

Er zijn ontzettend veel weer-apps en de verschillen zijn vaak klein, maar Yahoo! Weer onderscheidt zich door het mooie design. Yahoo! Weer is zeer aan te raden als je nog op zoek bent naar een weer-app.

Reacties

Ik krijg bij deze app steeds de melding dat er geen netwerk beschikbaar is terwijl alkes gewoon werkt. Hoe los ik dat op???