Easeus Partition Master Free Edition

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.1 (245 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Easeus Partition Master Free Edition is een gratis partitiemanager die niet onderdoet voor veel betaalde software. Met Easeus Partition Master kunt u partities maken, vergroten, verkleinen, verwijderen, formatteren enzovoort. Ook om verloren bestanden van verwijderde partities te herstellen en partities te kopiëren.

Easeus Partition Master Free Edition is een uitgebreide partiebeheerder. De software kan vanzelfsprekend partities (delen van harde schijven) maken en formatteren. Easeus is ook geschikt om bestaande partities te vergroten of verkleinen - als u de ruimte op uw pc anders wilt indelen - en samen te voegen of te splitsen. Herstel van de Master Boot Record (MBR) en het omzetten van FAT naar NTFS behoren tot de mogelijkheden.

Verder kan Easeus Partition Master eveneens schijven defragmenteren en kopiëren. Ten slotte beschikt Easeus over een tool om partities onherstelbaar te overschrijven (wipe/erase), zodat gegevens niet meer teruggevonden kunnen worden. Handig als u een pc verkoopt en niet wilt dat uw privé-documenten of -foto's door een handige computeraar van een geformatteerde partitie afgehaald worden. De betaalde versie heeft meer functies.

Easeus Partition Master Free Edition werkt met FAT en NTFS partities in Windows. Zowel met de 32-bits als de 64-bits varianten. Ook de Linux bestandsystemen EXT2 en 3 en UEFI/EFI boot voor Windows 8 en hoger worden ondersteund.

Partities maken en bewerken is voor gevorderden, u kunt gegevens verliezen!

Voor bepaalde functies, zoals het herstel van partities en migratie van een besturingssysteem, dient u de betaalde versie aan te schaffen

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Aanvulling: dit gebeurt ook (wel knap gedaan) wanneer je een oudere versie downloadt, zoals
die op bijv. Filehippo nog te vinden zijn.

Easeus doet helemaal NIETS meer.
De gratis versie schakelt bij elke gewenste actie door naar de betaalpagina
en de probeerversie van de betaalde software “geeft slechts een preview” (op het scherm!)
en doet verder ook niks tot je het aanschaft. Er is niks gratis aan. Haal het a.u.b. weg!

WAARDELOZE TRIAL. Je kan er niks mee...je moet kopen voor functionaliteit.

Easeus maakt blij met zeer dooie mus. Je kan er niks mee. Zonde van je schijfruimte.n

Waardeloos. Vrijwel elke actie die je wil uitvoeren schakelt door naar de betaalpagina. Hoezo free utility. Bah.

Hoort hier niet thuis, is slechts zeer beperkt bruikbaar

@Peter
De gratis versie heeft beperkingen inderdaad. Basisfuncties kun je daarmee uitvoeren, maar geavanceerde functies zoals partitieherstel moet je voor betalen. Is wat verduidelijkt in de tekst nu.

Alleen er word geADVERTEERD dat het gratis is voor particulieren, maar om mijn parition te herstellen heb ik het pakket moeten kopen, dus het is niet gratis, allerminst

@Thomas
Dank.

Versie nummer is ondertussen 13.8 geworden.

Thomas

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
por_ugal