Nero biedt gratis, uitgeklede, versie van cd en dvd brander aan

Nero heeft voor het eerst een gratis versie van zijn bekende cd en dvd brander uitgegeven. Deze freeware-variant van Nero 9 is echter sterk uitgekleed. Alleen kopiëren of gegevens branden behoort tot de mogelijkheden.

Nero is nog altijd de bekendste en waarschijnlijk meestgebruikte cd en dvd brander. Het pakket kost tegenwoordig echter al zo'n zestig euro. En met veel gratis concurrenten op de markt is dat wel een fors bedrag. Vandaar misschien dat Nero nu een gratis, zij het zeer beperkte, versie van zijn software weggeeft.

Nero 9 Free version kan cd's en dvd's kopiëren en databestanden branden op een cd of dvd. Wilt u meer mogelijkheden dan kunt u het volledige pakket aanschaffen.

Wat vindt u van Nero 9 Free? Vergelijk het programma ook eens met andere gratis cd en dvd branders die op Gratis Software Site worden aangeboden. Laat uw mening weten in de reacties hieronder.

Download gratis Nero 9 Free

Update: registratie is verplicht, maar een fake-mailadres werkt ook meldt een lezer.

Deel dit artikel: 

Reacties

Bedankt, maar het vervelende is dat bepaalde bewerkingprogramma's vragen om Nero zoals DVDShrink. Ook Videobewerkings programma's gebruiken soms Nero dat dan al geinstalleerd moet zijn. Is misschien Nero 8.3 essentials OEM die bij Asus branders wordt geleverd een klein alternatief. En wat is nu echt het beste andere gratis laternatief, want er zijn er nu al aardig wat zodat de keuze toch wat moeilijk is als je er weinig verstand van hebt.
Bij voorbaat mijn dank.
Guus

niks is free alles komt uit op kopen

Ik gebruik Ashampoo burning 6 Free en voldoet véél
beter dan de peperkte nero 9,
dus weg met dat dure nero gedoe!!!

Ik gebruik al een jaar NTI Media Maker 8 en eerlijk waar ik vind het een heerlijk brandprogramma.
Alles zit er op en er aan!!
Dus voor mij geen Nero meer......

waar ken je hen dowloaden of kopen

Je kan Nero ook gewoon vaak en legaal met meer functies verkrijgen bij aankoop van een nieuwe cd of dvd brander een OEM versie dus.
Ook kan je een OEM versoe vaal ook bij een computerzaak los en voor een habbekrats krijgen prijzen die ik ken overstijgen de 10 euro niet.
Mycom verkoopt ook OEM versies.
Dus met meer functies dan het gratis product.

Je kan ook via een anti spyware programma voorkomen dat er een zogenaamde browserhelpobject ( BHO )ge installeert wordt.
Een programma dat gratis daartoe vaardig is www.ashampoo.com Ashampoo antispyware .

Naast NERO en Roxio die erg veel kunnen maar ook vertragen en teveel rotzooi mee instaleren dat je vaak en de gemiddelde gebruiker niet aanwendt kan je ook het BESTE brandprogramma dat ik ken gebruiken.
Namelijk Ashampoo burning rom dat je hier gratis krijgen kan.
http://www.raymond.cc/blo...
Maar hier is een nieuwere versie http://www.michaelaulia.c... Onder andere met Lightscribe.
En voe je deze toe http://www.intowindows.co... dan kom je aardig in de richting van een Nero versie.
Maar met minder troep en meer snelheid en alle talen in een versie en legaal het kan evenwel zijn dat deze gratis versies enigzins een uitgeklede versie zijn van het betaalde product.
Dat zij zo onsportief om Nero gratis te "geven "maar zodat je ze haten kan venwege de troep geef iets uit je hart en voorkom smart.
En niet zo bang door virusscanners ze zien soms ongevaarlijke dingen aan voor gevaarlijk omdat ze processen hebben die lijken op gevaarlijk gedrag.
Deze zg "trojan " is meer een BHO ik vind toolabrs irritanter.
Let maar meer bepaals op de vervaardiger in dit geval Nero en schenk al dan niet het vertrouwen.
Lees maar hier.
http://www.pc-active.nl/s... .

En nog even dit.

Laten we afspreken niet ons allen die dure troep te kopen het is maar interlectuele arbied geen enig fysieke arbied .
Koop dus voor minder geld een downloadversie met extended downlaod.
Maar zorg dat dat goedkoper is weigeren ze dat dan leve de softwaresites en de torrents.
Maar voor de rest heb ik niks gezegd.

Het is idd heel summier, alleen gegevens branden en kopiëren. Na installatie schakelde het mijn virusscan (gratis AVG versie) uit. Gelijk maar weer een herstelactie uitgevoerd.

zou niet weten waarom nero illegaal moet worden geinstalleerd, t'is een voorbijgestreefd gedoe, dat volledig is vervangen door gratis en LEGALE software

installeer bit-che eens en zoek naar nero.
resultaat is verbluffend.

Maar dat is natuurlijk niet legaal...

ik heb nero 9 gewoon via het internet kunnen downloaden van een andere computer en ik ben nog maar 11 jaar dus andere mensen kunnen het ook.

nu nero, je aanbod lijkt valse reclame, bullshit en rommel, der zijn betere en sterkere gratis alternatieven dan je gratis gedoe, en zelfs evenredige, zoniet betere gratis software, dan de veel te dure betalende versie, met een hoop onzinnige en overbodige mogelijkheden.
Waarschijnlijk een soort overlevingsstrategie.

Als het zo is dat Nero 9 free alleen die beperkte functies omvat, dan is het mij de moeite van proberen niet waard. Er zijn indedrdaad al heel veel goede en gratis alternatieven voor het branden. Al zou Nero 9 free bevallen, dan zou je weer een ander progje nodig hebben om weer andere opties te gebruiken.
Het kan wel weer de moeite zijn om de "look and feel" van nero te ondergaan.

Registreren hoeft niet. Vul een fictief emailadres in en je kunt het bestand gelijk downloaden.

Deze gratis versie voegt niets toe aan de bestaande gratis programma's, zoals bijv. Infrarecorder

Ik gebruik BurnAware-Free. Loopt als een zonnetje en met veel meer mogelijkheden dan de uitgeklede Nero.

Er zijn voldoende GRATIS alternatieven.

Ik denk dat dit geen beoordeling is maar een vooringenomen zijn. Er is genoeg,dus waarom zou er iets gratisbij moeten komen (zeker als dat van het verderfelijk Nero is (die zullen uiteindelijk wel geld willen...)) Ga het eerst maar eens downloaden en kijk hoe het bevalt. Het lijkt mij een vrij groot programma

NOD32 geeft een trojan horse

anders werkt de downloadknop niet.
"Register now to receive the Nero News and stay up to date with the latest tips, special offers, and technology info from Nero".
Om een stortvloed aan reklame van Nero in je mailbox te voorkomen vul je in het verplichte e-mailadres een fake adres in, de download werkt er niet minder om.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
_witserland