Easeus Partition Master Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Easeus Partition Master Free is een gratis partitiemanager. Met Easeus Partition Master kun je partities maken, vergroten, verkleinen, verwijderen, formatteren enzovoort. Ook om verloren bestanden van verwijderde partities te herstellen en partities te kopiëren.

Easeus Partition Master Free is een uitgebreide partiebeheerder. De software kan vanzelfsprekend partities (delen van harde schijven) maken en formatteren. Easeus is ook geschikt om bestaande partities te vergroten of verkleinen - als je de ruimte op je pc anders wilt indelen - en samen te voegen of te splitsen. Herstel van de Master Boot Record (MBR) en het omzetten van FAT naar NTFS behoren tot de mogelijkheden.

Verder kan Easeus Partition Master eveneens schijven defragmenteren en kopiëren. Ten slotte beschikt Easeus over een tool om partities onherstelbaar te overschrijven (wipe/erase), zodat gegevens niet meer teruggevonden kunnen worden. Handig als je een pc verkoopt en niet wilt dat je privé-documenten of -foto's door een handige computeraar van een geformatteerde partitie afgehaald worden. De betaalde versie heeft meer functies.

Easeus Partition Master Free werkt met FAT en NTFS partities in Windows. Zowel met de 32-bits als de 64-bits varianten. Ook de Linux bestandsystemen EXT2 en 3 en UEFI/EFI boot voor Windows 8 en hoger worden ondersteund.

Partities maken en bewerken is voor gevorderden, je kunt gegevens verliezen!

Voor bepaalde functies, zoals het herstel van partities en migratie van een besturingssysteem naar een SSD, dien je de betaalde versie aan te schaffen. Zie hier de verschillen in functionaliteit tussen de gratis en betaalde versie.

Inst

Website producent: 

Reacties

@Anoniem
Hier kun je de verschillen in functionaliteit tussen de gratis en betaalde versie zien:
https://www.easeus.c...

Helemaal niet gratis! Ieder deel van de software laat alleen de mogelijkheden zien maar wordt niet uitgevoerd. Daarvoor moet je upgraden naar de betaalde versie.

NIUBI Partition Editor is een heel goed, misschien wel beter alternatief en zonder onnodige software van derde partijen. Jammer dat deze site geen aandacht heeft voor deze software.

En voor de liefhebbers de 15 pro versie is nu met de kerst tijdelijk gratis te verkrijgen!|

Heel veel Duitse pc bladen hebben een zgn advent kalender waarmee rond de kerst elke dag allerlei programmas gratis worden aangeboden!

Easeus partitition master pro 15 > https://www.easeus.d...

wel handige site voor die software advent kalenders > https://www.promo2da...

1 jaars licentie..maar ja dan is de vlgde versie ook weer rond de kerst te verkrijgen ! HI!

de free versie werkt niet om de c schijf te partitioneren. Wil me steeds de koopversie doen aanschaffen

Gewoon even maandje geduld hebben..:
Rond de kerst periode komen er op veel giveaway sites leuke -vaak een versie nummer lager dan de huidige- maar wel volledige /pro versie zomaar gratis te downloaden!

(ik heb vd week met zo een haloween giveaway actie bv O&O DiskImage 16 Professional Edition zomaar gratis kunnen dloaden!

@Chris
De basisfuncties zijn gratis van Easeus maar voor sommige functies moet je betalen, zoals duidelijk vermeld staat hierboven:
'Voor bepaalde functies, zoals het herstel van partities en migratie van een besturingssysteem, dient u de betaalde versie aan te schaffen'

IS NIET GRATIS !!!!

Gebruik zelf de gratis versie van Macrorit Partition Expert - X64 portable v5.6.0

Aanvulling: dit gebeurt ook (wel knap gedaan) wanneer je een oudere versie downloadt, zoals
die op bijv. Filehippo nog te vinden zijn.

Pagina's