ProtonVPN

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (77 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

ProtonVPN is een VPN van de makers van het goed beveiligde ProtonMail. ProtonVPN is gratis en zonder datalimiet. Wel zijn de snelheden voor de betaalde versie hoger. Het Zwitserse ProtonVPN is zeer goed beveiligd en logt geen surfgegevens van gebruikers. ProtonVPN is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS.

ProtonVPN heeft privacy en beveiliging hoog in het vaandel staan. Het product is ontwikkeld naast de zeer goed beveiligde mailclient ProtonMail, die gebruikt wordt door activisten en journalisten die niet afgeluisterd willen worden. U kunt in de betaalde versie de beveiligingsgraad nog verhogen door de Secure Core schakelaar aan te zetten, waarna internetverkeer nog extra omgeleid wordt via het beveiligde ProtonVPN Secure Core-netwerk - dat servers heeft in Zwitserland, IJsland en Zweden.

Voor de experts: u kunt profielen kiezen, namelijk steeds snelste verbinding kiezen of elke keer een willekeurige verbinding. Ook kunt u onder Settings van standaard protocol wisselen (UDP: snelste of TCP: betrouwbaarste).

ProtonVPN is gratis te verkrijgen - zonder datalimiet! - alleen is de verbinding minder snel dan bij de betaalde versie en is dit voor 1 apparaat. Voordeel van ProtonVPN is dat het een zeer goed beveiligde VPN is en dat uw surfgedrag niet gelogd wordt. De makers gaan er prat op dat ze uit Zwitserland komen waar zeer strenge privacywetten gelden. U moet zich wel registreren om gebruik te kunnen maken van ProtonVPN.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

TouchVPN is ook gratis en zonder datalimiet en je normale snelheid (up&down)

De betaalde versie is top, all over de world werkt het!

Ik heb Proton Free een tijdje geprobeerd op iPhone en MacBook Pro. Dat is toch wel tegengevallen. Het lijkt erop dat Proton erg veel contact zoekt met zijn server of thuisbasis, want zowel de accu van mijn iPhone als van de MacBook vertoonden al snel uitputtingsverschijnselen. De gebruikstijd werd met minstens de helft verminderd! Ik heb nu een betaalde VPN (SurfShark) en bovengenoemde problemen zijn voltooid verleden tijd!

De betaalde versie werkt superieur! Het is zoals het is: veelvuldig is gratis niet voor niets.

Ik heb Proton VPN nu 5 dagen in gebruik. Niets anders dan grote ellende. Een paar minuten gaat het goed en dan dondert alles in elkaar. Sites die ik bezoek liggen stil ineens, kom niet meer bij XBOX, kom nauwelijks nog bij andere browsergames. Ook laat mijn hotmail account mij links liggen. Mijn besturingssysteem W10 Pro. Niet aan te raden en ik ga weer terug naar ExpressVPN.

Deze VPN werkt op sommige!! computers niet samen met de Windows10 Firewall control! Het is dan of het ene programma of het andere maar niet samen. Op een andere computer werken ze wél gewoon samen.

Als ik het goed zie, is inmiddels versie 1.10 uit

@Ouwe Belg
We hebben de tekst wat verduidelijkt. Je kunt natuurlijk verbinden vanuit België, maar je kunt niet een VPN-server in België kiezen.

"ProtonVPN Free biedt gratis servers in de VS, Nederland en Japan. Als u via andere landen wilt verbinden moet u betalen."

Klopt niet helemaal, tenzij België bij Nederland hoort !

@Tester
Links naast Basic zie je nog Free staan, en die kost 0 euro:
https://account.protonvpn.com/signup

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
grieken_and