Gratis bestanden herstellen

Hieronder vindt u gratis software om per ongeluk weggegooide bestanden terug te vinden en te herstellen. De software is ook geschikt om bestanden van geformatteerde schijven terug te zetten - mits ze niet overschreven zijn.

Recuva

7.78086
Gemiddelde: 7.8 (794 stemmen)

De makers van het populaire schoonmaakprogramma CCleaner hebben ook een uitstekende file recovery applicatie gemaakt, genaamd Recuva. Met dit freeware programma kunt u per ongeluk weggegooide bestanden en foto's weer terug toveren. Zelfs van geformatteerde partities en fotocamera-geheugenkaartjes kunnen gegevens teruggehaald worden. Mits niet overschreven door nieuwe bestanden natuurlijk. Recuva is zeer gemakkelijk in het gebruik!

Versienummer: 
1.51
Laatst gewijzigd: 
21 maart 2014
Taal: 
Nederlands en Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8

PC Inspector Smart Recovery

7.05882
Gemiddelde: 7.1 (153 stemmen)

PC Inspector Smart Recovery is sinds 2004 niet meer gewijzigd! Voor nieuwere pc's raden we Recuva aan!

PC Inspector Smart Recovery is een programma van Duitse makelij om per ongeluk weggegooide foto's, filmpjes en geluidsbestanden mee terug te vinden en te herstellen. Het programma is speciaal bedoeld voor geheugenkaartjes van digitale camera's, maar het kan ook gebruikt worden als u op uw pc bestanden kwijt bent - hoewel het zoeken dan wel heel traag gaat.

Versienummer: 
4.5
Laatst gewijzigd: 
27 juni 2004
Taal: 
Nederlands en Engels

Restoration

6.69643
Gemiddelde: 6.7 (56 stemmen)

Restoration is een eenvoudig maar doeltreffend recovery programma om verloren gewaande gegevens terug te vinden. Het kan per ongeluk verwijderde bestanden (soms zelfs na formatteren) terughalen, en ook gedelete foto's van digitale camera's.

Versienummer: 
2.5.14
Laatst gewijzigd: 
1 januari 2004
Taal: 
Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7

SoftPerfect File Recovery

6.65
Gemiddelde: 6.7 (60 stemmen)

SoftPerfect File Recovery is freeware programma om per ongeluk verwijderde bestanden terug te vinden. Als u een bestand uit de prullenbak wegegooid heeft dan kan SoftPerfect File Recovery deze bestanden vaak herstellen. Dit bestandsherstel werkt voor harde schijven, floppy disks, USB sticks en andere opslagmedia.

Versienummer: 
1.2
Laatst gewijzigd: 
10 maart 2009
Taal: 
Engels
Geschikt voor: 
Windows 2000/XP/Vista/7