Hotmail wordt Outlook.com

Groot nieuws van Microsoft: de bekende webmaildienst Hotmail wordt vervangen door Outlook.com. Als je nu inlogt bij Hotmail word je als preview al doorgestuurd naar het nieuwe Outlook.com met zijn kenmerkende Metro-interface.

Outlook.com is in de stijl van het nieuwe Windows 8 en is ook geïntegreerd met de gratis online opslag SkyDrive van Microsoft. Verder kun je Facebook, Twitter, LinkedIN en andere sociale media koppelen aan Outlook.com, zodat je altijd updates van je vrienden krijgt.


De nieuwe Hotmail: Outlook.com (klik voor groter)

Ten slotte kun je contactpersonen importeren, chatten, je agenda raadplegen en Outlook.com op je smartphone gebruiken. En ook de door Microsoft overgenomen voip-dienst Skype gaat later in Outlook.com geïntegreerd worden.

Met Outlook.com zet Microsoft in op een nauwe integratie van diverse webdiensten die is uitgevoerd in de nieuwe, strakke Metro-huisstijl.

Wanneer Outlook.com Hotmail definitief gaat vervangen, en ook hoe lang de huidige preview duurt, is nog niet bekend. [Update mei 2013: de migratie van Hotmail naar Outlook is voltooid. Hotmail is dood, leve Outlook.com].

Je oude Hotmail-adres en wachtwoord blijven gewoon geldig in Outlook.com, dus je hoeft geen nieuw mailadres aan te maken!

Hier kun je eventueel nieuwe @outlook.com mailadressen registreren:

Registreer gratis voor een @outlook.com mailadres

Wat vind je van het nieuwe Outlook.com?
Stem in de peiling: 'Outlook.com beter dan Hotmail?'

Reacties

waar zijn alle e-mails van hotmail.com (historie)?

ik heb het nog niet gebruikt en heb dus nog geen idee.
`t Zal niet verkeerd zijn, denk ik.
mvrgr Co

ik had outlook 2010 maar de compupter is gefomateerd
ik wil nu oulook 2013 maar het is niet meer in de lucht

Waarom zou ik bij Outlook blijven als al mijn contactpersonen worden verwijderd en men mij een kille sobere interface aanbied? Microsoft je gaat de goede kant op, start menu verwijderen, tegels maken, bing word het ook al niet, zijn ze daar gek geworden of zo?
Ach, ze bedoelen het vast zo niet he? Precies daarom ben ik daar weg.

hoe doe ik. dit mijn livemail vraagt steeds om een bevestiging. heel vervelend. hoe zet ik dit om zonder alternatief email adres. nieuwe code klopt ook niet ze geven negen cijfers en er worden er 7 gevraagd????

hoe krijg ik het weer als picto op mn blad

hoe kan ik nieuwe email maken en hoe kan ik antwoorden op een mail..ik heb geen nieuw meer en geen verzenden,,vind het heel erg vervelend,,

vind het 3 keer niks

Ik kan geen bestanden uploaden :s

waarom kan ik niet inloggen en mijn emails lezen

krijg steeds hetzelfde bericht probeer later nog eens dit is al dagen aan een stuk niets gaat meer open kan niets meer lezen of verzenden

Beste hotmail-team,
Ik heb een hotmail.com account, die ik gewoon kwijt ben geraakt. Ik kan er niet meer in; Nu heb ik voor de makkelijkheid een nieuw outlook.com account aangemaakt. Hoe kan ik in mij hotmail account in komen om alles te importeren naar mijn outlook account. Graag bericht hierover!! Waarom is allemaal zo ingewikkeld, vind het trouwens dat er nergens goede uitleg is waar je uit kan halen, hoe je het alles moet regelen!
Graag antwoord op ivonsopaheluwakan@outlook...

Dit is NIET het forum van Microsoft. Wel heeft Microsoft onlangs een nieuwe ondersteuningsservice geopend voor mensen die problemen hebben met hun Microsoft-account (Hotmail, Outlook.com). Hiermee kun je direct contact opnemen met een Microsoft-medewerker. De link hiervoor is: http://windows.microsoft....

ik vindt het echt kut dat ik niet meer op mijn outlook kan jullie zeggen wel dat mijn gegevens gewoon blijven leg het mij dan eens uit aub

Waarom kan ik geen emails met foto's of video's doorsturen naar anderen

Sinds kort zijn mijn gekoppelde mail accounts niet meer zichtbaar als ik mij inlog op Outlook/Hotmail. Ik kan ze ook niet meer instellen. Ik kan geen bestanden meer uploaden als bijlage via internet explorer, met firefox gaat het wel. Hoop bugs nog!

Ik ben tevreden over outlook het werk(te) prima tot twee dagen geleden :-(.
Ik heb nu een probleem .. ik kan gewoon inloggen en heb ook toegang tot mijn e-mail maar verder kan ik niks meer. Mail komt gewoon binnen maar ik kan niks meer openen of van map wisselen. Ik krijg alleen de melding ''gereed - fout op pagina''.
Inloggen op mijn oude hotmail gaat niet meer omdat het programma niet wilt updaten? Wie heeft een oplossing?

Ik heb wat mails per ongeluk gearchiveerd, nu kan ik ze nergens meer vinden..!! ik moet ze wel terug hebben, waar kan ik ze vinden..?

Ik vind de verandering van Hotmail naar Outlook niet erg. Alleen heb ik een probleem op mij telefoon met deze app. Als ik een nieuwe mail wil sturen dan vul ik normaal de eerste letter van het emailadres, waar ik het bericht naar toe wil sturen, en dan krijg ik meerdere emailadressen te zien met die letter. Maar nu krijg ik, welke letter ik ook in typ helemaal niks te zien. Op de pc heb ik daar geen last van wel op mijn telefoon. Moet ik nu alle adressen weer handmatig er in schrijven?

Is Outlook.com ook te installeren met XP?
Heb inmiddels al ingeschreven onder de naam ----@outlook.com Vraag: hoe nu verder?
Vr gr HV

afbeelding van redactie

Je hoeft niks te installeren: je gaat gewoon naar de website van Outlook.com en logt in met je gebruikersgegevens. Verder kun je je mailprogramma zo instellen dat die de mail binnenhaalt van Outlook.com. Je oude Hotmail-adres blijft trouwens gewoon werken, dus daarmee kun je nog mailen - alleen in het uiterlijk van de website veranderd.

Hey,
Hoe kan je outlook (hotmail) agenda raadplegen op je iphone mobiel versie.

mijn berichten die ik doorstuur gebeurd in telegramstijl met heel veel bekjes bijna niet te lezen en heel onaangenaam.WAT MOET IK DOEN.

ik kan geen bestanden en foto's meer uploaden
wie kan mij helepen

OUtlook ziet er beter uit.
Extreem zeldzaam dat microcrap iets overzichtelijker maakt.
Alleen die facebook intergratie haden ze van mij mogen laten...

Outlook.com is lelijk, ouderwets en waardeloos.

ik vind het dus jammer, waarom niet bij het oude blijven? idd, missen we nu ook DOORSTUREN en wanneer je een bericht wil versturen, moet je eerst weer apart op Personen klikken, onnodige extra handelingen dus!!
Pas ook op voor de verlokkingen in Skype. Pas op je (euro-)centjes!!

Ik kan de foto's.van de gestuurde mail niet openen.? Wat moet ik doen,!!

Ik zou graag mijn foto van Outlook.com verwijderd willen hebben.

Porque cuando habro mis mensajes; se abre como Facebook? y no como outlook; tambien quisiera de Out...cambiar la ubicacion de, Ejemplo: Nombre-direccion-etc... y con esta forma es fija y no me gusta

Hellup,
Hotmail is deze week vanzelf in Outlook veranderd. MAAR AL MIJN CONTACTPERSONEN ZIJN VERDWENEN!!!!! Bij het icoontje personen verschijnt niets........!!! Weg alle emailadressen die ik voor mijn bedrijf nodig heb. Mijn klanten en alle contactgegevens...

- Als ik wil printen krijg ik de gehele rechterkant van de inbox en alle mappen ook meegeprint. Hoe moet ik deze instelling wijzigen?
- de rechterzijde bevat allemaal blokken voor additionele tools. Deze wil ik niet. Hoe kan ik deze verwijderen?
- onderaan wordt iedere keer gevraagd of ik twitter wil instellen: Wil ik niet. Hoe te wijzigen?
Thx!!

Ik krijg iedere keer als ik een mail wil openen de melding "fout op pagina" en de mail opent niet. Dit kan wel als ik mijn mail open in Windows Live Mail. Echter wil ik online mijn mail ook kunnen openen.
Wat is het probleem?

heb jij ondertussen een oplossing gevonden/gekregen/gehoord voor dit probleem. In den beginne kwam dit eens voor nu kan ik al drie dagen niet meer in mijn mails. Zoek dus dringend oplossing want mijn mailadres is worldwide gelinkd. mvg

overschakelen naar outlook.com

Outlook; terug naar de 90-er jaren dus? Waarom is al die onzin nodig en ben je dan je Hotmail emailadres kwijt, allemaal zéér onduidelijk, onnodig èn irritant!!!

Wat was er eigenlijk mis met Hotmail, dit "Outlook" wat ik nu doorgedrukt krijg heeft niet eens een fatsoenlijk schrijfgedeelte om een mailtje te schrijven, nogmaals dit "Outlook" vindt ik gebruiksonvriendelijk, Back to Hotmail please?!

Het is belachelijk voor woorden dat je zo van Hotmail naar Outlook over wordt gezet zonder dat je er om vraagt, ik vindt deze site nu al zo onoverzichtelijk, en wie over "Outlook gaat(gaan) kun je niet eens terugmailen, ik vindt het zwaar knudde

Waarom zie ik het rubriek "Contactpersonen nergens, ik ben niet blij dat ik nu ineenkeer Outlook krijg, waar kan ik al mijn contactpersonen via "Outlook" terugvinden.

IK heb grote problemen met Outlook want ik kan geen emails meer doorsturen enz. Ik vind outlook uiteindelijk maar een hopeloze zooitje maar de klantenservice van hotmail het zelfde want telefoonnummers zijn er niet en hulp via de computer kom je ook niet verder mee.

afbeelding van redactie

Outlook.com heeft te maken met een storing vandaag, dus dat kan kloppen: http://www.gratissoftware...

Krijg geen enkele mail geopend in de outlook...krijg telkens fout op pagina...behoorlijk irritant omdat de hotmail eerst goed werkte en nu is het helemaal klote!!!

en als het dan toch moet..geef dan een fatsoenlijke beschrijving in het nederlands wat je allemnaal moet doen en zeker hoe je emails kan lezen die op je hotmailaccount binnen komen...zijn nergens te vinden!!

Laat aub gewoon msn en hotmail bestaan..snap niet dat dit zomaar verdwijnt!
Had ook skype in de eerst instantie gedownload maar kon nergens meer mijn hotmail terug vinden dus ook mijn mails niet meer. heb t er weer afgegooit en msn wer geinstalleerd. Wacht nu wel af wat er gebeurt..maar vind het grote klets dat dit vertrouwde verdwijnt...

Verdijnen ook de live.nl accounts of blijven die bestaan.

Gebruik hotmail eigenlijk alleen via webmail. Als ik dit hier allemaal lees, pfff. Vandaag kinderlijk eenvoudig upgrade naar outlook.com. Gewoon op update clicken, makkelijker kunnen ze het niet maken lijkt mij. Interface vind ik prima boeit mij op zich niet zoveel, gebruik ik bij Office 2013 toch ook al. Aangezien het er toch aan zat te komen heb ik nu alvast maar de upgrade gedaan.

Ik vind outlook.com rot rot ik vind zo weinig terug van wat ik gewoon was, contacktpersonen meoilijk te veranderen,weinig uitleg enz.... waar kan ik eindelijk eens wat meer lezen of vinden?

Gisteren 8 uren nodig gehad om outlook.com te configureren. Computer met vista.
Kort gezegd: cookies en temporary files internet verwijderd ==> moest terug inloggen bij windows live ==> kom automatisch terecht in outlook.com, maar die werkt niet goed ==moest eerst Explorer 9 installeren, maar die wilde niet, want moest eerst Service Pack 2 installeren==> Explorer 9 wilde nog niet want moest ook eerst Service Pack 1 installeren. Dat duurde uren en uren en uren...
Uiteindelijk toch Outlook.com aan de praat gekregen. Doorsturen gevonden onder de knop beantwoorden, maar als ik een adres wil invoeren uit het adressenboek (heet tegenwoordig personen, heb ik begrepen), geeft hij enkel de laatstgebruikte (minilijstje van een stuk of 6 adressen) ==> ben daar dus nog niet uit. Kan vandaag of morgen nog wat verderzoeken, want veel hulp moet je niet verwachten. Ik doe dit voor iemand anders die nog minder van deze bagger afweet dan ikzelf.

baal als een stekker ik kan nergens meer mijn hotmail agenda terugvinden weet iemand hoe ik die met opzoeken?
Ben niet blij met die outlook..

was bezig met te mailen , e, onverwacht zat ik in outlook , heel vervelend . Ook kan ik sommige mails hotmail niet ontvangen of versturen ook geen oude mails verwijderen en doorsturen ook niet vanuit mijn mail .voor de blokkage van sommige mails weet ik ook niet meer om op te lossen , alles word tegen gehouden aub maak het niet te ingewikkeld voor sinjoren ik zie nergens een oplossing heb van alles geprobeerd

Ik wil outlook verwijderen. Hoe doe ik dat?????

Helemaal niet opgezet met deze onaangename verrassing die opgedrongen wordt en waar ik niet blij mee ben. Allemaal last voor de klant die helemaal niet uit is op al die nieuwe snufjes maar ze maar moet slikken.

mijn hotmail wordt geopend in outlook kan geen berichten openen.outlook reageert niet

Kan ik hotmail blijven gebruiken??????
Hoe kan ik weer terug naar hotmail???
Wie kan me dat laten weten?????

Ik zal nu nog niet meteen veranderen naar Outlook tot het echt moet. Maar degene die het al gedaan hebben, wat gebeurde er met jullie privé foto's op Skydrive? Staan ze er nog allemaal op? Want ik sla namelijk ALLES op van mijn foto's op Skydrive. En als ik deze kwijt ben dan zijn meteen al mijn foto's kwijt :(

Door alle negatieve reacties ben ik maar niet overgestapt, maar heb ik alleen een nieuw account geregistreed, en heb ik niks gekoppeld. Bevalt goed tot zover. Wat er met de oude mailadressen gaat gebeuren zie ik vanzelf wel. Ik ga wel alle contacten even noteren, zodat mocht ik ze kwijtraken, ik ze opnieuw kan toevoegen. Zo te zien is het "overstappen/koppelen" van gegevens nog niet zo gemakkelijk!
Ik peins er niet over om dat te doen. Belachelijk overigens wat mickeysoft allemaal van je wil weten voor een nieuw mail adres.

deze outlook ala 2012-2013 o.a. voor windows 7 heeft zeer VEEL gebreken!!
>je e-mail adressen zijn moeilijk tot niet aante passen !
>het door sturen van een mail (ook met ppp en andere bij-lage)is NIET
mogelijk !! of zit deze moglijkheid ergens verstopt !!

Ik dacht eerst dat outlook wel leuk zou zijn, maar het is eigenlijk niks. Niet hetzelfde als hotmail. En Live messenger doet het ook niet meer omdat ze zo "slim" waren om het over te zetten naar skype en daar ben ik ook niet over te spreken. Mijn vrienden zien niet dat ik online ben en de emoticons zijn weg. Het is gewoon een ramp. Geef mij hotmail maar weer terug.

outlook vind ik een ramp Geef mij mijn hotmail maar terug

als ik een email verzend , komt deze email natuurlijk in de "verzonden items".

maar daar staat MIJN EIGEN NAAM in het vakje , verzonden naar....
in outlook zelf kun je deze velden eenvoudig aanpassen.

HOE WERKT DAT HIER ????

Henk.

Wil graag terug naar hotmail. Kan b.v. klm ticets niet uitprinten. Computer is ook heel traag gworden. Hoe kan ik terug naar hotmail.

Probleem is al opgelost!!!!

hgd@live.nl

Hoe kan ik de schermindeling veranderen van outlook? Ik krijg nu steeds rechts het postvak in en ernaast de inhoud van de mail en dat wil ik niet.
Bovendien is de blauwe bovenbalk leeg...ik kan niet kiezen voor verplaatsen, verwijderen etc....

Wie weet hoe dat zit?
hgd@live.nl

Beste Anna,

Het is niet verstandig om je e-mail adres op een voor ieder toegankelijke site te vermelden. Nu zal het misschien met deze site, gezien de aard van de bezoekers, misschien nog wel meevallen maar ik denk dat ook de redactie van deze site dit niet zo'n goed plan vindt zo. Ze kunnen jou niet helpen met problemen met outlook/hotmail daarvoor moet je bij Microsoft zijn je kan je probleem wel op het forum posten daar kunnen ze je vaak wel verder helpen.

Beste redactie,
Ik ben heel ointevreden over Outlook, kunt u mijn Outlook account terugzetten naar hotmail? Outlook werkt ook heel traag!
Ik zie graag uw antwoord tegemoet!

Met vriendelijke groeten,
Anna Maas
anna.maas@hotmail.com

Dit is het begin van het einde, daar waar Apple en later Google het dashboard van je overgenomen hebben komt nu eindelijk Microsof ook om de hoek. De smartphone en tablet markt gemist trachten zij nu toch ook in te stappen in een hele grote bel van gebakken lucht! Doel van deze giganten is de controle volledig naar zich toe te trekken. Nog even en je hebt helemaal niks meer te vertellen. Het wordt tijd voor Anarchisme, niet alleen op het WWW (beter met kleine lettertjes schrijven) maar ook in het dagelijkse leven. Digitale opslag van onze gegevens bepalen inmiddels wie we zijn. En als dat niet klopt probeer het dan maar eens aan te pakken, lukt niet! Erger nog als er iets fout gaat dan heb je geen poot om op te staan! The Cloud is daar een mooi voorbeeld van, Google! antwoord U kunt geen rechten ontlenen aan enzovoort. Wat hebben we dan aan die onzin. Je bent zelf verantwoordelijk maar je hebt geen grip op wat er buiten je PC gebeurd.
Laten we gaan rebelleren en ons verzetten tegen al deze opgedrongen zogenaamde verbeteringen te beginnen met het overstappen van de verschillende besturingssytemen naar een volledig onafhankelijke toestand via GNU en Open Source. 2013 zal het jaar van er op of er onder worden. Let's take control of our own lives again.

jullie site kan nog altijd gehackt worden, je hebt al een slachtoffer!

vind mijn hotmail niet

hee kom msn live messeger naar oudlook ?

Ben zeer ontevreden met de nieuwe opzet. Heb bewust voor Hotmail gekozen op wijze hoe deze voordien functioneerde. Zit niet te wachten op gedwongen afname van producten Microsoft. Bovendien kan ik momenteel ook niet bij mijn contactpersonen en hier mutaties op doorvoeren. Functionaliteit van 'doorsturen' tot op heden ook niet kunnen ontdekken. Kortom: voor mij geen succes.

Wat een pleuriszooi. Lukt niet om hotmail te koppen een die nieuwe bagger. Kan nergens bij, klojo's.

Wat wil je nu eigenlijk zeggen?! Nog een keer in normaal Nederlands nu zou wel helpen...

Ik heb een vraagje,
mijn hele outlook werkt niet.
ik kan geen mail openen of versturen
iemand enig idee hoe dit komt?

Ik was wel tevreden maar nu werkt het helemaal niet .Ook hotmail niet .Kan geen e mail verzenden en wil hem graag weer gebruiken .Hopelijk heeft u een oplossing.Gebruik windows 7.
Vriendelijke groeten ,Dolly

Ik heb nu recentelijk outlook.com en probeer het in outlook 2011 for mac te zetten maar dat werkt ook voor geen meter. Iemand hier die het wel wel gelukt is?

Ik ben overgestapt naar gmail!! ben er helemaal klaar mee!

Is het mogelijk om te zien hoeveel pagina's je hebt en de gemakkelijkheid om emails in groep te verwijderen?

Van Die hele veranderingen kan ik mijn Outlook niet meer lezen en openen.
Ik ben dit zo zat en het hele gedoe is waardeloos.Als er niks aan gedaan wordt ga ik over naar een andere mailadres.De groetjes

Ook ik kan me wel aanmelden bij outlook maar kan geen één map openen... zeer lastig als je ziet dat je mail hebt maar niet kan openen!!!

Overigens vind ik de looks ook niks!

het werkt voor geen meter in het buiten landt outlook geeft allen maar een fout op de pagina en weg zijn je berichten dat is niet zo makkelijk als je in spanje verblijft

Ik heb er niet om gevraagd en kan niemand bereiken dat ik het ook niet wil!!
Hoe kan ik nu uit summiere mailtje nu het i.p adres van iemand halen.Dit heb ik dringend nodig.
Dit was bij hotmail geen probleem .Ik baal vreselijk

Probeer deze link eens...

https://login.live.com/lo...

sinds het is veranderd naar outlook kan ik enkel nog inloggen en verder niets meer doen. ik krijg niks meer openen, geen enkel link gaat nog, het enige wat ik nog kan doen is zien hoe ik mails binnenkrijg maar ze niet meer kan openen, ik kan zelfs niks meer in mijn instellingen veranderen...niets gaat nog open bij mij sinds het is veranderd naar outlook en alles staat onder elkaar, de layout ziet er heel vreemd uit en ik denk niet dat dat de bedoeling is. weet iemand wat hier het probleem is, ik heb dit probleem trouwens op mijn beide hotmail adressen.

ik heb net hetzelfde probleem. identiek hoe je het hier beschrijft. ik heb wel een mac. Heb jij al een oplossing gevonden?

zelfde probleem hier hij doet het nu al 3 week niet meer..

Ik heb ook het probleem op een Mac in zowel Chrome als Safari wordt de pagina niet goed geladen en kan ik nergens meer op klikken.
Uiteraard heb ik alle internet gegevens verwijderd maar niks helpt. Dit gebeurd met elk e-mailadres waarmee je inlogt. Wanneer ik dit via een Windows PC doet, gaat het wel goed.

Iemand al een oplossing?

bij mij doet hij het ook niet op m'n mac.. heel vervelend

Outlook komt via hotmail, maar kan nx versturen met Outlook

Waar is de categorie DOORSTUREN gebleven in de bovenbalk ?

die zit ergens in een combinatiebalk, moet je even alles aanklikken bovenin dan zie je hem.

Ook ik ben al mijn gegevens kwijt en heb geen enkel e-mailadres meer geen concepten geen archief, kort gezegd: ik zit aardig in de problemen en kan niemand bereiken en anderen mij niet. Hoe los ik dit op?

Ik heb een hotmailaccount en ben dus overgestapt naar outlook, maar omdat ik de direct zichtbare mogelijkheden te beperkt vond ben ik weer teruggeaan naar Hotmail, omdat men schreef dat dat zonder meer kon. Nu kan ik echter mijn hotmailaccount niet meer in, hetgeen dus een behoorlijk probleem is.

terug naar hotmail graag

Vormgeving goedkoop, ik kan geen bestanden meer uploaden. Te slecht voor woorden.

weet er iemand met welk programma ge u bestanden nu moet openen
want ik kan niets openen en ik word er letterlijk zot van, ik heb die bestanden dringend nodig maar mijn computer vind geen programma en via internet gaat het ook niet.

AUB een oplossing iemand?

Wel nieuw dat men zijn emailadres na aanmaak en later nog kan wijzigen. Een andere naam kiezen dus. Weinig tot geen accounts hebben deze mogelijkheid.
Ook kan men meerdere aliassen aanmaken die elk hun eigen map krijgen.
Wel vind ik niet terug hoe men vanuit een alias adres een nieuwe email kan versturen. heeft iemand daar een oplossing voor ?
mvg

De outlook.com ziet er lullig uit achtergrond kleuren belachelijk simpel en saai. en heb geen overzicht in al mijn contactpersonen.
het is zo simplistisch ingedeeld en saai. hotmail.com was veel beter ingedeeld en had een leuke overzicht. outlook gaat back to the 80.

Ik vind "Outlook.com" maar niks. Ik zie er mijn contactpersonen (allemaal) niet instaan.

vind het ook een heel vervelende zaak....want geraak niet op men imail adres.....i

dit vind ik ook.geef mij maar hotmail.com

GROOT VOORDEEL NIEUWE OUTLOOK: TOEGEVOEGDE FOTOS DIRECT ZICHTBAAR OP JE TE VERZENDEN EMAIL EN ER EEN TEKST ONDER KUNNEN ZETTEN. NIET TE HOPEN DAT ZE DAT WEER ONGEVRAAGD ONGEDAAN MAKEN ZOALS BIJ LIVE MAIL!!!!!!!!!!!!!!!!

als alles voor de rest hetzelfde blijft zonder teveel nieuwe aanpassingen,dan mij gelijk!

Leuk en erg nuttig al die praktische problemen die ik hier vind Maar als naar mijn mening wordt gevraagd, en dat doet men, vind ik het geen innovatief wonder wat hier wordt geschapen. En dat terwijl men wel iets unieks in handen had dat alleen een grote beurt verdiende. Ook schermt men met feathers die er in live ook al waren. Ik heb al mijn social media al gekoppeld met live. Ook op mijn windows phone. Wat ik zou willen zien is facebook, LinkedInn en twitter in 1 programma. Dat zou pas innovatief zijn. Zijn al die koppelingen ook niet meer nodig. Nu is het een gmail achtig iets weer meer van hetzelfde dus....

Het ziet er goed uit, werkt prima en je kan ook zelf feedback geven. Wat wel jammer is, is dat de agenda functie voortdurend in de oude stijl opent. De hotmail stijl heeft een slechte agenda functie. Ik hoop dat dit snel verandert.

Rot dat je geen toegang meer hebt tot de agenda en contactpersonen. Je kan nergens een contactpersoon toevoegen of je lijst raadplegen. En mijn agenda mis ik ook, je kan dat wel in de outlook op vaste pc raadplegen maar niet meer online. Stom!

Ik kreeg de vraag gesteld of ik naar outlook wou gaan. Heb op ja geklikt. Ben in het nieuwe venster gekomen van outlook, maar ik kan geen enkele email openen. IK krijg de melding er is een fout op deze pagina nl. "blu002mail.live.com. Weet iemand raad?

Ik heb outlook.com sinds 10 minuten, helemaal super!!!!!

Dus, ik al de eerste dag toen het bestond!

En hoe log je dan tzt in? Blijft dat nu ook hetzelfde zoals het nu is? Nu wordt het namelijk automatisch opgestart met de messenger (dus ik hoef het niet elke keer in te vullen ), maar ik begreep dat die ook gaat verdwijnen. Nu doe ik met msn niet zoveel, maar ik kan wel zien wanneer er een mail binnenkomt en dat vind ik wel erg handig.

Ik snap het niet helemaal, als ik klik op de link van registreer hier, dan word ik doorgelinkt naar mijn huidige mailaccount ( al wel te zien in de outlookversie )
Waar kan ik dan een nieuw adres aanmaken? En moet dit persé? Als je niets doet, blijft dan alles bij het oude? Of verdwijnt op den duur dan je adres? Ik kan niet zo goed tegen veranderingen. Kan iemand mij hier meer over vertellen?

U kunt eventueel een nieuw adres aanmaken via het tandwieltje "Opties" enz. bovenaan in Oulook.com. Het is echter niet verplicht om je huidige E-mailadres om te zetten naar @outlook.com, dat is slechts een optie! Als je niets doet zul je je huidige adres welke b.v. eindigt op @hotmail.com of @live.nl enz. gewoon behouden, die blijft later dus ook gewoon als vanouds doorwerken in Outlook.com (bij het aanmaken van een geheel nieuw adres zal dat adres wel eindigen op @outlook.com). Het enige wat straks dus verandert is dat de huidige online mail service "Windows Live Hotmail" wordt omgezet/omgebouwd naar de online mail service "Outlook.com", en je account heet dan "Microsoft account"! Ik zelf blijf gewoon mijn huidige E-mailadres welke eindigt op @live.nl gewoon door gebruiken in Oulook.com, ik hou ook niet van al dat gedoe...!

(Als Microsoft iedereen zou verplichten om zijn huidige adres te veranderen naar @outlook.com zouden velen wellicht een goede gelegenheid zien om naar een concurent over te stappen, en dat willen ze nou juist voorkomen!)

Kan ik ook een icoon op het bureaublad maken met het outlook.com logo?

Wanneer je bent aangemeld bij Outlook.com (Postvak IN) dan kun je via de "rechtermuisklik op een leeg plekje op het scherm" kiezen voor 'Snelkoppeling maken' en dan 'Ja' klikken voor op het 'Bureaublad' (dit kan bij elke webpagina, als je dat bedoeld?).

Nou dat werkt dus bij niet. Ik krijg dan : Herladen, Opslaan als...Afdrukken...
Maar geen Snelkoppeling hoor?
Andere ideeën?

ik vind outlock echt niets,vond live veel beter en ja u kunt een snelkoppeling maken als u wil,maar ik ga oulock toch niet gebruiken

Gaat m'n live.be adres ook automatisch over in de nieuwe,of kan ik dit nu al veranderen

Je hoeft het niet verplicht te veranderen, de bestaande adressen kan men gewoon blijven gebruiken, alleen nieuwe adressen eindigen wel op @outlook.com .

http://www.rtl.nl/compone...

"Blijft je e-mailadres hetzelfde? Ja, je e-mailadres van Hotmail kun je gewoon behouden. In die zin verdwijnt Hotmail dus niet. Microsoft heeft alvast een preview van de nieuwe e-mailservice online gezet en daaruit blijkt dat je gemakkelijk over kunt stappen op een nieuw e-mailadres. Dus bijvoorbeeld naar hetzelfde dat je al had, maar dan met @outlook.com in plaats van @hotmail.com. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je krijgt dit adres niet automatisch, dus het zou zomaar kunnen dat een ander je dan al voor is."

Dus in principe hoef ik niets te doen en kan ik het zo laten als het nu is? Of moet ik me wel bij outlook registreren? En hoe dan? Want als ik dat doe, registreer hier, dan word ik dus door gelinkt naar mijn eigen account en kan ik verder niets.

In principe hoef je niets te doen. Te zijner tijd (in 2013) wordt je "Hotmail Windows Live account" vanzelf omgezet naar "Oulook.com Microsoft account" (of je krijgt een E-mail dat je zelf even moet upgraden naar Oulook.com), alle E-mails in je huidige adres blijven daar ook gewoon in staan. Zelf wacht ik met definitief overstappen naar Outlook.com tot het echt moet, er zal tot die tijd nog wel het één en ander aan worden verbetert...

als je overschakelt naar outlock blijven je emailadres hetzelfde
bv fret@hotmail.com dan zal dit nu het volgende zijn fret@outlock.com

zeer goed en nieuwe versie ik gebruik het al

Hallo,mag ik de instruct vragen om over te zetten aub?
Dankje.
EVT

Het huidige uiterlijk van outlook.com en de keuzes om naar eigen smaak in te richten (b.v. de kleuren) vindt ik best saai (metro), wordt wel even wennen. De mogelijkheden die (later) worden geïntegreerd zijn wel weer interessant, zoals Skype zodat je dat niet meer op je pc hoeft te installeren maar gelijk vanuit outlook.com zou kunnen gebruiken, ook de chatmogelijkheid kan handig zijn. Ik heb begrepen dat men de bestaande E-mailadressen (hopelijk voor altijd?) wel gewoon kan blijven aanhouden, in mijn geval eindigd die op @live.nl en is een nette unieke E-mailadres met mijn hele voornaam zonder een nummer 1 of 2 of . of _ enz. ertussen, als een nieuw adres altijd met outlook.com moet eindigen is de keuze voor een naam wel erg beperkt, er heeft immers maar één Jan Jansen de keus om janjansen@outlook.com te heten (de tweede wordt janjansen1@outlook.com), bij @live.com, @live.nl, @msn.com enz. werden er meer combinaties/keuzes gecreëerd. Zou wel weer een heel gedoe worden bij het verplicht moeten aanmaken van een nieuw E-mailadres om dat overal waar je een account hebt te moeten veranderen...

Outlook.com is overzichtelijk en zeer functioneel, heb gelijk m,n adres laten veranderen in @outlook.com, de mail naat ...@hotmail.com gaat automatisch naar het nieuwe aangemaakte adres ..
Zeer tevreden dus.

En hoe heb je voor elkaar gekregen dat je hotmail doorgestuurd wordt?
Hier ben ik alles kwijt, doorsturen lukt niet.

Heb je hiervoor een oplossing gevonden?
Doorsturen lukt inderdaad niet.

fucci_Carmela@hotmail.com wil graag zo houden,
ik heb wel een klein problemen om nieuw maken ik ben hier alleen ik heb er heel moeilijk er mee
aub wil zo met deze mail houden zoals hier boven staat,

vriendelijk groeten Carmela

als je die emailadres wilt behouden dan dien je deze in te vullen bij een nieuw account aanmaken.enkel zal je je wachtwoord dienen te veranderen omdat al bestaat en niet mogelijk is omdeze te hergebruiken

Heb al jaren Hotmail,vind deze outlook er erg sober uitzien.
Mijn stijl niet tenminste.

Tom...

ik vind wel goed, outlook com
maar nu wil nog wel windows houden,
wat kan nog verandert hier,
ben ik dan ook op het hoogd? hoe weet ik dat?
ik moet ook er aan wennen met (windows8)
ik vind niet slecht geen commentaar
vriendelijk groeten Carmela

Ik vind hem ook erg onpersoonlijk en kil. Jammer...

Ik vind Outlook.com NIKS aan.

helemaal mee eens hoor ,niks aan en ben gelijk ook mijn msn contacten kwijt door hotmail bij te werken naar outlook.com....dit voelt erg k u t

ben ook lijst met contactpersonen kwijt!! en nu??? hoe die terugvinden????

Moeten de e-mail adressen van hotmail nu mee veranderen of kan dit blijven zoals het nu is?

Dat kan je zelf doen, maar neem aan dat het voor je wordt gedaan

Hoewel ik er niks aan vindt, zal ik er voorlopig wel aan moeten geloven.
Windows 8 wordt dus hiermee ook al in de mik geschoven. :((

geraak maar niet op men mail adres.....wat een vervelende zaak !

geraak maar niet in mijn emails en dat sinds 2 dagen zegt iedere keer dat
mijn paswoord niet juist is en ik gebruik al jaren hetzelfde paswoord hoe is dat
toch mogelijk

klopt heb ik ook last van zeer vervelend

blijven zoals het is

Ik vind het een schande en onbeschoft van outlook om de mensen te verplichten die hotmail hebben om zonder te vragen outlook daarop te zetten.We zouden allemaal naar een andere provider moeten overstappen.

het is altijd hetzelfde liedje !!dan heb je iets gemakkelijk en goed !dan komen de grote piefen zo maar ongevraagd je boeltje veranderen !laat de mensen zelf daarover beslissen of ze het nemen of niet !nog een andere vraag !!kan ik eruit en hoe ??gtjs walter

Daar ben ik het volledig mee eens. Ik vond hotmail heel goed, die outlook vind ik maar niets en dan over die lelijke icoontjes gesproken!!! Zou je die van hotmail naar oulook kunnen overbrengen?

blijven

Dit is echt te gek voor woorden Hotmail was goed waarom veranderen naar outlook,dit is zo verschrikkelijk onpersoonlijk,verander dit weer snel AUB

kan nog steeds geen bijlage toevoegen vindt het maar niks

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
wit-rusla_d