Je kunt nu chatten met zoekmachine Bing om informatie te vinden (met AI door ChatGPT)

De maart-update van Microsofts browser Edge (naar nummer 111) heeft een zeer interessante toevoeging. Je kunt nu chatten met Microsofts zoekmachine Bing. Bing AI is met kunstmatige intelligentie verrijkt door ChatGPT - het AI-project dat de laatste maanden volop in het nieuws was.

Microsofts Bing AI kan je al chattend naar het gewenste zoekresultaat helpen of je gewoon van de informatie voorzien die je wenst. De zoekervaring wordt daarmee een chat-ervaring waarmee je in een gesprek met de kunstmatige intelligentie van Bing informatie kunt vinden en kennis kunt opdoen.

Hoe goed Bing AI Chatten werkt zal nog moeten blijken, maar onze eerste ervaring is positief, zoals je hieronder ziet ;-)


Wie o wie is de beste website over gratis software in Nederland? (klik voor groter)

Je moet je eerst aanmelden met je Microsoft-account voor Bing AI Chatten. Je wordt dan eventueel eerst op een wachtlijst geplaatst, maar wij konden vanavond gelijk inloggen en beginnen met chatten. Dus: meld je aan, ga naar Bing.com, kies voor Chatten bovenaan en begin met typen. Dit kan variëreren van zoekopdrachten tot levensvragen tot alledaagse gesprekken.

Dit is de kans om de kunstmatige intelligentie van ChatGPT aan de tand te voelen. Ervaar het met Bing Chatten. Rechtsboven in de werkbalk van Edge zie je ook het B-icoon voor chatten als je je aangemeld hebt.

Helaas werkt de nieuwe Bing met AI (voorlopig?) alleen in Microsoft Edge 111 en niet in andere web browsers zoals Google Chrome of Firefox.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met het chatten met de Bing AI ChatBot! Laat ze hieronder in de reacties weten!

Bron: 

Reacties

ik ben zeer blij met de nieuwe bing zoekmachine je kan hem leuke of interessante vragen stellen, en krijg meestal goede antwoorden terug.

Firefox of Brave gebruiken als je geen Chrome wilt!! Mijn favoriet is Brave!!

Ze gooien er zoveel rommel in dat ik ben ook zoekende naar een alternatie, alles behalve Google Chrome, klote met die 111 versie met een lelijke Bing icon die een "pain" was om weg te werken.

afbeelding van PatjeRedfan

Mja Google Chrome werkt beter dan Edge en zonder bugs waar Edge dan wel weer last van heeft , Met Firefox kan ik niet zoveel dingen doen als met chrome, ook sommige games werken te traag in firefox... dus liever chrome.
Brave vind ik veel teveel dingen blokkeren (agressief)

afbeelding van PatjeRedfan

Sinds een 4 tal weken terug overgestapt naar Google Chrome, Edge wordt echt teveel volgepropt met onzinnige dingen !!
Wie die Bing knop wil weg krijgen :
https://www.askvg.com/dis...
Gemakkelijkste is de registry tool downloaden en uitvoeren.

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
honga_ije