Oplossing voor foutmelding bij installatie AVG Free 8.5

Sommige mensen ervaren problemen met de installatie van de nieuwe AVG Free 8.5. Foutmeldingen en mislukte installaties worden gemeld. Volgens producent AVG Technologies kan dit liggen aan andere beveiligingsoftware die de installatie van bepaalde componenten van AVG verhindert. De oplossing is om deze andere software tijdelijk te de-installeren.
Sommige mensen ervaren problemen met de installatie van de nieuwe AVG Free 8.5. Foutmeldingen en mislukte installaties worden gemeld. Volgens producent AVG Technologies kan dit liggen aan andere beveiligingsoftware die de installatie van bepaalde componenten van AVG verhindert. De oplossing is om deze andere software tijdelijk te de-installeren.

Foutmeldingen die gerapporteerd worden bij mislukte installaties van AVG 8.5 zijn:

Local Machine: installation failed
Installation:
Error: Action failed for file avgtdi(a|x).sys: starting service....
Error 0x80070014

Volgens AVG Technologies kan dit liggen aan Lavasoft Ad-Aware (Anniversary Edition) en/of eAcceleration StopSign Firewall die de installatie van AVG verhinderen. Oplossing is dan om via Configuratiescherm | Software in Windows Ad-Aware en/of eAcceleration StopSign Firewall te de-installeren.

Als dit proces afgerond is (en uw pc opnieuw opgestart) dan kunt u ongehinderd AVG Free 8.5 installeren volgens AVG Technologies. En hierna kunt u Ad-Aware en/of eAcceleration ook weer installeren.

Download AVG Free
Download Ad-Aware

Bron: AVG Technologies

Deel dit artikel: 

Reacties

Ik kan helaas mijn oude avg bestanden niet verwijderen: foutcode:
Installer initialization failed due to following error:
Error: @AvgErrorCode_0x0253 %FILE% = "C:\Program Files\AVG\AVG8"
@AvgErrorCode_0x0020

Hierdoor is het ook niet mogelijk de nieuwe AVG9 free te instaleren. Wie helpt?

Ik krijg de virusbeveiliging van het beveiligingscentrum niet op ingeschakeld kan iemand mij helpen er komen verschillende virussen langs zo
geke

Ik heb AVG 8,5 aangeschaft, maar ben vergeten Norton er eerst af te halen. Toen kreeg ik de melding dat de installatie werd gepauzeerd, en dat mij aangeraden werd eerst de andere beveiliging te verwijderen. maar dat levert een catch 22 probleem op. Bij het verwijderen van Norton krijg ik de melding dat er ene ander installatie proces bezig is, en dat ik dat eerst moet afmaken...Als ik programma's en onderdelen opzoek, zie ik nergens AVG staan, en ook bij task manager zie ik niets staan, ook niet onder processen. Ik kan dus niet AVG stoppen of verwijderen, en Norton ook niet...Iemand suggesties?
Dank!

Na een update van AVG (gisteren) krijg ik de Resident Shield niet meer in actie...= not active
Alles geprobeerd. Steeds die foutmelding en ook "Database is outdated".
Reeds verscheidene malen nieuwe update gedaan en steeds weer opnieuw hetzelfde probleem.
In mijn geavanceerde instellingen staat alles OK aangestipt.
Heeft iemand hetzelfde probleem of de oplossing. In XP en AVG 8.5.
Met dank.
Mon.

Ik gebruik ook AVG free 8.5 op Windows XP, maar heb geen last van het probleem. Ik zou proberen om AVG te verwijderen, en dan opnieuw te installeren (download de laatste versie van deze website). Wellicht is het dan al opgelost...

Henkie,

Bedankt voor de reactie.
Het is juist hetgeen ik uiteindelijk deed en toen ik deze morgen de PC opende, met daarop de gisteren "vers" gedownloade AVG 8.5 had ik terug identiek hetzelfde probleem.
Resident Shield werkt niet niettegenstaande die optie geactiveerd en gesaved werd in geavanceerde instellingen AVG.
Ik begin zo stilaan mijn geduld en vertrouwen te verliezen in AVG...
Of is Microsoft "in zijn updates" bezig ons voor te bereiden op hun eigen anti-virus?
Ik ga nu mijn schijf volledig scannen (want dat doet hij dus wel...) en zien wat dat geeft.

MVG
Mon.

Da's vervelend zeg! De enige tips die ik je nu even kan geven: http://www.gratissoftware... en http://www.gratissoftware...

Bedankt Henkie,
Maar niets hielp...
De "removal tool" van AVG slechts gedeeltelijk.
Ook Word en Easy CD Creator moesten eraan geloven...tot zelfs mijn Outlook.
Uiteindelijk heb ik AVG vervangen door Avast...
Moeilijke bevalling, maar nu draait alles perfect.
Al durf ik AVG niet de hele "zwarte piet" toeschuiven, want deze morgen kreeg ik ook een nieuwe update van XP...
Ook een vriend van mij had problemen met Norton op hetzelfde ogenblik.
Na die update Microsoft waren ook zijn problemen opeens opgelost.
Eigenaardig...
Dit gewoon ter informatie.
MVG
Mon.

Heb licentie gekocht van 8.5 AVG geinstalleerd en kan niet meer op internet en programma doet ook niets
wie helpt mij.

ed.

Tijdens het installeren krijg ik de volgende foutmelding:
"Het windows besturingssysteem ondersteunt niet alle functies om goed te functioneren. De ondersteunende besturingssystemen (Windows 2000 SP4 + Update Rollup Pack) staan op onze website"

Alleen...ik heb helemaal geen Windows 2000 op mijn computer maar WindowsXP met SP2

Wie kan mij helpen?

heb sinds gisteren een nieuwe pc. heb meegeleverde Norton virusscanner van de pc verwijderd en Avg 8.5 free geinstalleerd.
Tot mijn verbijstering kan ik niet meer op internet. Maaarrrrr....wel op msn.Rarara hoe kan dat en wat is er verkeerd gegaan? Iets met de firewall? heb deze aan en uit gezet. geen verschil. wie helpt mij op weg??

Ik krijg een andere foutmelding.

Local machine: installation failed
Installation:
Error: Action failed for registry key HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows: creating registry key....
Error 0x80070005

Iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

Kan het liggen aan het feit dat je geen legale versie hebt van windows en dat je service pack 2 daardoor niet kan installeren ? en ......daardoor geen AVG 8.5

AVG 8.5 heeft zich bij mij automatisch geïnstalleerd. Nou is het probleem dat de virusscan zelf het prima doet: ik kan scannen en updates uitvoeren (er staat bij het AVG tekentje wel een driehoek met een vraagteken). Het probleem is dat Windows Defender zegt dat AVG is uitgeschakeld. Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?

Op dit moment kan ik even niet in het download-programma van AVG kijken omdat de PC aan het bijwerken is maar als U AVG download moet U de alternatieve downloads nemen want ditzelfde euvel heb ik ook gehad en doordat ik de alternatieve downloads downloadde, ging het goed.

Succes ermee

Groetjes,
Alga

ik ben 71 en bij de aan koop van de laptop had ik AVG door een stomitij ben ik dathat kwijt maar ik probeer al meermaals het program AVG free 8 te danloden maar op het einde van het instalere komt fout op en stopt de danling kan je me helpen

hoe komt het dat ik avg8.5 niet kan updaten??

Heb sinds kort steeds een foutmelding, dat de manager niet geupdate kan worden, omdat de service geen verbinding kan maken.
Heb al het mogelijke al geprobeerd (avg 3 x verwijderd, opnieuw geinstalleerd), maar het lukt niet.

Wilde, zoals beschreven bij een "oplossing" Ad Aware Se Personal verwijderen, maar kreeg de melding: Could not open INSTALL.LOGG file..... Wil versie 7.5 terug!!!!!! Had nooit geen problemen, tot 8.5 kwam...

Hoe kan ik het nog oplossen? Heb nu geen bescherming, omdat het niet werkt....

mijn anti-virus en anti-spyware zijn outdated en als ik op updaten klik dan komt er te staan dat er geen updates zijn.. weet iemand hoe ik dit kan oplossen? mischien met handmatig updaten als het mogelijk is weet iemand dan een site waar ik dat kan doen?

Bij mij word aangegeven dat er een ewido anti-spyware/ malware op de computer staat echter na talloze keren de computer gescand te hebben staat hier echt niks van op..

Ik heb het probleem opgelost door niet AVG8 te updaten , maar eerst te verwijderen van mijn pc, en daarna 8.5 opnieuw te installeren , en dat ging probleemloos.

Ik ben het volledig met mevr Schilperoord eens , ik heb het wel 6x geprobeerd , en hij bleef steeds steken dat er iets niet bekend was , en ook ik ben een leek, dus kan ik niet verder.

De AVG free 8.5 werd gedownload, maar ik kon het niet geïnstalleerd krijgen. Er was iets NIET bekend van dat programma werd gemeld. Ik ben een leek en als u geen goede dowload geeft weet ik niet hoe het verder moet.

Had in AVG 8.0 free de beschikking over een Nederlandse versie. Die ben ik echter kwijt sinds ik versie 8.5 over de oude versie heen heb geïnstalleerd. Dit ondanks het feit dat bij Tools -> Advanced settings wel als taal Nederlands staat aangegeven. De vraag is: kent de 8.5 free versie al wel een Nederlandse taalmodule?
gr. Rob

Inmiddels heb ik de Nederlandse versie op internet gevonden. Die is er dus wel!

Ja, de Nederlandse versie van AVG 8.5 bestaat zeker en is gewoon op Gratis Software Site te downloaden:
Download Nederlandse AVG Free 8.5

Ik kan met zekerheid zeggen dat dit bij mij niet de oorzaak van de problemen was; beide genoemde pakketten zijn niet geinstalleerd op de drie pc's waarop ik problemen had met de installatie van AVG8.5. Ik heb zelf de indruk dat een onvolledige de-installatie van AVG8.0 de oorzaak is. Het installatieprogramma van AVG8.5 de-installeert automatisch AVG8.0, maar dit lukt niet volledig: in de map c:\program files\avg\avg8 blijven 27 bestanden achter, waaronder veel dll's. Deze bestanden kunnen niet handmatig worden verwijderd, zelfs niet na een herstart...

Bedankt voor de tip! Dus als de installatie van AVG8.5 niet wil lukken: de-installeer AVG8.0 met de hierboven genoemde AVG Remover, herstart, en installeer daarna AVG8.5.

Ik heb precies het zelfde als jij. Ik heb de genoemde paketten niet eens op mijn pc geinstalleerd. Makkelijke manier om het probleem van een ander bij ons neer te leggen.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
oosten_ijk