Tour de France kijken en volgen op pc/laptop, tablet of smartphone

De Tour de France is weer begonnen en behalve op je tv kun je natuurlijk ook op je pc, laptop, tablet en smartphone de etappes volgen. En er zijn diverse apps om nieuws, interviews en uitslagen te bekijken van de ronde van Frankrijk.

NPO app en website
Via de NPO app op je Android smartphone of tablet en iPhone of iPad kun je de Tour live kijken. Ook op je laptop en pc kun je via de NPO website de Tour live kijken.

Download NPO app voor Android en iOS

Je kunt natuurlijk via je provider ook live televisie (en dus Tour de France) kijken op je pc, smartphone of tablet. Bekijk de Ziggo GO of KPN Interactieve TV apps daarvoor.

NOS Tour de France Video app
NOS Tour de France Video is een aparte app van de NOS met interviews, reportages en live uitzendingen. Een aardige aanvulling op of vervanging van de NPO en NOS apps.

Download NOS Tour de France Video voor Android
Download NOS Tour de France Video voor iOS

NOS app
De algemene NOS app met nieuws en sport doet ook altijd uitgebreid verslag van de Tour met live blogs en meer.

Download NOS app voor Android, iOS en Windows Mobile

Tour Tracker app
Wil je de Tour de France op de voet volgen, dan is Tour Tracker een van de uitgebreidste gratis apps. Tour Tracker biedt voorbeschouwingen, analyses, live commentaar, video's, GPS tracking van renners en veel meer. Je kunt elke etappe live volgen, interviews bekijken en natuurlijk de uitslagen en klassementen raadplegen. Ook geeft Tour Tracker van CyclingNews.com (een van de grootste sites over wielrennen) informatie over alle wielrenners en voorbeschouwingen van etappes. De app is wel in het Engels.

 
Officiële Tour de France app
De officiële Tour de France app van ASO (dat de Tour organiseert) is alleen in het Engels (of Frans) maar biedt wel heel veel informatie, nieuws, interviews, live verslagen, klassementen en etappe-uitslagen. Ook kun je het 'race center' bekijken en alle renners via GPS tracking volgen.

Download officiële Tour de France app voor Android
Download officiële Tour de France app voor iOS

Deel dit artikel: 

Reacties

Sinds duidelijk is geworden dat de Tour de France jarenlang een dopingevenement is geweest vertrouw ik de wedstrijd niet meer. Er zouden nu geen dopingzondaars meer zijn maar ik vraag me af of alleen het vermogen om dopinggebruik te verbergen is toegenomen. Kortom, ik voel me belazerd en wil niets meer met de Tour de France te maken hebben en dan wordt het lastig om niet lastig gevallen te worden met de dagelijkse etappes. Mijn favoriete radiozender, Radio 1, is een maand lang "Radio Tour de France" en dus niet te beluisteren. Graag zou daarom informatie op deze site tegenkomen hoe mensen de jaarlijks terugkerende ergernis van een confrontatie met de Tour de France kunnen vermijden.

Alle wielerwedstrijden (Engels)

http://cycling-today.com/

En vanuit het buitenland?
Welke gratis vpn is het best?
Blijft prachtige sport...in de bergen dan:)

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Controlevraag tegen spam
oostenrij_