iOS en iPadOS 15.0.2 plakt zero day lek dicht

De updates voor iOS en iPadOS 15, dat september 2021 is verschenen, staan hieronder op een rijtje. Je iPhone of iPad updaten kan 'over the air' (via wifi) onder Instellingen | Algemeen | Software-update.

Je kunt ook via Finder op je Mac bijwerken (vanaf macOS Catalina) of iTunes in Windows als je te weinig ruimte hebt op je iPhone of iPad! Sluit in dat geval je iPhone of iPad aan op je pc of Mac. Het is handig om eerst een backup te maken in iCloud of via iTunes of Finder op je pc of Mac - mocht er iets misgaan - en om je iPhone of iPad aan de oplader te leggen (lees hier meer instructies).

iOS en iPadOS 15.0.2 (11 oktober 2021)

iOS en iPadOS 15.0.2 is een beveiligingsupdate voor iOS en iPadOS 15 waarin een zero day lek wordt gerepareerd dat al actief aangevallen werd. Updaten is dus aan te raden. Ook zijn enkele fouten verholpen zoals het verdwijnen van bewaarde foto's uit de Berichten-app als je berichten verwijdert.

iOS en iPadOS 15.0.1 (1 oktober 2021)

iOS en iPadOS 15.0.1 is de eerste update voor iOS en iPadOS 15, dat vorige maand verscheen. Dit is een onderhoudsupdate waarin enkele fouten worden opgelost, zoals met het ontgrendelen van Apple Watches en een onterechte melding in Instellingen dat de opslagruimte vol zou zijn.

Deel dit artikel: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
sp_nje