Pale Moon

Reacties

Citaat: "Pale Moon 28.0.1 is verschenen" ---> 28.1.0.

Prachtbrowser, bijna op hetzelfde niveau als de meer dan voortreffelijke Brave! Ben heel blij dat de redactie hier aandacht aan besteedt.

Niet heilig verklaard, dat zou ik met aardse dingen niet gauw doen, zelfs met PM niet:-). Vind PM een prima browser die nu (even?) de voorkeur verdient. Niets meer en niets minder.

Snelheid is idd van relatief belang, desalniettemin voor ondergetekende van,toch wel, groot belang. Een trage, langzame browser zorgt alleen maar voor onophoudelijke ergernis en irritatie:-).Ook alle andere PM componenten zijn wat mij betreft meer dan dik in orde. Heb vrijwel alle browsers gebruikt maar zou echt naarstig op zoek moeten gaan naar dingen/functies die bij PM minder zouden werken of het zelfs af zouden laten weten. Niets van dat alles. FF vind ik overigens een uitstekende browser maar nog steeds te langzaam, of zoals je wilt, te traag. Vandaar mijn voorkeur voor PM.

Snelheid is slechts van relatief belang, zolang het niet irritant traag wordt. Bovendien wordt de snelheid bepaald door allerlei factoren die vaak ook buiten de browser liggen.

Het gaat om de kwaliteit van de browser-ervaring.

Waterfox is net als Firefox voordat het de mist in ging.

Is ook gewoon in het Nederlands (zonder extra downloads) en aanvaardt alle goede oude extensies.

Kortom: super!

"1 september 2018
Pale Moon 28.0.1 is verschenen. Deze update van de web browser los 'serieuze prestatieproblemen' op. Pale Moon zou hierdoor minder moeten vertragen, crashen en vastlopen."
En dat terwijl Jakkie PM net heilig heeft verklaard...

Citaat: "Deze update van de web browser los" ---> lost (Utrechter? - grinnik).

Gedaan, maar op mijn laptop traag. Trager nog dan FF. En dat wil toch wel wat zeggen:-) Nee, op dit moment staat PM qua snelheid op de 2e plaats. Iets minder snel dan de door ons allen zo verfoeide Edge:-)

Versienummer:28.0.1

Probeer eens Waterfox.

Die overtreft mijns inziens Pale Moon op alle fronten.

Pagina's