Easeus Partition Master Free

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.1 (248 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

Easeus Partition Master Free is een gratis partitiemanager die niet onderdoet voor veel betaalde software. Met Easeus Partition Master kunt u partities maken, vergroten, verkleinen, verwijderen, formatteren enzovoort. Ook om verloren bestanden van verwijderde partities te herstellen en partities te kopiëren.

Easeus Partition Master Free is een uitgebreide partiebeheerder. De software kan vanzelfsprekend partities (delen van harde schijven) maken en formatteren. Easeus is ook geschikt om bestaande partities te vergroten of verkleinen - als u de ruimte op uw pc anders wilt indelen - en samen te voegen of te splitsen. Herstel van de Master Boot Record (MBR) en het omzetten van FAT naar NTFS behoren tot de mogelijkheden.

Verder kan Easeus Partition Master eveneens schijven defragmenteren en kopiëren. Ten slotte beschikt Easeus over een tool om partities onherstelbaar te overschrijven (wipe/erase), zodat gegevens niet meer teruggevonden kunnen worden. Handig als u een pc verkoopt en niet wilt dat uw privé-documenten of -foto's door een handige computeraar van een geformatteerde partitie afgehaald worden. De betaalde versie heeft meer functies.

Easeus Partition Master Free werkt met FAT en NTFS partities in Windows. Zowel met de 32-bits als de 64-bits varianten. Ook de Linux bestandsystemen EXT2 en 3 en UEFI/EFI boot voor Windows 8 en hoger worden ondersteund.

Partities maken en bewerken is voor gevorderden, u kunt gegevens verliezen!

Voor bepaalde functies, zoals het herstel van partities en migratie van een besturingssysteem naar een SSD, dient u de betaalde versie aan te schaffen

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Gewoon even maandje geduld hebben..:
Rond de kerst periode komen er op veel giveaway sites leuke -vaak een versie nummer lager dan de huidige- maar wel volledige /pro versie zomaar gratis te downloaden!

(ik heb vd week met zo een haloween giveaway actie bv O&O DiskImage 16 Professional Edition zomaar gratis kunnen dloaden!

@Chris
De basisfuncties zijn gratis van Easeus maar voor sommige functies moet je betalen, zoals duidelijk vermeld staat hierboven:
'Voor bepaalde functies, zoals het herstel van partities en migratie van een besturingssysteem, dient u de betaalde versie aan te schaffen'

IS NIET GRATIS !!!!

Gebruik zelf de gratis versie van Macrorit Partition Expert - X64 portable v5.6.0

Aanvulling: dit gebeurt ook (wel knap gedaan) wanneer je een oudere versie downloadt, zoals
die op bijv. Filehippo nog te vinden zijn.

Easeus doet helemaal NIETS meer.
De gratis versie schakelt bij elke gewenste actie door naar de betaalpagina
en de probeerversie van de betaalde software “geeft slechts een preview” (op het scherm!)
en doet verder ook niks tot je het aanschaft. Er is niks gratis aan. Haal het a.u.b. weg!

WAARDELOZE TRIAL. Je kan er niks mee...je moet kopen voor functionaliteit.

Easeus maakt blij met zeer dooie mus. Je kan er niks mee. Zonde van je schijfruimte.n

Waardeloos. Vrijwel elke actie die je wil uitvoeren schakelt door naar de betaalpagina. Hoezo free utility. Bah.

Hoort hier niet thuis, is slechts zeer beperkt bruikbaar

Pagina's